Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

7,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 14 grudnia 2025

8,0
    To jest hotel dla turystów ,którzy zwiedzają Apulie samochodem i może być traktowany jako baza z którego łatwo się dosta
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel najlepsze lata ma już za soba ale jest czysty i ma swoje zalety

Niewątpliwą zaletą hotelu jest jego położenie poza centrum Bari przy drodze na południe celem dalszego zwiedzania i brak problemu z zaparkowaniem samochodu

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 28 października 2025

8,0
    Jeśli będę w Bari, to z pewnością rozważę nocleg w tym hotelu! Polecam wszystkim zmotoryzowanym!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 4 noclegi

Sama restauracja w hotelu mogłaby być lepsza no i śniadania. Mogłyby być znacznie lepsze. Kawa :) Dziwne, ale ludzie narzekali na jakość kawy z ekspresów.

Bardzo przyjemny hotel, w którym spędziłem 4 noce. Czysto i wygodnie. Fajna restauracja na dachu hotelu, choć niestety czynna tylko do końca wakacji. Zdecydowanie godne polecenia pod warunkiem posiadania własnego środka transportu. Teoretycznie można się dostać autobusem z Bari, ale to podróż długa i pełna niespodzianek, a Uber kosztuje krocie - znacznie taniej wynająć samochód! Zielona herbata podczas śniadania! Hurra.

• Ocena dodana: 29 września 2025

7,0
    Ok ale nadaje się do remontu
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel nadaje się do remontu. Z zewnątrz i wewnątrz wygląda źle. Z opisu wynika że jest nad morzem. Faktycznie do plaży jest kilka kilometrów samochodem

Blisko autostrady. Wygodne lozko

• Ocena dodana: 10 września 2025

Świetny pobyt :)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie korzystaliśmy ze strefy wellness, ale nasz pobyt i tak był świetny. Nie ma plaży przy samym hotelu, ale łatwo jest dojechać do pobliskich. Hotel jest najlepszy dla zmotoryzowanych.

Świetna lokalizacja przy autostradzie - łatwy dojazd do Bari i innych miejscowości. Pełny widok na morze. Pokoje sprzątane codziennie, personel bardzo dba o czystość; pokoje są naprawdę wygodne. Smaczne śniadania i jeszcze smaczniejsze kolacje - restauracja hotelowa jest znakomita, jedzenie niesamowicie pyszne, kelnerzy bardzo uprzejmi, przyjaźni, dbają o wysoki poziom restauracji. Dzięki Lorenzo! Serwują dobre wina, a rybę można wybrać prosto z talerza świeżego połowu. Nowoczesne lobby. Recepcja 24h na dobę. Polecam!

• Ocena dodana: 30 sierpnia 2025

Bardzo dobry

Fatalna jajecznica

Dobra lokalizacja, piękny widok z okna, lodówka i klimatyzacja w pokoju, duży parking

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2025

8,0
    Bardzo sympatyczny pobyt, POLECAM :)
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
    • 9 noclegów

Wielkość łazienek w pokojach deluxe i kabiny prysznicowe, denerwujący sposób otwierania drzwi do kabin. Moim zdaniem konieczna wymiana. Ponadto w naszym pokoju było nieszczelne okno. Nawet po zamknięciu słychać było wiatr i jeżdżące autostradą auta. Oczywiście kwestia przyzwyczajenia. To akurat odosobniona sytuacja z tym oknem. w innych pokojach goście twierdzili że jest ok. Z hotelu nie ma gdzie pójść. Tylko zaplanowane wyjazdy poza hotel.

Przede wszystkim podobała mi się lokalizacja hotelu. Jest to super miejscówka na wypady do okolicznych nadmorskich miejscowości. Z hotelu bardzo blisko do stacji kolejowej Bari Torre a Mare. Hotel zapewnia darmowy tranzyt z hotelu do stacji i z powrotem na żądanie gości. Trzeba tylko zgłosić wcześniej w recepcji jeśli chce się zamówić Shuttle Service. Ponadto byliśmy zadowoleni bardzo ze wspaniałych śniadań, naprawdę wybór bardzo dobry, polecamy rezerwację wraz ze śniadaniami. Obiady i kolacje dodatkowo się zamawia. Są smaczne, każdy coś znajdzie dla siebie choć menu jest tygodniowe. Ceny obiadów i kolacji względnie przystępne.

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 13 lipca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Duży parking. Widok na morze. W recepcji można było napić się wody i lemoniady. Duże śniadania w formie bufetu. Śniadanie można było zjeść na tarasie z widokiem na morze.

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 12 czerwca 2025

• Podróżujący w pojedynkę
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Szuranie od 6 rano po suficie, wszystko słychać no i niestety przy uchylonym oknie słychać auta przy ruchliwej drodze ale na to byliśmy przygotowani

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 9 maja 2025

Dobry
    • Grupa

Lokalizacja

Robotę robił personel a zwłaszcza Pan na recepcji, który ze stoickim spokojem rozwiązywał każdy problem

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 5 maja 2025

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Klasyczny hotelarzy drodze szybkiego ruchu ale z widokiem na morze. Wyposażenie zadowalające, bardzo uprzejmy personel. Świetne i różnorodne śniadanie na dachu hotelu - to wielka zaleta

Pobyt: kwiecień 2025

• Ocena dodana: 10 listopada 2024

9,0
    Dobra stosunek jakości do ceny. Polecam.
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe z widokiem na morze
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel położony w dobrym miejscu na wypad po Apulii zaraz przy wylocie na autostradę. Bardzo dobre śniadania, szeroki wybór od słonego po słodkie. Do tego zawsze jajecznica, boczek. Duży wybór owoców. Duży parking, bez problemu z zaparkowaniem samochodu.

Pobyt: listopad 2024

• Pokój trzyosobowy

Good place :)

• Ocena dodana: 31 sierpnia 2024

7,0
    Super nocleg w trakcie podróży.
    • Pokój trzyosobowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pomimo widoku z tarasu restauracji na morze, bezpośredni dostęp utrudniony. Hotel zlokalizowany przy autostradzie, co nam odpowiadało w podróży.

Super śniadanie z możliwością zjedzenia posiłku na tarasie. Bardzo fajne miejsce. Miejsce parkingowe bezpłatne bez problemu z parkowaniem.

Pobyt: sierpień 2024

• Ocena dodana: 29 lipca 2023

• Pokój dwuosobowy typu Classic z 1 lub 2 łóżkami

Brundall podloga w pokoju

bardzo dobre obfite sniadania.

Pobyt: lipiec 2023

• Ocena dodana: 29 lipca 2023

8,0
    Super pobyt wiele niezapomnianych wrażeń
    • 11 noclegów

• Ocena dodana: 14 marca 2026

1,0
    Bardzo słaby
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel bardzo słaby, położony przy trasie szybkiego ruchu więc hałas z drogi uciążliwy. To samo tyczy się wnętrza hotelu słychać wszystko z korytarza oraz pokoi obok. Śniadania codziennie takie same i bardzo słabe

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 15 października 2024

6,0
    Jest w normie.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Trochę za miastem, byliśmy tam jedną noc. Wymaga remontu. Widok na morze przez drogę szybkiego ruchu.

Personel pomocny i miły. Parking pod hotelem. Przyjemne restauracje niedaleko.

Pobyt: październik 2024

• Ocena dodana: 3 października 2024

Wyjątkowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel wspaniały. Wszystko piękne i czyste. Pokój bardzo ładny, a jedzenie wyśmienite. Stosunek ceny do jakości niebywały. Największy plus Hotel ma za personel. Jestem im bardzo wdzięczny. Byłem lekko niedysponowany i poprosiłem herbatę do pokoju. Nie zdążylem się obejrzeć, a bardzo miły Pan już ją przyniósł, zapytał jak się czuję i po chwili wrócił dodatkowo z rumiankiem. Na wieczorny posiłek potrzebowałem coś lekkiego i znowu obsługa wykazała się niezwykłą empatią. Specjalnie dla mnie przygotowali bardzo dobrą zupę ze wszystkiego zielonego co było w kuchni :). Byla naprawdę dobra i postawiła mnie na nogi. Bardzo dziękuję :). Pozdrawiam wszystkich.

• Ocena dodana: 6 września 2024

5,0
    Raczej 2 **
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotelowi jak na 4 gwiazdki wiele brakuje. Łazienka byłaby w porządku, ale pod prysznicem był grzyb, a nieszczelne uszczelki nie pozwalały swobodnie się umyć bo woda wypływała nawet na korytarz. Ręczniki nie schły wogóle, nie było balkonu, można zapomnieć o wysuszeniu kostiumów kąpielowych. W szafie brak półek, tylko 3 malutkie szuflady nie pozwalały się rozpakować w całości. Na jednym łóżku zamiast kołdry był jakiś stary koc. Brak poszewek, na kołdrę, była umieszona między dwoma prześcieradłami. Bardzo skromne śniadanie, często brakowało produktów. Klimatyzacja nie dawała rady, nie wyobrażam sobie co by było w środek lata. Pokój słabo oświetlony. Lokalizacja tylko dla osób z samochodem.

Hotel zarezerwowałam tylko dlatego że nie wymagał wysyłania dokumentów przez internet przed zameldowaniem, jak większość prywaciarzy. Codzienne sprzątanie, bezpłatne uzupełnianie wody w lodówce i kosmetyków w łazience, darmowy sejf, duży parking, całodobowa recepcja.

• Ocena dodana: 4 września 2024

6,0
    Przyjemny
    • Wyjazd służbowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo słabe śniadanie. Twarde i nie świeże Rogaliki. W okolicach idzie remont i bardzo głośno już od 7 rano

Duży parking

• Ocena dodana: 9 lipca 2024

1,0
    Bardzo słaby

Wszystko

Hotel jeśli chodzi o lokalizację dramat. Śniadania monotonne i same węglowodany. Jajecznica dramat. O jogurty bez laktozy trzeba było się prosić . Kawa to był dopiero koszmar . Nigdy nie piłam gorszej. Miałam też bardzo nie miła sytuację z dowozem nas do centrum Barii busem hotelowym . Ogólnie pobyt na bardzo duży minus. Nigdy tam nie wrócimy

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 4 czerwca 2024

Doskonały pobyt
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Dobra lokalizacja hotelu sprawia że jest to doskonała baza aby zwiedzać cały region Puglia :Bari,Matera,Arbelobello,Plignano jest w zasięgu ręki, Bardzo miła obsługa w połączeniu z komfortowymi warunkami sprawił że pobyt nasz pobyt był doskonały. Pyszne Śniadania na widokowym tarasie na 6 piętrze to wisienka na torcie, pysznej kawy wypitej o poranku nie zapomnisz nigdy. Z tarasu piękne zachody i wschody słońca,polecam!

Pobyt: maj 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: