2. Jižní Korea hodnocení hotelů
  3. Jeollabuk-Do hodnocení penzionů a B&B
  4. Čondžu hodnocení penzionů a B&B
Jižní Korea Čondžu Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Hanok Story Guesthouse Průměrné hodnocení: 8,6

„Úplně jiný zážitek! Nesrovnatelné s ničím. Krásné ubytování, úžasná atmosféra v celé vesničce. Tradiční korejská snídaně.“

• Danaharu Guesthouse Průměrné hodnocení: 8,8

„Lokalita přímo v centru města Prostorný pokoj Čisto, uklizeno Toalety a sprchy jsou společné ale udržované, čisté, dostatek toaletního papíru Pitná voda zdarma“

• Kumwondang Jeonju Hanokstay Průměrné hodnocení: 8,7

„Pokoj je v historické budově, takže na vás dýchne stará Korea a její tradiční způsoby spaní. Polštář byl pohodlný a peřina velká. Oceňuji množství ručníků a 2 vody v lednici. Dokonce na mě starý pán (majitel) počkal, až přijedu v nocí a dovedl mě osobně do nejbližšího obchodu kde jsem si mohla dát večeři. Pokoj je prostorný, koupelna též a je umísteň ve skvělé lokalitě u řeky s pavilonem, kde se konají akce, které ale nejsou v pokoji slyšet.“

• Sungsim Hanok Guesthouse Průměrné hodnocení: 9,5

„Snídaně byla výborná osvěžující podávána majitely a ještě svačina na cestu. Majitelé byli velice ochotni. Zatím nejlepší z celé mé dovolené“

• Gohyundang Průměrné hodnocení: 8,6

„Pozice“

• Jungdam Průměrné hodnocení: 9,1

„Super snídaně až před dveře, paní domácí skvělá a místo je fakt super přímo uprostřed Hanok Vesnice , takže o autentický zážitek postaráno.“

• Dowon Guesthouse Průměrné hodnocení: 8,1

„Bydlení v Hanoku, milý hostitel, snídaně výborná, možnost kávy a čaje celý den.“

• Sori poonggyung Průměrné hodnocení: 8,7

„traditional korean“