„Pokoj s vlastni koupelnou a kuchyni na terase. Moc hezke vybaveni pokoje, z terasy byl vecer hezky vyhled na mesto a okoli. K dispozici jsme meli lednicku.
Majitel moc fajn, poradil nam, kam mame jit a jak se dostat do dalsiho mesta 😊
Do centra se dalo prochazkou dojit pesky (cca 30 minut) - 20 minut pesky je vlak a autobus.“
„Ubytování bylo u naprosto úžasného, velice ochotného a milého manželského páru. Vše bylo krásně čisté a udržované (nad běžné Srí Landské poměry). Vypít si ráno čaj na vlatní terásce bylo velice příjemné. Pan domácí nám nabídl výlet po okolní přírodě- vodopády a jezero. Mohli jsme si za drobný poplatek i vyprat.“
„Příjemný rodinný homestay, budete se cítit i jako doma. Výborná lokace, dochozí do centra Kandy. Velmi milý pár, paní nám přichystala výbornou sri lánskou snídani a pán byl ochotný řidič, ale jeho služeb jsme ani nevyužili.
Cena je na homestay na srilance trochu vyšší, ale v Kandy pořád nejlevnější co jsme našli a služby tomu odpovídali.“
„Velmi ochotný a milý personál. Výborné snídaně (ovoce, vajíčka, klobásky, toasťák..). Velmi čisté pokoje. Pěkná terasa s výhledem na řeku. Koš na basketbal.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.