Przejdź do głównej treści

9,2

• Bezpłatne WiFi

7,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 31 maja 2026

Miłe i przytulne doświadczenie, oraz wzorowy kontakt z właścicielem
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wieczorami dość głośno od strony ulicy. Ale przymknięcie drzwi balkonowych i klimatyzacja pomagały

Wygodne i czyste pokoje. Smaczne słodkości w części wspólnej.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 17 maja 2026

Wspaniały pobyt. Świetna lokalizacja. Wspaniali właściciele.
    • Grupa

Włoski klimat

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 7 marca 2026

Wybitna obsługa, świetne miejsce na pobyt.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Świetna obsługa, włoski klimat, przekąski oraz limoncello dostępne bez limitu, czysto, schludnie, serdecznie polecam.

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 1 marca 2026

Wyśmienity.
    • 5 noclegów

Pobyt w tym obiekcie okazał się wyjątkowo udany. Pokój był przestronny, jasny i bardzo komfortowy, a dodatkowym atutem była klimatyzacja z funkcją ogrzewania, dzięki czemu nawet lutowe chłody nie stanowiły problemu. Miłym zaskoczeniem był wspólny salon, w którym właścicielka regularnie zostawiała drobne słodycze, mleko, sok czy nawet limoncello - drobny gest, który naprawdę budował domową atmosferę i sprawiał, że czuliśmy się mile widziani. Śniadania serwowane w pobliskiej kawiarni były doskonałe - świeże, smaczne i idealne na rozpoczęcie dnia. Kontakt z właścicielką również zasługuje na wyróżnienie: był szybki, serdeczny i bezproblemowy. To miejsce zdecydowanie warto polecić - świetna lokalizacja, wygoda i wyjątkowa gościnność sprawiają, że chce się tu wrócić.

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 19 lutego 2026

9,0
    Dobre miejsce typowe mieszkanie w stylu Katanakim.. Wygodnie blisko centrum właścicielką bardzo się starała.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bliskość do centrum.Lokalizacja jeżeli ktoś lubi być w centrum miasta .

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 21 grudnia 2025

• 1 nocleg

wspaniała lokalizacja, czysto

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 21 grudnia 2025

Głośno ,malo snu ale szczęśliwie
    • 4 noclegi

Jedyna wada tego lokalu to okna wychodzące na ulice na ktorej jest niebotyczny ruch( bardzo bardzo duży) a okna nie są na tyle wygłuszone że spiąc zdaje ci się ze jestes na ulicy!! A w weekend zapomnij o spaniu tak gdzies do 2 ,3 w nocy . rano wstawałem jak zombie . Widać że gospodarz na tyle się postarał że zamontowal dodatkowe osłony okien jednak spełniają one tylko w malym zakresie rolę wytlumienia . Wyglądało to tak jakbym spał w namiocie na chodniku kolo bardzo ruchliwej ulicy . Pomimo tego pobyt w Catanii uważam za dobry. Gospodarze bardzo przyjaźni kontakt tylko przez telefon .

Gospodarze bardzo przyjaźni kontakt tylko przez telefon . Kuchnia i gościnność na bardzo wysokim poziomie jak na te warunki.

Pobyt: grudzień 2025

• Ocena dodana: 26 października 2025

8,0
    Cudownie spędzony czas, Katania mnie mile zaskoczyła.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 4 noclegi

odgłosy ulicy - polecam zabrać korki do uszu apteka jest na przeciwko więc można się zaopatrzyć.

Świetna lokalizacja, bardzo blisko spacerkiem do centrum. Świetny kontakt z właścicielem w trakcie pobytu interesował się czy jest wszystko w porządku i tu wielki plus :), świetna część wspólna kawa herbata, woda sok i różne słodkie ciasteczka do dyspozycji gości.

Pobyt: październik 2025

• Ocena dodana: 18 czerwca 2025

• 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Super lokalizacja, bardzo dobre śniadania i część wspólną ze słodkim stołem, kawą i herbatą

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 24 lutego 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Auta na ulicy robiły piiiiiip. No i czajnik wybuchł.

Właścicielka bardzo miła i fajna. Powiedziała że mam ładną dziewczynę (nie myliła się).

Pobyt: luty 2025

• Ocena dodana: 20 stycznia 2025

Serdecznie polecam każdemu
    • Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Budynek mieści się na rogu ruchliwej ulicy, stare budownictwo powoduje, że odgłosy z dworu są bardzo słyszalne w pokoju. Jeśli ktoś ma słaby sen, może to być problemem, ale warto się skusić na ten apartament mimo tego jednego minusa

Lokalizacja idealna na kilkudniowy pobyt w Katanii. Blisko centrum i najważniejszych zabytków, obiekt dobrze skomunikowany z lotniskiem. Pokój duży, część wspólna (na 3 pokoje) wyposażona w sprzęty kuchenne (ekspres na kapsułki, spieniacz do mleka, lodówka, czajnik. Lodówka i czajnik były też dodatkowo w pokoju). W łazience prysznic, toaleta, bidet i umywalka. Była suszarka do włosów, kosmetyki i zestaw ręczników. Klimatyzacja- w styczniu robiła nam za ogrzewanie. Przesympatyczna właścicielka, precyzyjna instrukcja samodzielnego zameldowania i wymeldowania. Trafiła nam się jednodniowa ulewa i wichura, następnego dnia, pani napisała z zapytaniem czy wszytko w porządku w związku z problemami pogodowymi. Podejrzewam, że gdyby cokolwiek było nie tak, albo czegoś brakowało to przybyłaby z pomocą🥰W części wspólnej czekał na nas powitalny poczęstunek (ogromny!) śniadanie było w kawiarni na dole kamienicy ( do wyboru 1 przekąska z gabloty+kawa). Coś co doceniam na każdym wyjeździe, doskonałe ciśnienie wody pod prysznicem 😅

• Ocena dodana: 19 stycznia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jesteśmy mega zadowoleni z pobytu u Pani Sofii. Kontakt z właścicielką na wysokim poziomie, Pani interesowała się nami jak nie mogliśmy się odnaleźć na lotnisku, a jak zażartowałam że gdyby nie ona to byśmy na nim spali to stwierdziła że wtedy by po nas przyjechała. Apartament czysty, klimatyczny, czuliśmy się jak królowie w pokoju z pięknymi zdobieniami- oddawało to mega Włoski klimat. W części wspólnej duży stół z dużą ilością słodkości, jak i również kawą i herbatą. Lokalizacja blisko centrum- kilka minut spacerem i było się na głównym deptaku. Poprosiłam również właścicieli o małą niespodziankę urodzinową, to ostatniego dnia w pokoju czekał na nas mały koszyczek ze słodyczami, winem i życzeniami🥰 z całego serca polecam i na pewno jeśli wrócimy kiedyś do Katanii to na pewno skorzystamy ponownie z usług Sofia Katane.

• Ocena dodana: 10 stycznia 2025

Krótko ale super

Zbyt krotki pobyt

Zakwaterowanie i kontakt z właścicielką beż żadnych problemów. Wszystko sprawnie. Polecam.

• Ocena dodana: 2 grudnia 2024

Bardzo udany pobyt
    • 3 noclegi

Szczerze polecam pobyt w tym miejscu <3 Pokój był bardzo czysty, zadbany, a śniadania świetne- przepyszne croissanty ( nie tylko) z nadzieniem do wyboru (polecam pistacjowe). Do centrum spacerem idzie się chwilkę, a w bardzo bliskiej lokalizacji od obiektu są knajpy, restauracje i sklepy. Po wejściu do apartamentu czekają na was ciasta, kawa, herbata a nawet limoncello:) Czuliśmy się wyjątkowo ugoszczeni. Jeszcze raz polecam!

Pobyt: listopad 2024

• Ocena dodana: 23 października 2024

9,0
    Fajne miejsce wszędzie blisko wiec śmiało można zwiedzać Katanie.

Wszystko było Ok.

Włoskie śniadanie kawa i pyszna słodka bułka do wyboru w cukierni na dole. Dodatkowo ciasteczka słodkie i kawa w przedpokoju dostępne 24h. Łatwo się dostać do obiektu z lotniska autobusem lini Alibus.

Pobyt: październik 2024

• Ocena dodana: 15 czerwca 2024

Super Pobyt
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Kiedy niechcacy złamaliśmy klucz do głównej bramy właścicielka dosłownoe odrazu zaregowała i wymeniła nam na nowy, w ciqgu krótkiego pobytu killa razy pisała do nas czy wszystko wporzadku i czy czegoś potrzebujemy, to było naprawdę miłe. Duży plus za lokalizacje.

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 22 maja 2024

• 3 noclegi

Troszkę dobiegał hałas zza okien - no ale to centrum Katanii więc nie ma co oczekiwać zupełnej ciszy :)

Śniadanie w kawiarni na dole, nawet w dzień święta państwowego, gdy kawiarnia była zamknięta zapewniono nam śniadanko przyniesione pod pokój. Pokój przestronny, czysty, łóżko wygodne, lokalizacja 15 min spacerkiem od katedry główną ulicą, bardzo blisko do Via Gemmellaro i Via Santa Filomena - na drinki czy kolację. Kontakt z właścicielką bezproblemowy, wylot mieliśmy wieczorem i nie było problemu z pozostawieniem bagaży w obiekcie po wymeldowaniu.

Pobyt: kwiecień 2024

• Ocena dodana: 13 kwietnia 2024

Pobyt był bardzo przyjemny i chętnie go powtórzę.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Najbardziej podobał mi się wystrój pokoju i wygodne łóżko. W części wspólnej można było skorzystać z przygotowanych smakołyków przez właściciela, był to bardzo miły dodatek:).

Pobyt: kwiecień 2024

• Ocena dodana: 23 marca 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo głośna okolica - samochody poruszające się niemal całą dobę i trąbiące nawet w późnych godzinach.

Fantastyczna lokalizacja noclegu, bardzo miła i pomocna właścicielka. Smaczne słodkie śniadania. Drobny poczęstunek dostępny przez cały pobyt. Kuchnia w ktorej samodzielnie można przygotować drobne przekąski. Przytulne pokoje.

Pobyt: marzec 2024

• Ocena dodana: 12 lutego 2024

Pierwsze ale na pewno nie ostatni raz w Katanii. Nocleg przewyższył oczekiwania.
    • 3 noclegi

Przepiękny pokój, rewelacyjny kontakt z Właścicielką. Brak problemu z zameldowaniem o 00.00. Słodki poczęstunek w kuchni - właściwie śniadanie w w kawiarni jest zbędne ;)

Pobyt: luty 2024

• Ocena dodana: 22 grudnia 2023

9,0
    Fantastyczny pobyt, polecamy to miejsce.
    • 3 noclegi

Lokalizacja bardzo dobra, właściciel pomocny i uprzejmy. Śniadania ok, wszystko przygotowane dla gości.

Pobyt: grudzień 2023

• Ocena dodana: 3 października 2023

Bardzo dobry
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

W niektórych miejscach widać było brud, dość dlaleko od centrum, śniadanie nie było wybitne.

Ładny wystrój, miły poczęstunek w części wspólnej, duży pokój.

Pobyt: wrzesień 2023

• Ocena dodana: 8 sierpnia 2023

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo przyjemny, klimatyczny pokój. Wygodne łozko.Pyszne likiery do degustacji (zwłaszcza kawowy), Rewelacyjna kuchnia z dodatkami umilającymi pobyt (spieniacz do mleczka do kawy, ciasteczka, świetny dżem z cytryn itd) Śniadania w kawiarni obok. Niedaleko na piechotę do głównej ulicy miasta. Miły i pomocny wlasciciel

Pobyt: sierpień 2023

• Ocena dodana: 21 lipca 2023

Miejsce urządzone ze smakiem

Pobyt: lipiec 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!