Via Frank 2, 07041 Alghero, Włochy
Stosunek jakości do ceny
9,0
Bezpłatne WiFi
9,1
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 20 czerwca 2026
Aleksandra
PolskaSuper lokalizacja i bardzo miły personel
Pobyt: czerwiec 2026
Ocena dodana: 30 maja 2026
Ewe
PolskaPyszne śniadania, hotel czyściutki, przemiła obsługa, personel.
Ocena dodana: 4 maja 2026
Aneta
PolskaEkspres do kawy. Ciągłe stanie w kolejce żeby napić się kawy do śniadania
Ocena dodana: 4 maja 2026
Rafal
PolskaŚniadanie dobre choć mało urozmaicone.
Ocena dodana: 1 maja 2026
Basia
PolskaNie ma możliwości segregowania śmieci. Brakuje osobnych koszy.
Przestronne czyste pokoje. Smaczne sniadania. Crossanty mega pyszne. 😄
Ocena dodana: 29 kwietnia 2026
Marek
PolskaZa krotki pobyt aby ocenic
Bezproblemowy parking, fajna odległość od promenady
Ocena dodana: 26 kwietnia 2026
Michał
PolskaWszystko było ok
Lokalizacja, czystość i śniadania.

Ocena dodana: 26 kwietnia 2026
Dorota
PolskaJedyny malutki minusik za brak pomidora czy ogórka do śniadania.
Pobyt był wspaniały, fajny mały przytulny hotelik :)
Ocena dodana: 20 kwietnia 2026
Karolina
PolskaRzadko zdarza się, że tak pozytywnie się zaskakuję, jeśli chodzi o akomodację w podróży. Hotel znajduje się na uboczu, w spokojnej okolicy, jednak nadal bardzo blisko Lungomare (deptaka wzdłuż wybrzeża) - jakieś 2 minutki spacerem. W mniej więcej takiej samej odległości jest przystanek, z którego kursują autobusy na plaże (bilet 1,5 Eur, ok 20 min jazdy). W bliskiej okolicy są też sklepy spożywcze, apteka a nawet market ze świeczymi owocami i warzywami. Sam hotel już od początku robi pozytywne wrażenie - lobby jest kameralne i przytulne, utrzymane w śródziemnomorskim klimacie. Obsługa uśmiechnięta, sprawny check in i check out. Pokoje urządzone raczej skromnie, ale drewniane i rattanowe meble sprawiają, że wnętrze jest przyjemne. Każdy pokój ma dostęp do swojego balkonu. Czystość zasługuje na szczególne uznanie - hotel nie jest nowy, ale jakość sprzątania i utrzymania jest na najwyższym poziomie. Puszste, pachnące ręczniki, mięciutka pościel, codziennie sprzątane pokoje, czyściutka, higienieczna łazienka. Obsługa sama zaproponowała przygotowanie dla nas wcześniejszego śniadania w dniu wyjazdu, każda nasza prośba czy pytanie spotykała się z serdecznością i pomocą z ich strony. Śniadania serwowane na tarasie, we Włoskim stylu - dużo słodkich wypieków, jajka, wędlina i sery. Brakowało mi warzyw i to jedyny mankament którego się doszukałam :) Mój pobyt opiewał na sam początek sezonu (w połowie kwietnia), mam nadzieję, że ten standard jest utrzymywany przez cały sezon. Gorąco polecam, chętnie tam wrócę :) Ciao!
Ocena dodana: 19 kwietnia 2026
Jacek
PolskaObsługa - Miła, nienachalna. Dobre położenie.
Ocena dodana: 18 kwietnia 2026
Agnieszka
PolskaBrak
Wszystko na plus :) Czyściutko Uśmiechnięci pracownicy baaardzo serdeczni Brak problemu z parkowaniem Codziennie sprzątanie ,wymiana ręczników itd Pyszne śniadanie Super lokalizacja spacerek promenada na stare miasto Winda dla nas super bo byliśmy z dzieckiem
Ocena dodana: 17 kwietnia 2026
Sara
PolskaCzystość i wielkość pokoju. Bardzo smaczne śniadania. Bliskość do promenady i do centrum. Bardzo sympatyczna obsługa. Bardzo dobre położenie. Idealna baza do zwiedzania.

Ocena dodana: 15 kwietnia 2026
Robert
PolskaHotel godny polecenia, czysto i bardzo miła oraz fachowa obsługa. Połozenie w cichej okolicy mozliwość parkowania samochodu na sąsiedniej ulicy albo na parkingu hotelowym. Śniadanie mogłoby byc bardziej urozmaicone ale na pewno wystarczające.
Ocena dodana: 2 kwietnia 2026
Dorota
PolskaHotel bardzo przyjemny, czysty, panie na recepcji przemiłe, śniadania ok chociaż brakowało mi warzyw typu pomidor czy ogórek. Mieliśmy bardzo wczesny lot powrotny a mimo tego przygotowano dla nas śniadanie na słodko przed wylotem. Polecam
Ocena dodana: 1 kwietnia 2026
Joanna
PolskaCzysty hotel, bardzo miła obsługa,dobra lokalizacja. Bardzo wygodne,duże łóżko. Nie ma na co narzekać
Ocena dodana: 30 marca 2026
Honorata
PolskaPrzemiła , pomocna obsługa , dobre śniadania , czyste pokoje z balkonem , do starówki 20 minut spacerem .
Ocena dodana: 26 marca 2026
Jakub
PolskaŚniadanie
Lokalizacja
Ocena dodana: 23 marca 2026
Bogusław
PolskaFantastyczny lokal nawet na dłuższe pobyty Komfortowy pobyt wspaniałe śniadania miła obsługa codziennie sprzątane pokoje Polecam
Ocena dodana: 21 marca 2026
Aneta
PolskaBardzo dobra lokalizacja, pyszna kawa i bardzo dobre śniadanie. Miły i pomocny personel.
Ocena dodana: 15 marca 2026
Robert
PolskaMonotonne śniadania, codziennie to samo. Ogólnie śniadanie mogłoby być lepsze.
Hotel bardzo czysty z przemiłą obsługą.
Ocena dodana: 10 marca 2026
Małgorzata
PolskaKiepska dźwiękoszczelność pokoju.
Balkon, ładna elewacja, bardzo miła obsługa, duży pokój.
Ocena dodana: 18 lutego 2026
Anna
PolskaW pokoju przydałyby się szklane naczynia do napojów. Na śniadanie oprócz owoców mogłyby być jakieś warzywa i większy wybór serów.
Wygodny pokój z lodówką, jasnym oświetleniem, możliwością regulacji temperatury. Dobrze ogrzana i wietrzona łazienka, doskonale działające urządzenia. Balkon ze stolikiem i krzesłami. Śniadanie skromne, ale wystarczające pod względem wyboru i obfitości. Nietrudno było zaparkować blisko hotelu, ale byliśmy poza sezonem.
Pobyt: luty 2026
Ocena dodana: 13 lutego 2026
Justyna
PolskaŚniadania mogłyby być lepsze 🫠
Estetycznie z klasą zaprojektowany - bardzo czysty, miła i kulturalna obsługa recepcji. Wygodne łóżko i dobrze posprzątane pokoje. Ogólnie robi ogromne wrażenie jeśli chodzi o całokształt.
Pobyt: luty 2026
Ocena dodana: 12 listopada 2025
Lukasz
PolskaŚniadania, pokój codziennie sprzątany, recepcja:)
Pobyt: listopad 2025
Morro Jable, Hiszpania
Sanur, Indonezja
Perama, Grecja
Miami Beach, USA
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego