Via Quintino Sella 1/7, 90139 Palermo, Włochy
Stosunek jakości do ceny
8,0
Bezpłatne WiFi
8,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 11 marca 2026
Dariusz
PolskaMałe urozmaicenie na śniadaniach.
Obsługa hotelowa bardzo miła. Miejsce względnie dobrze zlokalizowane. Sposób w jaki pani z obslugi serwowała mi cappuccino.
Pobyt: marzec 2026
Ocena dodana: 20 stycznia 2026
Iga
PolskaDobre śniadanie
Ocena dodana: 16 stycznia 2026
Ela
PolskaHotel położony w dość głośniej okolicy
Dobre śniadania, pokój ciepły i komfortowy
Ocena dodana: 30 grudnia 2025
Tomek
PolskaJak trafi się pokój od strony ulicy to w niektóre dni nie da się usnąć.Petardy,muzyka i chałas młodzieży.Ale już jak się ma pokój nie od ulicy to jest lepiej.👍
Bardzo miła obsługa,bardzo pomocna.Pani na śniadaniach o imieniu Sara,przesympatyczna zawsze uśmiechnięta👍
Pobyt: grudzień 2025
Ocena dodana: 19 grudnia 2025
Oliwia
PolskaPrysznic w łazience był tak mały, że aż nie dało się do niego wejść ani obrócić w kabinie, a co dopiero wykonywać jakieś inne ruchy. Duża ładna łazienka, natomiast prysznic to była porażka.
Pokój ładny, duża łazienka, mimo chłodu na dworze w pokoju było ciepło.
Ocena dodana: 8 listopada 2025
Anna
PolskaJednak obiekt jest dość leciwy, ale ciągle stosunek jakości do ceny jest korzystny
Wyjątkowo miła obsługa, dobra lokalizacja, dobre śniadania
Ocena dodana: 21 lipca 2025
Bartosz
PolskaW szafce z lodówką mieszkały sobie mrówki wiec jak się położyło byle jakie jedzenie na wierzchu to przychodziły sie poczęstować, klima hałasowała tak bardzo ze ostatniego dnia rano wybuchła i zaczęła z niej lać się woda na wszystko w pokoju... oczywisice zmieniono nam pokoj bez zadnego problemu ale nie zmienia to faktu że jakby sie to wydarzylo pod naszą nieobecność to niewiele zostało by z naszych rzeczy. Poza tym hotel znajduje sie na granicy jakiejś z wyglądu oceniam arabskiej dzielnicy no i okoliczni mieszkańcy trzeba przyznać potrafią sie bawić. W szafkach nocnych otrzymaliśmy stopery do uszu ale nie przygotowało nas to na impreze jaka dzieje sie za oknami do średnio 2-3 w nocy. Muzyka jest tak głośna że trzęsą się ściany więc odrazdzam podróż z małymi dziecmi no i jak ktoś chce rano wstawać.
Na pierwszy rzut oka prawdziwy hotel wiec na warunki Sycyli serio robi dobre wrażenie w swojej cenie. Recepcja otwarta całodobowo, śniadania jak sie chce można zjeść bez wcześniejszej zapowiedzi, pokoje sprzątane codziennie czyli normalny hotel...
Pobyt: lipiec 2025
Ocena dodana: 10 marca 2025
Tomasz
PolskaBrak czajnika w pokoju
lokalizacja
Pobyt: grudzień 2024
Ocena dodana: 10 lutego 2025
Daria
PolskaBrak warzyw do śniadania, brak kołdry
Lolalizacja, czystość w obiekcie, miły i pomocny personel
Pobyt: luty 2025
Ocena dodana: 7 stycznia 2025
Marta
HolandiaCzystość łazienek, okolica dość głośna
Sympatyczna, pomocna obsługa, dostępność recepcji 24/7. Lokalizacja hotelu w relacji do atrakcji miasta.
Pobyt: styczeń 2025
Ocena dodana: 7 lutego 2024
Joanna
PolskaTrochę wymaga odświeżenia i lepszego sprzątania - kurzu mogłoby być mniej. Okolica specyficzna, głośna i brudna, ale bezpieczna. I nie ma nic do oceny hotelu.
Lokalizacja w miarę blisko wszystkich ważnych punktów miasta, wygodne łóżko, prysznic z hyrdomasażem świetny po całym dniu zwiedzania, bardzo dobre śniadanie i miła obsługa. Można zostawić bagaż zarówno przed zameldowaniem jak i po wymeldowaniu.
Pobyt: luty 2024
Ocena dodana: 5 lutego 2024
Dikej22
PolskaNajwiększym minusem pobytu w tym hotelu były zdecydowanie śniadania. Wszystko średniej świeżości, jajecznica z proszku, bardzo mały wybór czegokolwiek do jedzenia i domyślnie jeśli się nie poprosi o nic więcej to jest dostępna tylko kawa rozpuszczalna.
Pobyt: luty 2024
Ocena dodana: 28 stycznia 2024
Joanna
PolskaPokój bardzo wąski, na początku czuliśmy się trochę klaustrofobicznie, ale po jednym dniu się przyzwyczailiśmy.
Bardzo wygodne łóżka i poduszki. Z okien widok na Górę pielgrzyma, nocą niewiarygodnie piękny!! Codzienne sprzątanie, wymiana ręczników i pościeli. W łazience bidetka, prysznic z hydromasażem, zestaw kosmetyków, który jest wymieniany po zużyciu. Obsługa bardzo miła. Prosiliśmy o dostarczenie nam czajnika elektrycznego, filiżanek, talerzyków i łyżeczek i dostaliśmy wszystko. Na szczególną pochwałę zasługuje Sara, pani kelnerka obsługująca śniadania, bardzo miła, serdeczna, uśmiechnięta. Włoskie śniadania są kompletnie inne, niż polskie, ale doceniamy wysiłek pracowników, by spełniać wymagania gości - jest i jajecznica, boczek, kiełbaski, jajka gotowane. Prosiliśmy o dietę bezglutenową i mleko wegańskie do kawy, nie było z tym problemu. W pokoju lodówka z napojami. Pokój ogrzewany / schładzany klimatyzatorem, bardzo duży plus ! Obsługa hotelu biegle posługuje się angielskim, to bardzo ważne. Po wymeldowaniu mogliśmy zostawić swoje bagaże w hotelu - bezpłatnie i czekać na wygodnych kanapach na taxówke. Bardzo polecamy ten hotel
Ocena dodana: 22 stycznia 2024
Przemyslaw
PolskaSympatycznie, śniadanie dobre (po włosku z przewagą słodkiego), pomocny personel. Mieliśmy pokój na 8 piętrze z ładnym widokiem na miasto.
Ocena dodana: 29 grudnia 2023
Julia
PolskaKabiny prysznicowe nieco małe, widać że hotel lata świetności ma już za sobą. Ale jak za taką cenę jest naprawdę ok.
Dobre śniadania we włoskim stylu, ale jajecznica też się znalazła. Plus za świeże owoce. Pokoje przestronne i wygodne. Bardzo przyjazny personel.
Pobyt: grudzień 2023

Ocena dodana: 3 sierpnia 2023
Grażyna
PolskaPrzestarzała klimatyzacja z opcją włącz/wyłącz . Huczy mi w głowie do teraz
Wspaniała i pomocna obsługa!
Pobyt: sierpień 2023
Ocena dodana: 25 lipca 2023
Anna_dragan
PolskaKlimatyczny pokoik Lokalizacja Obsługa
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 3 marca 2026
Patryk
PolskaZa te pieniądze to człowiek oczekuje standardu, a dostaje hotel obakurny z którego strach wyjść po 22. Impreza do 3 nad ranem w sobotę. Windę słychać przy każdym ruchu a nie da się i raczej jak nie woda bi budynek 8 pięter. W ogóle syf w calej okolicy i mieście. Nie polecam hotelu, miasta i kraju.
Obsługa była ok
Pobyt: marzec 2026

Ocena dodana: 2 marca 2026
Aleksandra
PolskaŚwietny hotel w centrum miasta, czysto , pokoje przestronne, wygodne łóżka. Czytałam komentarze że niektórym przeszkadzał hałas z pobliskiego baru, my nie mieliśmy tego problemu , było cicho i spokojnie . W recepcji bardzo pomocna Pani, odpowiada na każde pytanie. Możliwość zostawienia bagaży po wymeldowaniu w depozycie . Parking bezpłatny przy ulicy. Bardzo polecam!
Pobyt: luty 2026
Ocena dodana: 17 stycznia 2026
Paweł
PolskaPod hotelem był jakiś indyjski festiwal i muzyka nie dawała spać do 4 rano
Ładnie wykończony hotel
Pobyt: grudzień 2025
Ocena dodana: 8 stycznia 2024
Mateusz
PolskaSniadania slabe, brak parkingu przy hotelu, pokoj maly ale do przyjecia.
Lokalizacja
Piotr
PolskaW przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza
Ocena dodana: 23 sierpnia 2025
Dorota
HolandiaW przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza
Pobyt: sierpień 2025
wyświetlono 1 – 25
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego