Przejdź do głównej treści

7,7

• Bezpłatne WiFi

8,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 24 czerwca 2025

8,0
    Mily i czysty Hotel na szybki city break:-)
    • 2 noclegi

Obsluga Hotelu na sniadaniu- Pani byla malo mila i malo kontaktowa. Sniadanie sredniej jakosci

Mily Hotel - duze pokoje i bardzo czyste- sprzatane. codziennie.

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 19 czerwca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania , lokalizacja - minuta drogi do przystanku autobusowego skąd linia numer 11 dojedziecie do stacji kolejowej i do centrum Bolonii

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 12 maja 2025

Wygodny pokój. Śniadanie typowo włoskie

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 28 kwietnia 2025

7,0
    Hotel w dobrej lokalizacji w dzielnicy mieszkalnej. Spacerem 25 min do zabytkowej części miasta.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Łazienka była w nienajlepszym stanie. Pokoje wymagają remontu

Bardzo sympatyczna obsługa na recepcji hotelu

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 26 marca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel znajduje się dość blisko głównego dworca. Pokoje są całkiem spore i wygodne. Miły personel i smaczne śniadania.

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 17 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

W hotelu obsluga bardzo miła i pomocna, codzienna wymiana pościeli i ręczników na świeże, sniadanie całkiem dobre, ogólnie polecam

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 6 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko było ok, śniadania na słodko

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 1 stycznia 2025

Dobry
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak informacji o konieczności opłacenia podatku miejscowego.

Blisko dworca, darmowe przechowanie bagażu.

Pobyt: grudzień 2024

• Ocena dodana: 22 grudnia 2024

8,0
    Bardzo przyjemy hotel ,pomocny personel.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo przyjemy hotel ,pomocny personel , okazało się, że już od rana mogliśmy się zameldować i mimo wczesnego wyjazdu również dostaliśmy rogaliki na wynos, śniadania smaczne i pyszna kawa :) lokalizacja też dość dobra , na pieszo można dojść do centrum oraz dworca

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 18 listopada 2024

Samotna wizyta
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Jednoosobowy typu Classic
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Okolica w nocy wydaje się nie do końca bezpieczna dla samotnej kobiety. Aczkolwiek nic mi się nie stało.

15 minut na piechotę od dworca.

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 22 sierpnia 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania, stosunek ceny do standardu , miły i pomocny personel.

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 23 lipca 2024

Przejazdowy dzień w Bolonii
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W trakcie pobytu zepsuła się klimatyzacja i mimo dwukrotnego zwrócenia uwagi nikt nic z tym nie zrobił

Duży wybór produktów bezglutenowych na śniadanie, przepyszna kawa, robiona na miejscu, z prawdziwego ekspresu, wygodne łóżka, bezpłatny parking, a niedaleko centrum

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 19 lipca 2024

Ok
    • 1 nocleg

Drzwi do łazienki wymagają naprawy. Brak lodówki w pokoju. Klimatyzacja bardzo długo się rozkręcała, minęło kilka godzin zanim przekonaliśmy się, że działa jak trzeba. Nie wspominam pozytywnie pani z recepcji pracującej wieczorem, była rozkojarzona, nieuważna, sprawiała wrażenie nietrzeźwej (?).

Nieduży i całkiem przyjemny hotelik, trochę dalej od centrum, ale w spokojnej okolicy. Czysty i przestronny pokój i łazienka. Śniadanie typowo włoskie, do tego wędlina, ser, bez warzyw. Pyszną kawę robi pani przy barze. Obsługa miła. Doskonałe wrażenie zrobiła pani w recepcji, która pracowała podczas naszego pobytu rankami. Dobrze działający Internet.

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 1 lipca 2024

9,0
    Świetna lokalizacja i obsługa.
    • Pokój trzyosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

Lokalizacja idealna, 10 minut piechotą do dworca, skąd można jechać dalej pozwiedzać okolice. Do centrum też spokojnie można dojść w 20-30 min piechotą niespiesznym spacerkiem. Dookoła restauracje, kawiarnie. Dobrze oznaczony hotel, nie można się zgubić. Możliwość pozostawienia bagażu.

Pobyt: maj 2024

• Ocena dodana: 18 czerwca 2024

Dobry
    • 3 noclegi

1. Nie podobało mi się, że pokój był codziennie sprzątany i codziennie wymieniano nam ręczniki no i chyba pościel też. Prawdę mówiąc nie zgłaszałyśmy tego, że nie chcemy sprzątania, więc trochę nasza wina, ale ręczniki zawsze wisiały na wieszakach, a i tak były wymieniane (mimo, że napisane było, że wymiana dotyczy tylko tych, co na podłodze będą leżeć). W dobie, kiedy brakuje tej planecie wody, takie działanie jest nierozsądne. 2. Brak warzyw na śniadaniach 3. Brak wody, kawy, herbaty i czajniczka w pokoju. A najbardziej wody. Nigdzie też nie było informacji, że można pić kranówę, bo dla mnie to nie problem. No tylko szkoda, że brakowało tej informacji.

Przede wszystkim wspaniały kontakt z personelem. Jeszcze przed wylotem do Bolonii, kontaktowałam się kilkukrotnie z pracownikami hotelu i zawsze uzyskiwałam wyczerpujące odpowiedzi. Śniadanie ok. Świeżutkie pieczywo, wędliny, sery, płatki. Duży wybór słodkich rogalików, dżemów, przepyszna kawa. Podobno jak na włoskie śniadanie, to nawet spory wybór. Mi bardzo brakowało świeżych warzyw. Pokój przestronny, duża łazienka, czysto. W hotelu winda. Płaciłyśmy gotówką, więc to też było świetne, że była taka możliwość. Nie ściągali przedpłaty z konta. Lokalizacja dla nas w porządku. Bo nieco z dala od centrum, więc cicho. Nam imprezowania starczyło na tyle, by wrócić ostatnim autobusem. Jeśli jednak ktoś lubi szalone włoskie noce i zamierza bardziej po niż przed północą wracać, to myślę, że może być ciut za daleko. Z buta za to zbyt trudno po kilku głębszych aperolkach. Hotel w fajnej, takiej swojskiej dzielnicy. Sporo lokalnych knajpek, gdzie przesiadują bolończycy. Niedaleko market, gdzie pod jednym dachem są i sklepy z mięsem, i rybami, i owocami, i knajpki. Wszystko na powietrzu, tyle że zadaszone. Prawdziwy włoski klimacik. Hotel 10 minut pieszo do dworca Bologna Centrale i 15-20 minut do placu Maggiore (lub 7 przystanków autobusem, a przystanek 30 metrów od hotelu).

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 28 kwietnia 2024

• Pokój trzyosobowy typu Superior
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pani robiącą kawę na śniadaniu. Typowa osoba nie na miejscu. Bez usmiechu, bedaca tam za karę, a co najważniejsze nie sluchajaca co sie do niej mówi i co się zamawia. Przykre bo praca w hotelu to praca z ludźmi i powinna podchodzić z serdecznoscia do gości, a nie byc obrażoną na caly świat. Dla wyjasnienia chodzilo o zamowione dwie herbaty i jedna kawe czarna (americano) i jedna z mlekiem. To bylo dla Pani nie do ogarnięcia. 😉

W hotelu czysto i przyjemnie, Pani w czarnych włosach w recepcji bardzo przyjazna i serdeczna. Pani sprzątająca również przemiła osoba. Plus hotelu to kilka miejsc parkingowych pod samym hotelem. Nam udało się praktycznie zaparkowac pod drzwiami. Lokalizacja fajna 40 min spacerkiem do centrum, po drodze mijając przepiękne uliczki i zabytki. Śniadanie bardzo dobre, wedliny i sery wszystko świeżutkie. Rogaliki przepychota, jedyny minus hotelu to Pani która robila kawkę podczas śniadania, nie znająca ni w ząb żadnego języka obcego bądź też nie chiala zrozumieć. Dla Pani był problem zrobic dwie herbaty, kawę czarna i kawe z mlekiem. Nie tyle co nie zrozumiała co chyba jej sie nie chciało i pokazywala to w sposób ignorancki. Polecam wyjęcie kija z tyłka i być milszym dla ludzi. Nie tylko z naszą kawą Pani miala ewidentnie problem.

Pobyt: kwiecień 2024

• Ocena dodana: 12 marca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak czajnika elektrycznego w pokoju. Mała suszarka do włosów.

Blisko dworca kolejowego.

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 13 stycznia 2024

• Podróżujący ze znajomymi
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Świetna lokalizacja, 10 minut do dworca centralnego, bardzo dbają o czystość w pokoju.

Pobyt: styczeń 2024

• Ocena dodana: 4 listopada 2023

7,0
    Aranżacja i zapach trochę jak z poprzedniej epoki
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadania tylko z gotowych produktów. Zamkniętych jednorazowo. Kawa podawana zza lady przez panią bez uśmiechu.

Dość cicho.

Pobyt: listopad 2023

• Ocena dodana: 21 października 2023

• 1 nocleg

Wystarczający pokój na nocleg przed wczesnym wyjazdem na lotnisko, pomocny personel

Pobyt: październik 2023

• Ocena dodana: 18 lipca 2023

9,0
    Bardzo miły pobyt, dobra basa wypadowa do zwiedzania Bolonii.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dobre siadanie jak na włoskie realia

Pobyt: lipiec 2023

• Ocena dodana: 5 lipca 2023

7,0
    Dobre miejsce blisko dworca kolejowego
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety, śniadanie bardzo słabe. Co prawda, można dostać też wędliny i sery, nie wszystko jest na słodko, ale jeśli coś się skończy, to już nie jest uzupełniane. O każdy napój trzeba też prosić panią z obsługi, bo jest średnio komfortowe.

Świetna lokalizacja kilka minut spacerem od głównego dworca kolejowego. Bardzo czyste pokoje. Wszystko dobrze urządzone.

Pobyt: kwiecień 2023

• Ocena dodana: 24 maja 2026

3,0
    Słaby
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Cieknąca woda z klimatyzacji. Śniadanie… porażka

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 27 marca 2026

1,0
    Bardzo słaby
    • Wyjazd służbowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Otrzymałam pokój w piwnicy z maleńkim okienkiem po sufitem, do którego nie było dostępu. Nikomu tego nie życzę. Mimo, że na zewnątrz było ledwie kilka stopni powyżej zera, w pokoju nie było kołdry, jedynie prześcieradło do przykrycia. Nie warte swojej ceny (która do niskich nie należała).

Tylko lokalizacja się broni

Pobyt: marzec 2026

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: