Przejdź do głównej treści

8,6

• Bezpłatne WiFi

8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 8 marca 2026

9,0
    Bardzo dobra lokalizacja, właściciel przyjął nas życzliwie i dał mapę z całym gotowym planem zwiedzania Rzymu.
    • Wyjazd służbowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Suszarka o słabej mocy wypadająca ze ściany, drzwi w łazience się nie domykały, w klucz w zamku nie działał. Druga niezależna suszarka była zepsuta.

Lokalizacja

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 8 stycznia 2026

Ogólnie wszystko było w porządku, śniadania mogłyby być bardziej urozmaicone.

Prysznice są zardzewiałe

Pobyt: styczeń 2026

• Ocena dodana: 26 grudnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Doskonała lokalizacja, miły gospodarz. Za kilka EUR można zjeść śniadanie.

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 15 września 2025

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Przemiła obsługa hotelowa, dbająca o czystość. Dobra lokalizacja. Do metra 13 min na pieszo, tym samym do centrum gdzie znajdują się liczne restauracje, kawiarnie, sklepy.

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 1 sierpnia 2025

8,0
    Wyjazd bardzo udany, hotel w dobrej lokalizacji. Bardzo miła obsługa :) Polecam!
    • 5 noclegów

Bardzo dobre śniadanie w przystępnej cenie.

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 14 maja 2025

9,0
    Dobra lokalizacja i rozsądny wybór na pobyt w Rzymie
    • 4 noclegi

Pokój sąsiadował z ogólnodostępną łazienką, przez co zdarzyło nam się obudzić przez hałas zza ściany, ale nie było to jakimś dużym problemem. Nieco opóźniony czas odpowiedzi na wiadomości na bookingu ws. szczegółów rezerwacji był trochę stresujący - dla osób lubiących dokładnie planować z wyprzedzeniem, polecam uzbroić się w cierpliwość :)

Dobra lokalizacja hotelu, ok. 20 minut spacerkiem od dworca Roma Termini. Ulica przy której znajduje się hotel nie jest ruchliwa, co jest plusem, ponadto okolica jest bezpieczna. Blisko do sklepu i knajpek, również do przystanków autobusowych. Na miejscu byliśmy dość późno bo o godzinie 23, bez problemu udało się dostać do budynku z pomocą instrukcji i kodu przesłanych przez wiadomość na bookingu tego samego dnia. W recepcji meldowaliśmy się dopiero drugiego dnia, gdzie dokonaliśmy płatności kartą za cały pobyt (cena była wyższa niż ta pierwotna na bookingu, z uwagi na dodatkowe opłaty - ale o tym była mowa również w karcie rezerwacyjnej, więc wszystko się zgadzało). Dostaliśmy mapkę oraz instrukcje gdzie najlepiej się poruszać i gdzie zjeść. Mieliśmy pokój nr 1 z oknem wychodzącym na wewnętrzne podwórze, sam pokój dobrze wysprzątany i wygodny dla 2 osób (wygodne łóżko, z dodatkowych kwestii: dostępny m.in. sejf, drugiego dnia dostawiono nam także małą lodówkę która co prawda nie chłodziła ale zawsze to dodatkowe miejsce do przechowywania; w łazience zestaw małych kosmetyków, suszarka). W trakcie naszego pobytu przemalowali nam drzwi do łazienki, co trochę nas rozbawiło :) Śniadania były w cenie rezerwacji, serwowane od godziny 8 rano i był to dobry wybór by miło rozpocząć dzień (dostępne opcje zarówno śniadania na słodko jak i wytrawnie, także każdy wybierze coś dla siebie). Personel bardzo miły. Całość oceniam pozytywnie.

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 17 lutego 2025

Miło i przytulnie
    • Grupa

Brak.

Czyste pokoje, pyszne śniadanko i pomocny właściciel, pokazał nam mapę i zaznaczył ciekawe najważniejsze miejsca do odwiedzenia. W budynku znajduje się też ciekawa retro winda

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 2 lutego 2025

7,0
    Dobre, przyjemne miejsce na krótki pobyt
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak kołdry, do przykrycia była tylko poszewka, niezbyt przyjemny zapach po wejściu do pokoju, ale szybko znikał po przewietrzeniu

Dobra lokalizacja, super przyjemny właściciel, skromne ale dobre śniadania, kosmetyki, sprzątanie gdy było to potrzebne, możliwość przechowania bagażu

Pobyt: grudzień 2024

• Ocena dodana: 26 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Mój pobyt w tym hotelu był bardzo udany. Pokój był czysty, a obsługa niezwykle uprzejma i pomocna – zawsze gotowa odpowiedzieć na każde pytanie! Śniadania były smaczne, a lokalizacja hotelu dogodna. Zdecydowanie polecam to miejsce i z przyjemnością tu wrócę!

• Ocena dodana: 5 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadanie pyszne ,dobra lokalizacja, super kontakt z właścicielami , pozdrawiamy serdecznie

• Ocena dodana: 2 stycznia 2025

Przerósł moje oczekiwania!
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wilgoć w łazience- cały budynek nie jest ogrzewany- pokój można nagrzać klimatyzatorem, jednak niektórzy mogą się dopatrzeć pleśni w łazience. W pokoju nie działała lodówka (światło się świeciło, ale nie chłodziła).

Bardzo miła obsługa- z niczym nie było problemu. Codzienne sprzątanie i wymiana ręczników (po 3szt. na osobę). Śniadania do syta z kawą, herbatą, mlekiem, sokami- tosty, ciasta, jogurty, owoce, wędlina, ser. Lokalizacja cicha i bezpieczna. Na ulicy świetne lody i pinsa oraz sklepy spożywcze i restauracje. Świetna komunikacja autobusowa w pobliżu.

• Ocena dodana: 20 września 2024

Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Czysto, wszędzie blisko, w 15-20 min można dojść do Termini, fontanny di Trevi, śniadanie w hotelu, dużo przystanków autobusowych parę kroków od hotelu, klimatyzacja,

• Ocena dodana: 15 września 2024

• Podróżujący ze znajomymi

Brak

Bardzo miły gospodarz, szybka godzina zameldowania bo o 10:30 pokój był gotowy, czysto, pyszne śniadanie

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 3 września 2024

Super personel, bardzo pomocny i empatyczny. Pokój również super + śniadanka przepyszne
    • Pokój trzyosobowy

Pokój, personel

Pobyt: wrzesień 2024

• Ocena dodana: 2 września 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Zróżnicowane sniadania stol szwedzki, cisza zarowno w dzien jak i w nocy, wygodne lozka, czystosc- wymieniane ręczniki i posciel, po w wczesniejszym zgloszeniu mozliwosc zameldowania się o dowolnej godzinie. Polecamy.

• Ocena dodana: 23 sierpnia 2024

Rewaluacyjny pobyt. Świetna lokalizacja.
    • 3 noclegi

Bardzo dobry hotel w bardzo przystępnej cenie. Właściciel bardzo pomocny - nie było problemu ze wcześniejszym śniadaniem czy późnym zameldowaniem. Pokój duży, czysty, sprzątany codziennie. Łazienka również jak najbardziej ok. Lokalizacja 15 min pieszo od dworca Termini. Na pewno wrócimy! Polecam z czystym sumieniem.

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2024

7,0
    Dobry

Typowo włoskie.

• Ocena dodana: 18 sierpnia 2024

Polecam.
    • Podróżujący ze znajomymi

Nic.

Hotel w centrum. Spokojna okolica. Bardzo miły personel. Pomocny, służy radą co można zobaczyć podczas pobytu w Rzymie. Pani z recepcji zaznaczyła nam miejsca na mapie które warto odwiedzić. Śniadania dobre- szwedzki stół. . Pokój mały, ale wszystko co potrzebne w nim było ( klimatyzacja, lodówka, duża szafa) Codziennie świeża pościel i ręczniki. Polecam.

• Ocena dodana: 31 lipca 2024

9,0
    idealne miejsce na krótki pobyt w Rzymie

poplamione zasłony

bardzo pomocny i przyjazny właściciel, super lokalizacja, bardzo wygodne łóżka, lodówka w pokoju, sejf

Pobyt: lipiec 2024

• Ocena dodana: 30 kwietnia 2024

• Pokój trzyosobowy

Pyszne śniadanie

Pobyt: kwiecień 2024

• Ocena dodana: 14 lutego 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobre warunki noclegu. Pyszne śniadanka. Blisko do wszystkich atrakcji. Bardzo miły personel.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 13 lutego 2024

9,0
    Przyjeżdżając drugi raz do Rzymu ponownie wybrałabym to miejsce.
    • 4 noclegi

Jednego wieczoru zabrakło wifi i nie działała telewizja.

Czysto, śniadania do syta, łóżka wygodne. Świetna lokalizacja, spacerem można było dotrzeć do głównych atrakcji, w tym zoo. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu, gdy zobaczyli że podróżujemy z dwulatkiem pytali czy potrzebujemy dodatkowych udogodnień.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 4 lutego 2024

Bardzo dobry
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety czystość była średnia pokoju oprócz tego wszystko było idealne Łóżka się rozsuwają i trochę się spada

Śniadanie darmowe przepyszne rogaliki super Najlepsza obsługa na świecie pomocną Klimatyzacja super

Pobyt: grudzień 2023

• Ocena dodana: 19 stycznia 2024

Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobra lokalizacja i miła obsługa👌👏

Pobyt: styczeń 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: