Przejdź do głównej treści

8,5

• Bezpłatne WiFi

9,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 14 maja 2026

Znakomity

Lodówka w pokoju, 2 łazienki, lokalizacja, czystość

Świetna lokalizacja, w pobliżu są 2 stacje metra, bardzo miły i pomocny personel, hotel usytuowany przy ulicy jednokierunkowej, więc było w miarę cicho i spokojnie. Szczerze polecam jako bazę wypadową dla osób nastawionych na zwiedzanie.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 7 marca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Spokojna dzielnica za rogiem niemieckiej ambasady. Obsługa bardzo pomocna.

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 7 lutego 2025

7,0
    Polecam!
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Obiekt prowadzony przez cudownych ludzi, oferujących również dostęp do wspaniałej kawiarni ze śniadaniami. Miejsce idealne jako baza do zwiedzania Rzymu.

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 10 czerwca 2024

• 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hotel na 5 piętrze budynku, czasami winda była zajęta, ponieważ winda mieści max 2 osoby.

Dowiedzieliśmy się że śniadanie są w barze obok zaledwie 2 minuty od hotelu, początkowo myśleliśmy że słabo tak, ale jednak bardzo orzeźwiający był spacer z rana żeby śniadanie zjeść. Personel mega, wszystkie polecone restauracje przez recepcje były super.

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 23 lutego 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Świetna lokalizacja. Blisko dworca. Bardzo miła obsługa.

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 5 lutego 2024

Doskonała lokalizacja, polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Uruchamianie wody w toalecie było kłopotliwe, brakowało nam czajnika do wody w pokoju.

Doskonała lokalizacja, blisko metra i dworca kolejowego. Uprzejmy personel, możliwość pozostawienia bagażu po wymeldowaniu. Pokój w podstawowym standardzie.

Pobyt: styczeń 2024

• Ocena dodana: 14 listopada 2023

W porządku
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Spłuczka dziwnie działała. W pokojach było chłodno, a grzejnik nie działał. Łóżka średnio wygodne.

Czyste pokoje, które były codziennie sprzątane. Dostaliśmy po plastikowym kubeczku. Duży prysznic. Oświetlenie przy łóżkach. Lodówka w pokoju. Ręczniki również były zmieniane co drugi dzień. Zameldowanie i wymeldowanie wygodne. Duży pokój.

Pobyt: listopad 2023

• Ocena dodana: 11 sierpnia 2023

8,0
    Wygodnie i tanio, blisko zabytków
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak stolika w pokoju, aby wygodnie przygotować i zjeść skromną kolację, czy śniadanie. Był tylko stolik z telewizorem i 2 krzesła.

Położenie super, w miare blisko do najważniejszych zabytków (1-3km). Pensjonat na 5 pietrze kamienicy. Wjazd windą 2 osobową. Pełno kafejek w pobliżu gdzie można smacznie i niedrogo zjeść (np.makaron 8 euro). Poprosilyśmy o czajnik do pokoju i go otrzymałyśmy:))). Można przechować bagaż po wymeldowaniu, kupić bilety na autobusy, na miejscu otrzymasz mapkę Rzymu. Pani sprzatajaca ok. godz.10 to Polka mieszkająca od lat w Rzymie. Obsługa życzliwa pomocna.

Pobyt: czerwiec 2023

• Ocena dodana: 30 czerwca 2023

9,0
    W tej cenie bardzo dobry pobyt i dobrej lokalizacji.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie działała klimatyzacja, hałasy na ulicy.

Super lokalizacja, bardzo blisko stacji metra - Castro Pretorio. Wygodne duże łóżka, dwie łazienki.

Pobyt: czerwiec 2023

• Ocena dodana: 1 maja 2026

• Grupa
    • 3 noclegi

Lokalizacja świetna, blisko stacji metra i dworca Termini. Hotel znajduje się w centrum turystycznym i dlatego bez większego wysiłku do większości atrakcji można dojść pieszo. W hotelu miałyśmy pokój czteroosobowy i miłym zaskoczeniem były dwie łazienki, w nich duże ręczniki kąpielowe i dobra wentylacja. Obsługa bardzo przyjazna i pomocna. W dniu wyjazdu bez problemu i dodatkowych opłat mogłyśmy zostawić bagaż w przechowalni. Serdecznie polecamy Hotel Katty

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 18 kwietnia 2026

Chętnie bym tutaj wrócił - Grazie.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Suszarka do włosów jest trochę niebezpieczna, brakowało półki w łazience na kosmetyczkę

Lokalizacja i miły personel

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 14 marca 2026

Bardzo polecam ! Świetna lokalizacja, czysto.
    • 2 noclegi

Wszystko super.

Bardzo dobra lokalizacja, czysto i schludnie. Codzienne sprzątanie. Personel sympatyczny. Pozwoloną nam zostawić bagaże po wymeldowaniu. Polecam :)

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 20 listopada 2025

Duży, czysty pokój, codziennie sprzątany, z niezbędnym wyposażeniem, w świetnej lokalizacji. Śniadanie w pobliskiej kawi
    • 6 noclegów

Pobyt: listopad 2025

• Ocena dodana: 11 sierpnia 2025

Nie ma czegoś takiego

**Byliśmy zachwyceni tym hotelem!** Idealna lokalizacja – w samym centrum, zaledwie kilka kroków od dworca Termini i metra, co bardzo ułatwia poruszanie się po mieście. Personel przyjazny. Pokój był przestronny. Szczególnie mile zaskoczyła nas izolacja akustyczna – mimo że okna wychodziły na ulicę, było zupełnie cicho. Doskonałe, gęste zasłony i żaluzje zapewniały całkowitą ciemność. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Stosunek jakości do ceny jest po prostu świetny. Z czystym sumieniem polecam ten hotel wszystkim, którzy planują podróż do Rzymu! Dziękuję za wspaniały wypoczynek!

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 4 kwietnia 2025

5,0
    Przyjechałam posłuchać "Alciny" i obejrzeć wystawę Caravaggia oraz muzea - to się udało.
    • 5 noclegów

Nie podobało mi się stanie w windzie ok. północy, w oczekiwaniu na pomoc. Śniadania także okazały się nieporozumieniem. Można je było zjeść idąc spory kawałek, trzy przecznice dalej, w maciupkiej knajpce. Dla gości hotelu nie było rezerwacji, trzeba było czekać ok. 20 minut, więc zrezygnowałam.

Tzw. hotel to apartament z V piętrze, ze starą windą, która się psuje, z pokojami do wynajęcia. Poza tym przestronny pokój, czysto, ogrzewanie i ciepła woda. Atutem jest też bliskość dworca i centrum.

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 6 lutego 2025

Dobre miejsce na pobyt w Rzymie.
    • 5 noclegów

Jedyną uwagą może być fakt wilgoci w toaletach i czasami gorszy zasięg Wifi, jednak nie utrudniało nam to pobytu.

Mieszkanie znajdowało się blisko dworca Termini, mimo złych opinii na temat tych okolic, nie czuliśmy zagrożenia. W okolicy dworca dużo policji, ulice oświetlone. Pokój znajdował się na 5 piętrze, jednak dostępna była winda, która działała bez zarzutu. Śniadania były wydawane w barze niedaleko hotelu, w cenie była słodka przekąska i kawka, miłe rozpoczęcie dnia. Na miejscu personel był bardzo miły i pomocny, a Pani, która sprzątała pokoje okazała się mówić w języku polskim, co było miłą niespodzianką. Cena w porównaniu do innych dostępnych noclegów była dobra. Jeżeli ktoś przyjeżdża na zwiedzanie Rzymu ten hotel jest dobrą opcją. Ogrzewanie w pokoju doskonale działało i przygotowane pościele nie stanowiły problemu. W pokoju czteroosobowym mieliśmy dostępne dwie łazienki co było ogromnym atutem. Polecamy.

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 22 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Lokalizacja to zdecdydowana zaleta...Bardzo blisko stacja Termini...blisko od hotelu supersam Conad i wszedzie zandarmeria...wiec bezpiecznie...Hotel na 5 pietrze...szybkie zameldowanie...Winda...bardzo mala...wiec jak macie duze walizki...duzo bagazu...lub wiecej niz 3 osoby...to przejażdżka winda na kilka razy...i trzeba sie przyzwyczaić do systemu zamykania i otwierania drzwi...inaczej na parterze...inaczej na 5 pietrze... wifi slabe...i nie bierzcie opcji ze sniadaniem...szkoda kasy i czasu...Trzeba wyjsc z hotelu...5 min dojsc do kawiarni i w ramach sniadania dostajemy kawe...bardzo mala...i slodka bulke lub rogalika...ale jak ktos lubi to ok...Ogolnie hotel godny polecenia...Milego pobytu i zwiedzania...

Pobyt: styczeń 2025

• Ocena dodana: 28 czerwca 2024

Polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Winda mała i z poprzedniej epoki 😂

Fajny, czysty Hotel. Sprzątane codziennie. WIFI bardzo dobre i bezpłatne. Obsługa pomaga i nie jest przy tym upierdliwa. Pokój może mały i akurat trafiliśmy na pokój bez balkonu ale była klimatyzacja, tv duże wygodne łóżko, oraz co najważniejsze prywatną łazienką. Dla nie szukających luksusu, a zwykłego komfortu - opcja zajebista. Blisko dworca termini, blisko centrum.

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 8 kwietnia 2024

Pobyt udany w każdym dniu. Pokój czysty, przestronny. Nocleg, atrakcje, pogoda wszystko dopisało.
    • 4 noclegi

Polecam obiekt i nawet te 135 stopni schodów do pokonania, pokój jest przestronny, codziennie sprzątany zgodnie z zasadami wskazanymi w obiekcie. Ręczniki wymieniane. Lodówka, czajnik, kubeczki, bardzo miło wspominam pobyt polecam. Bardzo blisko market, stacja Termini. W recepcji dostępny plan zwiedzania który był bardzo przydatny. Polecam każdemu. Widoki z okna dla nas nie istotne ponieważ lokal służył nam do celów sypialnianych. POLECAM i bardzo dziękuję za możliwość noclegu. Do zobaczenia bo mam plan tam wrócić :)

Pobyt: kwiecień 2024

• Ocena dodana: 25 stycznia 2024

• 4 noclegi

Doskonała lokalizacja, bardzo miły personel.

Pobyt: styczeń 2024

• Ocena dodana: 19 września 2023

• Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi

Świetna, spokojna okolica. Bliskość Termini (10 minut pieszo) i stacji metra (mniej oblegana stacja "Repubblica" - 15 minut pieszo). Pokój czysty i optymalny na pobyt tej długości. Klimatyzacja bez problemu sprawdza się w sierpniu a dostępny balkonik w zupełności wystarcza aby obyć się bez klimatyzacji wieczorami. Hotel znajduje się na piątym piętrze ale dotarcie ułatwia winda. Bardzo pogodna pani w recepcji, którą serdecznie pozdrawiam przy tej okazji :)

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 6 lipca 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Wąska łazienka, tylko dla jednej osoby.

Lokalizacja

Pobyt: styczeń 2026

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: