Via Aristotile Fioravanti 42/2, 40129 Bolonia, Włochy
Stosunek jakości do ceny
7,7
Bezpłatne WiFi
8,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 24 czerwca 2025
Iwona
PolskaObsluga Hotelu na sniadaniu- Pani byla malo mila i malo kontaktowa. Sniadanie sredniej jakosci
Mily Hotel - duze pokoje i bardzo czyste- sprzatane. codziennie.
Pobyt: czerwiec 2025
Ocena dodana: 19 czerwca 2025
Kamila
PolskaŚniadania , lokalizacja - minuta drogi do przystanku autobusowego skąd linia numer 11 dojedziecie do stacji kolejowej i do centrum Bolonii
Pobyt: czerwiec 2025
Ocena dodana: 12 maja 2025
Zbigniew
PolskaWygodny pokój. Śniadanie typowo włoskie
Pobyt: maj 2025
Ocena dodana: 28 kwietnia 2025
Khalil
PolskaŁazienka była w nienajlepszym stanie. Pokoje wymagają remontu
Bardzo sympatyczna obsługa na recepcji hotelu
Pobyt: kwiecień 2025
Ocena dodana: 26 marca 2025
Patryk
PolskaHotel znajduje się dość blisko głównego dworca. Pokoje są całkiem spore i wygodne. Miły personel i smaczne śniadania.
Pobyt: marzec 2025
Ocena dodana: 17 stycznia 2025
Piotr
PolskaW hotelu obsluga bardzo miła i pomocna, codzienna wymiana pościeli i ręczników na świeże, sniadanie całkiem dobre, ogólnie polecam
Pobyt: styczeń 2025
Ocena dodana: 6 stycznia 2025
Jakub
PolskaWszystko było ok, śniadania na słodko
Pobyt: styczeń 2025
Ocena dodana: 1 stycznia 2025
Janczewska
PolskaBrak informacji o konieczności opłacenia podatku miejscowego.
Blisko dworca, darmowe przechowanie bagażu.
Pobyt: grudzień 2024
Ocena dodana: 22 grudnia 2024
Urszula
PolskaBardzo przyjemy hotel ,pomocny personel , okazało się, że już od rana mogliśmy się zameldować i mimo wczesnego wyjazdu również dostaliśmy rogaliki na wynos, śniadania smaczne i pyszna kawa :) lokalizacja też dość dobra , na pieszo można dojść do centrum oraz dworca
Pobyt: listopad 2024
Ocena dodana: 18 listopada 2024
Magdalena
PolskaOkolica w nocy wydaje się nie do końca bezpieczna dla samotnej kobiety. Aczkolwiek nic mi się nie stało.
15 minut na piechotę od dworca.
Pobyt: listopad 2024
Ocena dodana: 22 sierpnia 2024
Michał
PolskaŚniadania, stosunek ceny do standardu , miły i pomocny personel.
Pobyt: sierpień 2024
Ocena dodana: 23 lipca 2024
Wojto
PolskaW trakcie pobytu zepsuła się klimatyzacja i mimo dwukrotnego zwrócenia uwagi nikt nic z tym nie zrobił
Duży wybór produktów bezglutenowych na śniadanie, przepyszna kawa, robiona na miejscu, z prawdziwego ekspresu, wygodne łóżka, bezpłatny parking, a niedaleko centrum
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 19 lipca 2024
Iuliadrusilla
PolskaDrzwi do łazienki wymagają naprawy. Brak lodówki w pokoju. Klimatyzacja bardzo długo się rozkręcała, minęło kilka godzin zanim przekonaliśmy się, że działa jak trzeba. Nie wspominam pozytywnie pani z recepcji pracującej wieczorem, była rozkojarzona, nieuważna, sprawiała wrażenie nietrzeźwej (?).
Nieduży i całkiem przyjemny hotelik, trochę dalej od centrum, ale w spokojnej okolicy. Czysty i przestronny pokój i łazienka. Śniadanie typowo włoskie, do tego wędlina, ser, bez warzyw. Pyszną kawę robi pani przy barze. Obsługa miła. Doskonałe wrażenie zrobiła pani w recepcji, która pracowała podczas naszego pobytu rankami. Dobrze działający Internet.
Pobyt: lipiec 2024
Ocena dodana: 1 lipca 2024
Marcelina
PolskaLokalizacja idealna, 10 minut piechotą do dworca, skąd można jechać dalej pozwiedzać okolice. Do centrum też spokojnie można dojść w 20-30 min piechotą niespiesznym spacerkiem. Dookoła restauracje, kawiarnie. Dobrze oznaczony hotel, nie można się zgubić. Możliwość pozostawienia bagażu.
Pobyt: maj 2024
Ocena dodana: 18 czerwca 2024
Olga
Polska1. Nie podobało mi się, że pokój był codziennie sprzątany i codziennie wymieniano nam ręczniki no i chyba pościel też. Prawdę mówiąc nie zgłaszałyśmy tego, że nie chcemy sprzątania, więc trochę nasza wina, ale ręczniki zawsze wisiały na wieszakach, a i tak były wymieniane (mimo, że napisane było, że wymiana dotyczy tylko tych, co na podłodze będą leżeć). W dobie, kiedy brakuje tej planecie wody, takie działanie jest nierozsądne. 2. Brak warzyw na śniadaniach 3. Brak wody, kawy, herbaty i czajniczka w pokoju. A najbardziej wody. Nigdzie też nie było informacji, że można pić kranówę, bo dla mnie to nie problem. No tylko szkoda, że brakowało tej informacji.
Przede wszystkim wspaniały kontakt z personelem. Jeszcze przed wylotem do Bolonii, kontaktowałam się kilkukrotnie z pracownikami hotelu i zawsze uzyskiwałam wyczerpujące odpowiedzi. Śniadanie ok. Świeżutkie pieczywo, wędliny, sery, płatki. Duży wybór słodkich rogalików, dżemów, przepyszna kawa. Podobno jak na włoskie śniadanie, to nawet spory wybór. Mi bardzo brakowało świeżych warzyw. Pokój przestronny, duża łazienka, czysto. W hotelu winda. Płaciłyśmy gotówką, więc to też było świetne, że była taka możliwość. Nie ściągali przedpłaty z konta. Lokalizacja dla nas w porządku. Bo nieco z dala od centrum, więc cicho. Nam imprezowania starczyło na tyle, by wrócić ostatnim autobusem. Jeśli jednak ktoś lubi szalone włoskie noce i zamierza bardziej po niż przed północą wracać, to myślę, że może być ciut za daleko. Z buta za to zbyt trudno po kilku głębszych aperolkach. Hotel w fajnej, takiej swojskiej dzielnicy. Sporo lokalnych knajpek, gdzie przesiadują bolończycy. Niedaleko market, gdzie pod jednym dachem są i sklepy z mięsem, i rybami, i owocami, i knajpki. Wszystko na powietrzu, tyle że zadaszone. Prawdziwy włoski klimacik. Hotel 10 minut pieszo do dworca Bologna Centrale i 15-20 minut do placu Maggiore (lub 7 przystanków autobusem, a przystanek 30 metrów od hotelu).
Pobyt: czerwiec 2024
Ocena dodana: 28 kwietnia 2024
Eliza
PolskaPani robiącą kawę na śniadaniu. Typowa osoba nie na miejscu. Bez usmiechu, bedaca tam za karę, a co najważniejsze nie sluchajaca co sie do niej mówi i co się zamawia. Przykre bo praca w hotelu to praca z ludźmi i powinna podchodzić z serdecznoscia do gości, a nie byc obrażoną na caly świat. Dla wyjasnienia chodzilo o zamowione dwie herbaty i jedna kawe czarna (americano) i jedna z mlekiem. To bylo dla Pani nie do ogarnięcia. 😉
W hotelu czysto i przyjemnie, Pani w czarnych włosach w recepcji bardzo przyjazna i serdeczna. Pani sprzątająca również przemiła osoba. Plus hotelu to kilka miejsc parkingowych pod samym hotelem. Nam udało się praktycznie zaparkowac pod drzwiami. Lokalizacja fajna 40 min spacerkiem do centrum, po drodze mijając przepiękne uliczki i zabytki. Śniadanie bardzo dobre, wedliny i sery wszystko świeżutkie. Rogaliki przepychota, jedyny minus hotelu to Pani która robila kawkę podczas śniadania, nie znająca ni w ząb żadnego języka obcego bądź też nie chiala zrozumieć. Dla Pani był problem zrobic dwie herbaty, kawę czarna i kawe z mlekiem. Nie tyle co nie zrozumiała co chyba jej sie nie chciało i pokazywala to w sposób ignorancki. Polecam wyjęcie kija z tyłka i być milszym dla ludzi. Nie tylko z naszą kawą Pani miala ewidentnie problem.
Pobyt: kwiecień 2024
Ocena dodana: 12 marca 2024
Magdalena
PolskaBrak czajnika elektrycznego w pokoju. Mała suszarka do włosów.
Blisko dworca kolejowego.
Pobyt: marzec 2024
Ocena dodana: 13 stycznia 2024
Agata
PolskaŚwietna lokalizacja, 10 minut do dworca centralnego, bardzo dbają o czystość w pokoju.
Pobyt: styczeń 2024
Ocena dodana: 4 listopada 2023
Malgorzata
PolskaŚniadania tylko z gotowych produktów. Zamkniętych jednorazowo. Kawa podawana zza lady przez panią bez uśmiechu.
Dość cicho.
Pobyt: listopad 2023
Ocena dodana: 21 października 2023
Katarzyna
PolskaWystarczający pokój na nocleg przed wczesnym wyjazdem na lotnisko, pomocny personel
Pobyt: październik 2023
Ocena dodana: 18 lipca 2023
Monika
PolskaDobre siadanie jak na włoskie realia
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 5 lipca 2023
Samuel
PolskaNiestety, śniadanie bardzo słabe. Co prawda, można dostać też wędliny i sery, nie wszystko jest na słodko, ale jeśli coś się skończy, to już nie jest uzupełniane. O każdy napój trzeba też prosić panią z obsługi, bo jest średnio komfortowe.
Świetna lokalizacja kilka minut spacerem od głównego dworca kolejowego. Bardzo czyste pokoje. Wszystko dobrze urządzone.
Pobyt: kwiecień 2023
Ocena dodana: 24 maja 2026
Tomasz
PolskaCieknąca woda z klimatyzacji. Śniadanie… porażka
Pobyt: maj 2026
Ocena dodana: 27 marca 2026
Karolina
PolskaOtrzymałam pokój w piwnicy z maleńkim okienkiem po sufitem, do którego nie było dostępu. Nikomu tego nie życzę. Mimo, że na zewnątrz było ledwie kilka stopni powyżej zera, w pokoju nie było kołdry, jedynie prześcieradło do przykrycia. Nie warte swojej ceny (która do niskich nie należała).
Tylko lokalizacja się broni
Siniscola, Włochy
Gdańsk, Polska
Rzym, Włochy
Warszawa, Polska
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego