„Krásné klidné ubytování v zeleni a přitom v docházkové vzdálenosti od centra Ella. Hostitelé jsou milí a zároveň poskytují dostatek soukromí. Zůstali jsme pouze na jednu noc, vzali jsme ubytování na poslední chvíli a všechno proběhlo bez problémů. Skvělá snídaně jako bonus, rozhodně doporučujeme toto ubytování.“
„V Ella Shali’s Home jsme byli ubytovaní 4 noci, pokoj byl prostorný a čistý, postel pohodlná a okolí klidné a krásné. Do centra Elly to bylo jen pár minut pěšky, případně tuktukem.
Hostitelka Shali byla moc milá a ochotná. Pomohla nám s plánováním výletů, dala nám spoustu tipů a postarala se o to, abychom měli všechno, co potřebujeme. Každé ráno nám připravila výbornou snídani a na večeři skvělé domácí jídlo.
Určitě moc doporučujeme.“
„Majitelé byli přijemní lidé. Snídaně byla každý den jednoduchá a výborná s výhledem na vodopád. Před hotelem jezdí pár krát za den vlak do Kandy / Elly. Hotel je blízko centra města po kolejícch (cca 10 minut). Pěšky po silnici je to však na půlhodiny, nahoru a dolů.“
„Všechno bylo skvěle. Nádherný pokoj s krásným výhledem. Majitele jsou úplně top. Milí,pozorní a dali nám i skvělou cenu za taxi do Arugam bay. Pokud budete v Elle,tak 100% se ubytovat tady.“
„Bydleli jsme v domě velmi milé a přátelské rodiny. Náš pokoj měl samostatný vstup, koupelnu jen pro nás a terasu s posezením. Vše v krásné zahradě domu. Na střeše domu je ještě malá terasa s výhledem do udolí a na chrám na kopci. Po setmění jsou slyšet motlitby mnichů. Toto místo bokem od turistické Elly je nádherné, v přírodě plné palem a velice tiché. Rodina nabízí ťuktuk, do blízkých lokalit jsme se snadno dostali místním autobusem. Rodina je velice milá, přátelská, ochotná s čímkoliv pomoci. Cítili jsme tu moc dobře. Děkujeme za péči o nás. Do chrámu na kopci jezdí pravidelně kyvadlový bus a navštívít toto místo, kam denně putuje tisíce poutníku z celé Srí Lanky opravdu stojí za to.“
„Krásný výhled, velmi útulné, boží terasa a posezení. Hostitel pro nás přijel na vlak a odvezl nás na bus, domluvil nám zapůjčení skútru. Snídaně byly výborné. 😍 Doporučuji“
„Paní byla usměvavá, milá, nápomocná. Pokojík byl maličký, postel maličká, hodně tvrdá a strašně vrzala. Od ubytování se dá dojít na Nine Arch Bridge i Little Adams Peak, vše v je kousek pěšky. I do centra je to kousek pěšky.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.