Viale Cormons 9, Rimini - Marina Centro, 47921 Rimini, Włochy
Stosunek jakości do ceny
9,0
Bezpłatne WiFi
9,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 14 czerwca 2026
Mateusz
PolskaLokalizacja
Pobyt: czerwiec 2026
Ocena dodana: 6 czerwca 2026
Katarzyna
PolskaDobra lokalizacja, bardzo blisko plaży jednak nie przy głównej ulicy co uważam za plus, ponieważ w nocy bywa tam bardzo głośno.
Pobyt: kwiecień 2026
Ocena dodana: 16 maja 2026
Agata
PolskaPolecam :) Obsługa cudowna. Panowie pomocni. Lokalizacja idealna. Hotel położony blisko plaży, niedaleko do dworca autobusowego. Winda w budynku zapewne dużo ułatwia. Czysto, schludnie. W obiekcie wszystko działało jak powinno. Niczego nie brakowało.
Ocena dodana: 16 maja 2026
Agnieszka
PolskaWszystko super
Wspaniale położony, mały, ładny i czysty hotel. Bardzo miła obsługa. Bardzo dobre śniadania. Kilka minut na plażę, kilka na dworzec, ok 15-20 do centrum. Świetne miejsce na spędzenie kilku dni poza sezonem.
Ocena dodana: 13 maja 2026
Olga
PolskaHałas z sąsiednich pokoi.
Pokój czysty, codziennie sprzątany, miła obsługa. Śniadania w hotelu naprzeciwko. Blisko plaży, dworca kolejowego, wszędzie można dojść pieszo.
Ocena dodana: 28 października 2025
Alicja
PolskaKomfort, cisza i spokój w okolicy. Jak na wlochy tak ustronne miejsce to rzadkość. Dodatkowo wszyscy na recepcji mili i mówią po angielsku. Łóżko bardzo wygodne, łazienka również Przestronna.
Ocena dodana: 20 października 2025
Maciej
PolskaSame plusy. Zero minusów. Jedynym problemem jest to, iż właściciele słabo mówią po angielsku.
Wszystko. Nie ma na co narzekać. Pokój ogromny, duża łazienka, ciepło, winda jest i pycha śniadanko w hotelu obok.
Ocena dodana: 14 października 2025
Adrian
PolskaBardzo blisko do morza, bardzo blisko do dworca. Pyszne i zróżnicowane śniadanie
Ocena dodana: 1 października 2025
Barbara
PolskaPokoje codziennie sprzątane, obsługa hotelu bardzo miła i pomocna. Śniadania wspaniałe. Blisko nad morze, blisko na dworzec i do centrum. Wszędzie dojdziesz spacerkiem.
Ocena dodana: 29 września 2025
Pakuła
PolskaMały wybór owoców na śniadaniach
Lokalizacja, możliwość wypożyczenia rowerów
Ocena dodana: 28 września 2025
Karolina
PolskaŚwietna lokalizacja, cisza i spokój przy jednoczesnej bliskości morza i restauracji. Duży pokój, balkon i łazienka. Możliwość powrotu późno w nocy. Śniadania smaczne i urozmaicone. Przemiła obsługa
Ocena dodana: 19 września 2025
Grażyna
PolskaSuper położenie
Ocena dodana: 15 sierpnia 2025
Dariusz
PolskaPrzemiła obsługa, serwis sprzątający codziennie dba o czystość, różnorodne i smaczne śniadania. Świetna lokalizacja. Blisko do plaży. Duże pokoje i wygodne łóżka.
Pobyt: sierpień 2025
Ocena dodana: 8 lipca 2025
Karolina
PolskaCzysto, przyjemnie, obsługa na najwyższym poziomie. Blisko do plaży, w pobliżu wiele restauracji. Dodatkowym atutem jest niewielka odległość od dworca, 10/15 minut spacerem.
Pobyt: lipiec 2025
Ocena dodana: 3 lipca 2025
Agnieszka
PolskaBardzo polecam hotel, pokój bardzo duży, z dwoma podwójnymi łóżkami (rodzina 2+1), czysta łazienka, żel pod prysznic dokładany jeśli braknie i mydło w płynie w łazience, dla nas wystarczająco, resztę mieliśmy ze sobą. Dwa balkony, na jednym suszarka na ubrania, na drugim stół z krzesłami. Sprzątany codziennie, wymieniane ręczniki. Dużo osób w komentarzach narzeka na klimatyzację. Po prostu trzeba ją dobrze włączyć i w pokoju jest jak w lodówce. Dodatkowy plus że po wyjściu z pokoju klimatyzacja nie wyłączała się. Trzeba ustawić na 20-22 st wtedy super chłodzi. W okach rolety zewnętrzne dzięki czemu z rana ciemno jeśli chce się pospać. Śniadania w hotelu na przeciwko. Przejście przez mało ruchliwą ulicę, wewnętrzna, jednokierunkowa. Nawet na ostatnią chwile nic nie brakowało, ale ogólnie mało warzyw. Więcej opcji na słodko nic na słono, ale mimo to nie da się wyjść ze śniadania głodnym. Hotel położony kilka kroków od ruchliwej ulicy ale nie słychać z niej hałasu. W hotelu można opłacić leżaki, dużo taniej niż na plaży, co polecam bo plaża czyściutka, czyta łazienka i prysznice na plaży.
Pobyt: czerwiec 2025
Ocena dodana: 28 maja 2025
Piotr
PolskaRewelacyjna lokalizacja , bardzo dobre śniadania czyste pokoje i fantastyczny uśmiechnięty profesjonalny i bardzo pomocny personel
Ocena dodana: 17 maja 2025
Patrycja
PolskaByły same prześcieradła do przykrycia plus jakąś dziwna kołdra do przykrycia bez poszewki. Prześcieradła wiem, że to jest tam norma ślę trochę te kołdry dla mnie niehigieniczne bez pościeli.
Miła obsługa. Blisko plaży. 15 minut pieszo do dworca to samo do centrum. Wymeldowanie mieliśmy w nocy więc po uprzedniej rozmowie dostaliśmy wieczorem do pokoju suchy prowiant w ramach śniadania. Na śniadania jajka, wędliny, ser, pieczywo, platki, jogurt, jajecznica i parówki. Oczywiście kawa herbata i słodkości. Luksusów nie ma ale wiadomo , że za luksus trzeba odpowiedni zapłacić. Idealny stosunek jakości do ceny. Byliśmy trzy noce w pokoju rodzinnym.
Ocena dodana: 5 maja 2025
Krzysztof
PolskaSuper hotel, przemiła obsługa, serwis sprzątający codziennie dba o czystość, różnorodne i smaczne śniadania i świetna lokalizacja! Polecam serdecznie!
Ocena dodana: 14 kwietnia 2025
Łukasz
PolskaBrak zastrzeżeń.
Bardzo fajny hotel, pokój który dostaliśmy był tak duży że mogłyby tam mieszkać 4 osoby (jedno podwójne łóżko oraz 2 mniejsze). Przepyszne śniadanie w stylu szwedzkiego stołu. Maxymalnie 5 minut do plaży
Pobyt: kwiecień 2025
Ocena dodana: 25 sierpnia 2024
Aleksandra
PolskaŚwietne położenie hotelu, pomocna obsługa, dobre śniadania, czysty pokój, świetny widok z balkonu na morze. Wszystko było w porządku
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 5 sierpnia 2024
Katarzyna
PolskaW pokoju była rozpadająca się szafka. Tylko część personelu mówi po angielsku.
Dostałyśmy pokój na 3 piętrze z ogromnym balkonem,skąd było widać kawałek morza! Wygodne łóżka, nowe łazienki. Na parterze jest pomieszczenie z łazienką, gdzie po wymeldowaniu można zostawić bagaże, iść na plażę, wrócić, skorzystać z łazienki, super rozwiązanie, choć wymaga już remontu. Lokalizacja świetna, obok przystanek autobusu 11, wejście na nową promenadę. Specjalna cena dla gości z Aldebaran na leżaki w Bagno 28a - 11Eur/dzien jeśli bierzemy od razu 3 dni i gdzie można też skorzystać z jacuzzi 5Eur 20 min. Śniadania w hotelu obok, codziennie to samo.
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 9 czerwca 2024
Karol
PolskaPyszne śniadanie, super odnowiony pokój z łazienką, lodówka i balkon, miła i pomocna obsługa, duży pokój z połączonym drugim pokojem, dobra lokalizacja
Pobyt: czerwiec 2024
Ocena dodana: 28 sierpnia 2023
Damjian
PolskaDelikatne problemy z internetem, przeciążenia sieci, nieprzyjemny zapach w łazience.
Przyjazna i pomocna obsługa. Bliskość plaży i superowe śniadania z rana. Dbałość o czystość.
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 7 października 2025
Kwiatr
PolskaZapłaciłem za parking pod hotelem 45 euro za 3 dni, a już następnego nie było dla mnie miejsca. Śniadania w innym hotelu i wybór bardzo skromny.
wyświetlono 1 – 25
Mittersill, Austria
Ražanac, Chorwacja
Krk, Chorwacja
Miami Beach, USA
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego