„Hotel velmi blízko pláže. Možnost si přes hotel objednat plážový set (15EUR). Zároveň je hotel umístěn velmi blízko hlavní nákupní ulici, ale je tam klid, žádný ruch. Rodinný hotel s velmi milým personálem. Snídaně formou švédských stolů s velkým výběrem.“
„Byli jsme již podruhé Greif a měli jsme stejný pokoj.Letos jsme měli povoleno vzít sebou i psa.perfektní služby na hotelu,personál příjemný.Velmi čistý hotel a dobře manažersky vedeny.
Chtěl bych pochválit personál na snídani-vždy ochotni (paní tmavé vlasy) nám přinesla espresso-vynikající!!!“
„Byli jsme ubytovaní v tomto hotelu během naší dovolené v Itálii v Lido di Jesolo a byli jsme opravdu moc spokojení. Hotel má skvělou polohu – nachází se hned u moře, takže jsme to měli jen pár kroků na pláž, což bylo naprosto ideální. V okolí je také spousta obchodů, kaváren a restaurací, takže se člověk rozhodně nenudí a všechno má doslova po ruce.
Musím také pochválit personál na recepci, který byl opravdu velmi milý, vstřícný a ochotný. Vždy nám se vším poradili, usmívali se a bylo vidět, že jim záleží na tom, aby se hosté cítili dobře.
Celkově jsme si pobyt moc užili a rádi se sem někdy v budoucnu vrátíme. Hotel můžeme s klidným svědomím doporučit každému, kdo hledá pohodové ubytování u moře s výbornou dostupností služeb a příjemnou atmosférou.“
„Hotel je v dobré lolalitě s možností parkování zdarma přímo před hotelem, rychlý check-in, pěkný bazén a pláž hned u hotelu. Pokoj byl v pořádku. Snídaně a večeře byly dobré.“
„Pohodlný check-in s možností nechat si kufry na recepci. Možnost placeného parkovaní před hotelem nebo na vzdáleném parkovišti zdarma, vynikající snídaně která byla velmi rozmanitá. K pláži je to velmi blízko a dostanete zdarma lehátka k pobytu. Pokoj je menší, ale s balkonem.“
SUNNY HOME C2 - 70 Mt da Piazza Mazzini - 70 Mt dal Mare má 16 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo English (UK).
Residence Vera 101-Carraro Immobiliare Jesolo-Family Apartments má 4 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Italiano nebo Deutsch.
SAN SILVESTRO - 250 m da piazza Mazzini - Immobil Relax má 19 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo English (UK).
WHITE APARTMENTS - Solo per famiglie- WALTERIGATO APARTMENTS má 6 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Italiano.
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.