Corso Garibaldi, 2, 37018 Malcesine, Włochy
9,4
Stosunek jakości do ceny
Bezpłatne WiFi
8,8
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 22 października 2025
Irena
Polska-------
Fantastyczna lokalizacja, bardzo, bardzo miły personel, smaczne, urozmaicone śniadania, pyszna kawa, w korytarzu są kubki i dystrybutor wody, miałam pokój od podwórza więc było cicho. To był bardzo przyjemny pobyt. Jeśli znowu zawitam do Malcesine to tylko ten hotel wezmę.
Ocena dodana: 20 października 2025
Mirela
PolskaŁazienki malutkie, ale rozumiem, że w stare miasto rządzi się innymi zasadami. Doceniam wszystko ❤️
Cudowna obsługa, szczególnie Pani obsługująca stołówkę, tworzyła domową, przemiłą atmosferę. Czysciutko. Poprosiłam o pokój z widokiem na jezioro, choć było to trudne otrzymaliśmy nie tylko widok na jezioro, ale i na przepiękny zamek 😍
Pobyt: październik 2025

Ocena dodana: 17 października 2025
Agata
PolskaPokój i łazienka były bardzo małe.
Świetnia lokalizacja, w samym centrum starego miasta. Przemiła i pomocna obsługa. Można przechować bagaże po wymeldowaniu.
Ocena dodana: 30 września 2025
Beata
PolskaNic
Lokalizacja 3 min do jeziora Garda
Ocena dodana: 11 września 2025
Tomasz
PolskaŚniadania mogły by być nieco bardziej urozmaicone.
Bardzo miła i pomocna obsługa. Świetna lokalizacja w centrum Malcesine. Czysto w pokojach i wszystkie sprzęty były sprawne. Ogólnie polecam. :)
Ocena dodana: 11 września 2025
Tomasz
PolskaObiekt położony w samym centrum Malcesine- bardzo duży plus! Przemiła Pani na recepcji :) mogliśmy schować do lodówki swoje własne zakupy to też na plus. Pokój był skromny, minimalistyczny, ale czysty to najważniejsze.
Ocena dodana: 2 września 2025
Piotr
PolskaBardzo dobra lokalizacja, miła i pomocna obsługa
Ocena dodana: 17 sierpnia 2025
Bogna
PolskaMały skromny hotelik w świetnej lokalizacji. Bardzo miły, życzliwy personel. Śniadania smaczne. Do jeziora mniej niż minuta. W bliskim sąsiedztwie restauracje z dobrym włoskim jedzeniem. Niedaleko do zamku, stacji kolejki linowej na punkt widokowy Monte Baldo i portu, z którego promem można się dostać do każdego miasteczka nad Gardą.
Ocena dodana: 13 sierpnia 2025
PolskaDwa łóżka złączone razem
Lokalizacja zrobiła największą robotę
Ocena dodana: 11 sierpnia 2025
Beata
LitwaZabrakło w pokoju czajnika i mini lodówki.
Skromny hotel w centrum miasteczka. Do portu z którego odpływaja statki 5 min drogi. Niedaleko od hotelu znajduje się kolejka linowa na Monet Baldo. Sporo kawiarni i niedaleko sklepy spożywcze SPAR. Śniadanie skoromne, ale głodny nikt nie będzie. Bardzo miła obsługa. Hotel ulokowany w dobrym miejscu, że wszędzie blisko. Pokój duży, w szafie znaleźliśmy dodatkowe poduszki. Polecam ten hotel i jeszcze tu wrócę.
Ocena dodana: 25 lipca 2025
Katarzyna
PolskaW pokoju było ciemno, co sprzyjało spaniu, ale było mało komfortowe w dzień
Hotel jest fantastycznie położony na samym środku starówki. Bliżej portu już się nie da :) Jednoczenie w pokoju było cicho. Śniadanie wystarczające, to jednak hotel 2-gwiazdkowy i to oferował. Obsługa przemiła :) Doceniam możliwość prywatnego parkingu, chociaż był pod górę i nie było to mega wygodne. Aczkolwiek inaczej się nie dało ze względu na położenie hotelu, więc sam fakt, że jest gdzie zostawić wygodnie auto uznaje za plus.
Ocena dodana: 20 lipca 2025
Anna
PolskaMożna wprowadzić bardziej różnorodne śniadania
skromne, ale smaczne. Świeże pieczywo, świeże przepyszne rogaliki,owoce. Brak różnorodności, ale świeżo. Przepyszna kawa
Ocena dodana: 6 lipca 2025
Andrzej
PolskaNie polecam jeśli ktoś spędza dużo czasu w hotelu. Śniadania bardzo skromne, dwa rodzaje wędliny ( bardzo dobrej, ale codziennie to samo nawet i to może się znudzić)ser żółty, pomidor , ogórek, jajka do ugotowania samemu, jogurty owoce, jakieś płatki . Brak lodówki w pokoju, to nas najbardziej zaskoczyło i brakowało.
Lokalizacja wyśmienita, mały klimatyczny hotelik z miłym personelem, mimo informacji ze ręczniki wymieniane są co dwa dni , wymiana była codziennie. Skromnie ale czysto. Byliśmy we dwójkę, malutki pokoik bardzo ciemny oknem na budynek. Bardzo dobra kawa
Ocena dodana: 15 maja 2025
Malgorzata
PolskaBardzo prosze pozdrowic pania, ktora przygotowuje sniadania ! Jej wypieki sa absolutnie pyszne ! A pani jest bardzo mila, pozytywna osoba !! Wszyscy pracownicy sa bardzo sympatyczni i uprzejmi Mloda ( czarnowlosa )recepcjonistka mowi imponujaco szybko po angielsku ;) Hotel ma najlepsza z mozliwych lokalizacje. Jest stary, skromny, ale swietny personel i "miejscowka", a takze parking ( bezplatny !) stanowia o tym, ze to prawdopodobnie najlepszy wybor w tym miescie !
Pobyt: kwiecień 2025
Ocena dodana: 5 maja 2025
Lucky
PolskaJedno wielkie duże łóżko było tak naprawdę połączeniem dwóch osobnych. Zapach wilgoci gdy nawiew i klimatyzacja były wyłączone np. po powrocie do pokoju. Jedyne okno w zasadzie wychodzące na korytarz nie domykało się dokładnie co zapewne umożliwiało otwarcie go od zewnątrz.
Naprawdę świetna lokalizacja 30s od jeziora oraz bardzo blisko świetnych restauracji czy punktów turystycznych.
Ocena dodana: 3 maja 2025
Danuta
PolskaNie było nic takiego
W centrum miasteczka, super personel, miły i pomocny, śniadania absolutnie wystarczające na 3 dyniowy pobyt, niby włoskie ale żółty ser, pyszny, 2-3 rodzaje wędlin, jajka, pomidory i ogórki, jogurty, bułeczki i słodkości, owoce Parking bezpłatny w uroczym oliwkowym ogródku, dojście promenada nag jeziorem ok 15 minut, ale spokojnie można wylądować i załadować bagaż na ryneczku dwa kroki od hotelu
Ocena dodana: 1 maja 2025
Domi
Polskabardzo udany pobyt, świetna lokalizacja, wszystko OK
Ocena dodana: 24 kwietnia 2025
Sylwia
PolskaŚwietna lokalizacja, piękne widoki, przemiła obsługa.
Pobyt: kwiecień 2025
Ocena dodana: 26 września 2024
Lucjan
PolskaLokalizacja super, obiekt położony w pięknym otoczeniu. Śniadanie w sam raz, typowo włoskie, obiekt bardzo przyzwoity
Ocena dodana: 8 września 2024
Marlinqa
PolskaBrak
Lokalizacja idealna, śniadanie dobre po włosku, obsługa miła i pomocna, klimatyzacja i wentylacja, polecam
Ocena dodana: 8 września 2024
Marzena
PolskaPrzepiękne miejsce blisko jeziora i w samym centrum miasta wśród cudnych pełnych knajpek uliczek. Fajny klimat. Hotelik miły czysciutki z przemilą obsługą. W pokoju klimatyzacja i wygodne łóżka . Na śniadanie masz wszystko czego potrzeba . Za tą cenę polecam bardzo . Jestem mile zaskoczona 😊
Pobyt: wrzesień 2024

Ocena dodana: 30 sierpnia 2024
Dziczkiewicz
PolskaBrakowało zamrażarki lub lodówki na picie żeby schłodzić i lód żeby przymrozic w pokoju lub na piętrze ogólnodostępnym. Ale tu akurat personel pomógł i zostawić lód mogliśmy w zamrażarce nie dostepniej dla wczasowiczów.
Super lokalizacja ,personel bardzo grzeczny i pomocny.
Ocena dodana: 21 sierpnia 2024
Dominika
PolskaŚwietnia lokalizacja, przemiła obsługa, świetny kontakt z właścicielem, transparentna informacja o wszystkich kosztach, generalnie polecamy, wspaniałe miejsce
Cardiff, Wlk. Brytania
Dimaro, Włochy
Buenos Aires, Argentyna
Barcelona, Hiszpania
Jastrzębia Góra, Polska
Rátka, Węgry
Łoździeje, Litwa
Zeitz, Niemcy
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego