Overslaan en naar de inhoud gaan
  1. Startpagina hotelbeoordelingen

8,9

• Gratis WiFi

9,0

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

• Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er zijn ook een aantal punten die minder goed bevielen tijdens ons verblijf. Het ontvangst is volledig via zelf inchecken; persoonlijk contact ontbreekt daardoor. Daarnaast is er geen informatiemap aanwezig met bijvoorbeeld informatie waar vuilnis weg te gooien of welke voorzieningen er in de omgeving zijn. Ook waren er geen extra services zoals een skikaart bij de accommodatie, ontbijt of een broodjes-service. Handdoeken worden tussendoor niet gewisseld. De sauna in de kamer is een fijne toevoeging, maar het duurt vrij lang voordat deze goed op temperatuur is. Verder merkten we dat wanneer andere kamers aan het douchen zijn, de waterdruk op de kraan flink afneemt. Tot slot konden we de temperatuur in de kamer niet lager instellen; wij vonden het daardoor te warm en hadden de hele dag de ramen open.

We hebben een heerlijk verblijf gehad. De locatie is perfect: op slechts 100 meter lopen van de piste, bijna ski in/out. Na een dag skiën was de sauna in de kamer echt een luxe en heerlijk om in te ontspannen. Alles was ook erg schoon; we konden eigenlijk nauwelijks iets vinden dat niet in orde was. ’s Nachts is het er bovendien heerlijk stil, waardoor je goed tot rust komt. De keuken is compleet uitgerust, zelfs met basisproducten zoals zout en olie. Ook de handdoeken zijn van goede kwaliteit en voelen fijn aan. Kortom, een zeer prettig verblijf waar we met veel plezier op terugkijken.

Verbleven in maart 2026

• Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

Verbleven in april 2025

Resultaat 1 – 3

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: