2. Itálie hodnocení hotelů

8,1

• WiFi zdarma

8,2

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 25

• Hodnocení napsáno: 28. dubna 2026

9,0
    Hezké, milé, hned vedle nádraží uprostřed pasáže. Starší, ale dostatečně. Nonstop recepce i dobrá snídaně.
    • Posláno přes mobil

Nonstop reception, great breakfast.

• Hodnocení napsáno: 22. dubna 2026

• 3 noci

Ideální poloha hned vedle nádraží, vše v docházkové vzdálenosti, klidný hotel, dostatečná snídaně.

• Hodnocení napsáno: 12. dubna 2026

8,0
    Starší a poněkud již omšelý hotel, ale s velkou snahou personálu jej udržet v pořádku.
    • Skupina
    • 4 noci

Vchod do hotelu je z poněkud zanedbané temné a nepříliš voňavé pasáže, uprostřed pasáže byla vytrhaná dlažba. V okolí se občas potulovaly všelijaké podivné existence různých barev, když jsme odjížděli ležel na zemi kousek od vchodu nějaký bezdomovec. Hotel už má dost za sebou, některé vybavení už by potřebovalo obměnu. Ale nebylo to přímo špatné, na kratší pobyt (my jsme byli 4 noci) se to dalo vydržet. Pro nás byl problém jejich systém stlaní postelí, přikrývka byla vložena mezi dvě prostěradla. Na to nejsme zvyklí, nicméně s tím se nedá nic dělat, to je ve středomoří všude tak, v Itálii, ve Španělsku, v Řecku, všude to dělají takto. Bohužel.

Snídaně byly vyhovující, žádný velký sortiment a luxus, ale splnily účel. Čistotu na pokojích udržovali vzorně, uklízeli denně. Hotel je jen pár kroků od nádraží, takže cestování do dalších destinací bylo bez problémů. Jeli jsme dvakrát do Florencie a jednou do Livorna. Také je to blízko na letiště, kam jezdí vláček Pisa Mover. Ráno ale jezdí až do 6:00 a protože jsme odlétali brzy, jeli jsme taxíkem, který nám z recepce ochotně zavolali. V okolí bylo spoustu všelijakých obchůdků, ale lepší restaurace na večeře byly dost daleko, až za řekou Arno.

• Hodnocení napsáno: 1. srpna 2025

7,0
    Dobré
    • Posláno přes mobil

Hotel má už to nejlepší za sebou. Vybavení staré, voda ve sprše neměla absolutně tlak a sprcháč rozbitý a tak malý že dospěly člověk měl problém se tam vůbec vejít. Pokoj není vůbec odhlučněný takže je tam naprosto všechno slyšet i jak si někdo vedle fénuje vlasy nebo se sprchuje. Co za mě bylo Ale hlavně nejhorší neskutečně měkká matrace. Měli jsme pobyt na dvě noci a třetí noc už bych na té posteli nedala. Ale poměr cena výkon asi ok.

Super lokalita, prakticky hned vedle vlakového nádraží a autobusové stanice kde vás bus doveze až k šikmé věži. Vedle obchody krámy. Snídaně pestrá dostatek všeho. Pozitivně hodnotím i roletu a dokonale zatemnění.

Termínem pobytu byl srpen 2025

• Hodnocení napsáno: 25. června 2025

• Posláno přes mobil

Hotel se nachází u vlakového i autobusového nádraží, což je super. Docházková vzdálenost od letiště cca 15 minut. Na recepci je možné před check-in použít koupelnu a nechat si zavazadla ve free depozitu. Vynikající snídaně!

Termínem pobytu byl červen 2025

• Hodnocení napsáno: 22. května 2025

• 3 noci

Varná konev uvedená v popisu pokoje je pouze na vyžádání v recepci.

Výběr jídel byl dostačující.

• Hodnocení napsáno: 12. května 2025

• Posláno přes mobil

Hotel je čistý a skvělý personál. Je přímo u nádraží, pro nás to bylo super cestovali jsme hodně vlakem. Snídaně dobré.

• Hodnocení napsáno: 4. května 2025

• Jednotlivec
    • Jednolůžkový pokoj
    • 3 noci

Hotel už má svá nejlepší léta za sebou, ale nic hrozného. Pouze trochu strašidelná pasáž ve které se nachází :)

Hotel je strategicky umístěn 2 minuty od vlakového nádraží, takže ideální pro další výlety po okolí. Do centra asi 1 km, nic co by se nedalo zvládnout :)

• Hodnocení napsáno: 4. května 2025

• Posláno přes mobil

Dobrá poloha vzhledem k nádraží a letišti. Skvělé snídaně

• Hodnocení napsáno: 22. března 2025

• Posláno přes mobil

Skvělá snídaně (i když cenově ne úplně levná).

Termínem pobytu byl únor 2025

• Hodnocení napsáno: 2. března 2025

7,0
    Průměrné ubytováni se super lokalitou
    • Posláno přes mobil

Byli jsme v lednu a celou noc nás štípali komáři… Nevím jestli je to tam standardní a předpokládám, že hotel za to nemůže, ale bylo to strašný. Každou noc nás budily zvuky z okolních pokojů-stěhování nábytku, řev, smích, muzika…

Personál i umístění hotelu bylo skvělé! Hotel je už starší, ale na pár nocí v pohodě. Snídaně byla v dobrá s dostačujícím výběrem :).

Termínem pobytu byl únor 2025

• Hodnocení napsáno: 24. prosince 2024

8,0
    Pěkný, ale v zimě trochu "studený" pobyt.
    • 1 noc

Letos jsme poprvé navštívili hotel v zimě a pokoje byly opravdu velmi studené. Topení fungovalo pouze v koupelně. V místnostech nefungovalo. Kontaktovali jsme dvakrát recepci, ale bohužel nám nijak nepomohli. Byli jsme zde ale pouze přes noc, tak jsme to zvládli. Více dnů by byl asi problém....

V tomto hotelu jsme byli již potřetí. Perfektní poloha. Je velmi blízko vlakovému nádraží a 20 minut pěšky od letiště. K šikmé věži je to procházkou cca 25 minut. Není to supermoderní hotel, ale má svoji atmosféru. Pokoje jsou skromnější, ale pohodlné a čisté. Vše je zde jako ze starých dobrých časů v tom dobrém slova smyslu. Snídaně byla jako vždy vynikající.

Termínem pobytu byl prosinec 2024

• Hodnocení napsáno: 8. prosince 2024

8,0
    Starší hotel, výborná komunikace a snídaně.
    • Posláno přes mobil

Trochu starší hotel, malý pomalý výtah a malá koupelna.

Výborné snídaně s výběrem, nové pohodlné postele, personál vstřícný, milý

Termínem pobytu byl prosinec 2024

• Hodnocení napsáno: 18. listopadu 2024

• Jednotlivec
    • Jednolůžkový pokoj
    • Posláno přes mobil

Velmi dobrá poloha u vlakového nádraží a centra. Za mě je to typ ubytování které nemá klady ani zápory.Prostě splní svůj účel a přitom tím nenadchne a ani neurazí.

Termínem pobytu byl listopad 2024

• Hodnocení napsáno: 29. října 2024

• Posláno přes mobil

Hotel se nachází v blízkosti vlakového a autobusového nádraží. Do centra to není také daleko. Pokoj byl čistý, postel pohodlná. Chtěl bych mockrát poděkovat zaměstnancům recepce, byli ochotní, milí a hlavně usměvaví. Ještě jednou děkuji Pavel.

Termínem pobytu byl říjen 2024

• Hodnocení napsáno: 14. října 2024

• 1 noc

Pokoj byl velmi malý a postele úzké.

Hotel je umístěn na náměstí vedle Špitálu neviňátek, kousek od hlavního florenského Duomo. Výborné snídaně.

Termínem pobytu byl září 2024

• Hodnocení napsáno: 3. dubna 2024

Velká spokojenost!
    • Skupiny přátel
    • Posláno přes mobil

Ulička ke vchodu je trošku pochybná i podnik vedle, ale nic strašného

Naprosto excelentní snídaně, velmi milý personál

Termínem pobytu byl březen 2024

• Hodnocení napsáno: 4. března 2024

• 5 nocí
    • Posláno přes mobil

Nešla redukovat teplota na topení v koupelně

Snídaně, komunikace s personálem

Vynikající bohatá snídaně.

Termínem pobytu byl červen 2023

• Hodnocení napsáno: 8. června 2026

6,0
    hotel se skvělou polohou pro cestování vlakem
    • Dvoulůžkový pokoj Superior s manželskou postelí
    • 4 noci

Matrace na náš vkus měkčí, snídani každý v recenzích vychvaluje, ale nepřišlo nám to jako něco exkluzivního. Normální (spíše chudší) kontinentální snídaně. Samozřejmě ve srovnání s croissant + cappuccino to bylo bezva. Pomalý výtah, hluk z letadel a vlaků.

Super poloha doslova pár kroků od vlakové stanice = ideální základna pro výlety vlakem. Ochotný personál, první den jsme odjížděli na výlet brzy ráno, nachystali nám snídaňový balíček na cestu. Venkovní předokenní rolety. Snídaně už od 07:00.

Termínem pobytu byl červen 2026

• Hodnocení napsáno: 27. srpna 2025

3,0
    Pokud máte rádi klid a pohodu tak si vyberte jiný hotel ..neútulný ,ušmudlaný
    • Posláno přes mobil

Takže začnu tím že hotel stojí uprostřed velkého frekventovaného města a nemá vlastní parkoviště ! Ano to je problém za parkování které je blízko chtějí 20 eur což není úplně málo,pokud vám nevadi chůze tak při troše štěstí najdete parkování o pár bloků dále (placené jen přes den)a ušetříte . Jedna noc v tomto hotelu stala nechutně mnoho , očekávala jsem dokonalý hotel místo toho me uvítal vchod do hotelu v bývalé pasáži bohužel už asi dávno ztratila svůj lesk a dnes je to odporná zaplivaná ulička a uprostřed toho ničeno stoji váš hotel od kterého jste si slibovali romantickou noc ve dvou . Navíc je hotel jako z papíru a slyšíte všechno hlavně spoustu hlučných a neohleduplných hostů .. Za me nedopuručuji a určitě bych se nevrátila .

Snídaně byla příjemná

Termínem pobytu byl srpen 2025

• Hodnocení napsáno: 12. července 2024

Naprosto výjimečné
    • Posláno přes mobil

Poloha v blízkosti nádraží. Prostorný, čistý pokoj s funkční klimatizací. Koupelna sice malá, ale čistá a dostačující. Moc milá slečna na recepci <3

Termínem pobytu byl červenec 2024

zobrazeno 1 – 25

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!

Hosté také napsali recenze na tato ubytování: