Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mec Paestum Hotel 5-sterren

Via Tiziano Vecellio 23, 84063 Paestum, Italië

#15 van de 30 hotels in Paestum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 397 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    8,8
    Luxueus en verzorgd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Elegante Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijtzaal was niet gezellig. Aanbod was redelijk klein, werd weinig bijgevuld. Weinig restaurants in de buurt.

    Supergrote jacuzzi, bijna een zwembad. Weinig volk aan het zwembad. Moderne kamers. Goed gelegen, grote parking. Heel verzorgd hotel. Personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    Zeer mooie uitvalsbasis voor Paestum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloerbekleding in de gangen naar de kamers oogden niet zo proper. De kamers zelf waren wel schoon. De kraan van de lavabo lekte op het meubel, waardoor je er best geen spullen op legt.

    Geweldige whirlpool. Spijtig dat het zwembad om 18 u al sloot.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel, mooi zwembad prima kamer , erg...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer deur kon niet dicht, iedere dag een evenement, strand was nog niet in gebruik (geen seizoen nog)

    Vriendelijk personeel, mooi zwembad prima kamer , erg vriendelijke man bij het zwembad die alles voor je regelde.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    5,8
    Wij zullen dit hotel niet aanraden bij vrienden en bekenden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Elegante Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren twee trouwerijen tijdens ons verblijf en dat hield in dat we geen gebruik konden maken van het zwembad. Het gebruik van het 'privé' stand kon alleen met behulp van een pasje wat ons voor drie volwassenen rond de € 50 zou kosten. We hebben hier van afgezien, niet alleen vanwege de o.i. hoge kosten, maar ook omdat het stuk strand aan het eind grensde aan het openbare stuk strand waar mensen gebruik van kunnen maken aan de zeezijde. Voor het gebruik van handdoeken voor het zwembad werd per handdoek € 2 in rekening gebracht. Wij hebben hier tegen geprotesteerd, uiteindelijk hebben we voor de drie dagen 3 handdoeken 'gratis' meegekregen, geen verschoning dus. Het ontbijt was zeer matig.

    De locatie was prima. Lekkere lunch.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    Het is een prima 5 sterren hotel. Modern ingericht in wit/zwart met enkele kleuraspecten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De avondmaaltijd was slecht. Bediening liet te wensen over, Vegetarisch was moeilijk verkrijgbaar en het vlees van één van ons was vet. De hapjes bij een glaasje wijn waren allen met vleessoorten. Eén van ons is vegetarisch de ander eet geen varkensvlees dus ook geen ham of worst. Er wordt weinig rekening hiermee gehouden. Het viel ons ook op dat onze paspoorten werden gevraagd en niet direct teruggegeven, De volgende morgen bij afrekening kregen wij deze terug. Ik heb gezegd dat wij dit vreemd vinden omdat dit altijd wordt afgeraden i.v.m. identiteitsfraude. Misschien is dit een tip om hierop alert te zijn.

    De kamer was ruim alsmede de badkamer. Ontbijt was prima. De ontvangst met een glaasje wijn bijzonder wel jammer van de hapjes zie hieronder.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    9,2
    Prachtig ingerichte terrassen , comfortabele kamer,mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eetzaal was zeer groot en dus niet echt gezellig. Idem voor de bar. Het hotel is duidelijk bedoeld om te trouwen.

    Prachtig ingerichte terrassen , comfortabele kamer,mooie jacuzzi.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Jammer dat er niet buiten kan ontbeten worden en dat de bar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er niet buiten kan ontbeten worden en dat de bar 's avonds binnen is.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Elegante Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was fantastisch

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: