Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

10,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 9

• Ocena dodana: 28 września 2025

• Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami

Wszystko Nam się podobało 👍🏻

Bardzo, ale to bardzo polecam B&B Lambda ! Dario jest bardzo miły, uprzejmy , sympatyczny i pomocny - zawsze służy pomocą i dobrą radą. Poraz pierwszy spotkałam się z taką otwartością i serdecznością ze strony właściciela, co jest naprawdę dużym plusem. Na pewno z mężem będziemy bardzo miło wspominać pobyt u Dario i jeżeli nadejdzie taka okazja, to wrócimy tu jeszcze raz. Pokój był czyściutki , ręczniki były wymieniane, śniadania były pyszne. Okolica bezpieczna, bardzo blisko sklep i cukiernie, blisko przystanki autobusowe. Także nasza ocena 11/10 ! 😁😁😁 Pozdrawiamy! Karolina & Kamil

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 11 września 2025

Było wspaniałe
    • 3 noclegi

Było czysto ,

Bardzo miły i uczynny właściciel apartamentu

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 29 kwietnia 2025

Wszystko było Super

Świetnie miejce, prowadzone przez cudownego gospodarza, czysto, przyjemnie i ten widok z balkonu na góry nie samowity. Dario to bardzo sympatyczny i pomocny właściciel, codziennie rano serwował pyszna kawę i śniadanie w formie słodkości, a dla mojego partnera focaccia. Jego niesamowite zaangażowanie, troska i rekomendacje na długo pozostaną w naszej pamięci. Dzieki Dario skorzystaliśmy z kilku poleconych przez niego miejsc, zarówno podróżniczych jak i kulinarnych. Dario jesteś cudowny i dziękujemy za pełne zaangażowanie. Do portu jest około 30 minut pieszo, blisko pub, restauracje i duzy market. Jest to dobra lokalizacja jeżeli chcesz zobaczyć jak naprawdę, żyją Włosi i zagubić się w ich kulturze. Jeżeli będę miała jeszcze kiedyś okazję to napewno skorzystaj z B&B LAMBDA i gościnności Dario.

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 15 listopada 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Dobra lokalizacja, blisko przystanki autobusowe, restauracje, duży sklep. Pokój bardzo czysty, ręczniki, szlafroki oraz bidet w łazience. Ładny widok na góry, balkon. Dostępna kuchnia, pyszna kawa i słodkości serwowane przez wspaniałego gospodarza, który był niezwykle miły i pomocny. Przesyłał nam mnóstwo wskazówek odnośnie ciekawych miejsc do zobaczenia, czy restauracji oraz wcześnie rano zawiózł nas na dworzec.

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2024

Najlepszy nocleg w Salerno!
    • 3 noclegi

Brak.

Pokój był bardzo czysty, łazienka była duża i dobrze zorganizowana jak również bardzo czysta. Właściciel miły i uprzejmy, bardzo pomocny, troszczył się o swoich gości. Śniadania i kawa zawsze bardzo smaczna! Lokalizacja jest bardzo blisko plaży i świetnych lokalnych restauracji. Jak wrócimy to na pewno weźmiemy ten sam B&B.

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 29 maja 2024

Żadnych minusów, same plusy - nie zastanawiajcie się nawet minuty bo warto tu przyjechać!
    • Duży pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

Całe życie czekałam aby przekonać się co to prawdziwa włoska gościnność i Dario był jej kwintesencją. Cudowny człowiek, bardzo pomocny, czuliśmy się zaopiekowani jak nigdy, niczego nam nie brakowało. Mieszkanie bardzo czyste, można by wręcz jeść z podłogi, ślicznie urządzone. Pyszne śniadania, które Dario sam organizował pytając uprzednio co lubimy czego nie. Świetna kawa, przemiła atmosfera, wieczorne interesujące rozmowy, wskazówki co zobaczyć gdzie pojechać - to wszystko było dla nas bardzo miłym zaskoczeniem. Lokalizacja bez problemu umożliwiała zwiedzanie całego wybrzeża - do przystanku dosłownie 20 min spokojnym spacerkiem. Jeśli tylko będziemy w tej części Włoch na pewno tutaj wrócimy, polecam z czystym sumieniem.

Pobyt: maj 2024

• Ocena dodana: 21 marca 2024

Zakwaterowanie wyśmienite jak Limoncello!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Zdecydowanie najlepszy nocleg dotychczas ze wszystkich, kilkudniowych wyjazdów do Włoch! Obiekt położony na poza centrum Salerno. Tuż obok supermarket i bar, nieopodal dobre restauracje oraz piekarnie. Ok. 30min pieszo zajezdnia autobusowa, dworzec oraz prom kursujący do kluczowych miasteczek wybrzeża amalfitańskiego.  Pokoje czyste, zadbane, dobrze wyposażone - niczego nam nie brakowało. Duże, wygodne łóżko, prywatna łazienka oraz szybki Internet na plus. Wewnątrz przytulnie jak w domu. Dario to najlepszy gospodarz ever! Codziennie mogliśmy liczyć na cenne porady i wskazówki odnośnie miejsc, które chcieliśmy odwiedzić oraz samego Salerno, codziennie czekał na nas z pysznym włoskim śniadaniem z lokalnych piekarni, codziennie wieczorem mogliśmy z nim porozmawiać i dowiedzieć się różnych ciekawostek. Błyskawicznie odpowiadał na wiadomości. Jednym słowem najlepsza opcja noclegowa do zwiedzania wybrzeża amalfitańskiego. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Zasłużone 10/10!

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 16 lipca 2023

• Rodzina z małymi dziećmi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wyjątkowe miejsce, w którym czuliśmy się jak na prawdziwych, włoskich wakacjach. Świetna atmosfera miejsca stworzona przez właściciela Dario, który był niezwykle pomocny i można było liczyć na niego w każdej sytuacji. Ugościł nas po królewsku. Pokoje jak i cały obiekt bardzo zadbane i dobrze wyposażone. Pyszne, włoskie przysmaki na śniadanie. Gorąco polecamy.

Pobyt: lipiec 2023

wyświetlono 1 – 9

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!