2. Srí Lanka hodnocení hotelů
  3. Matale District hodnocení penzionů a B&B
  4. Sigiriya hodnocení penzionů a B&B
Srí Lanka Sigiriya Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Sungreen Cottage Sigiriya Průměrné hodnocení: 9,3

„Toto ubytování zcela doporučuji. V rámci ubytování nám bylo zajištěno vše na co jsme si vzpomněli. Od jízdy do polonnaruwa, přes safari až po cestu do Kandy. Ubytování bylo zároveň velice čisté a komfortní se skvělou tradiční snídaní i večeřemi.“

• Lily's Garden Resort Průměrné hodnocení: 9,4

„Ubytovani jsme nemeli rezervovane a presto nebyl zadny problem. Maminka pani majitelky se o nas skvele postarala, nez majitelka prijela. Pani majitelka je moc mila, ucitelka anglictiny, takze se dobre domluvite. Pokoj byl cisty, koupelna taky. Snidane skvela. Poloha idealni pro vylet na Sigiri rock, a do vesnice. Pokoj je v dome, kde bydli i majitele, ale vzajemne se nerusite. Zahrada kolem domu je krasna 😊“

• Green Bamboo House Průměrné hodnocení: 9,4

„Ubytování bylo za peníze velmi výhodné. Snídaně byly dobré a jeden večer jsme s rodinou vařili lokální jídlo, což byl skvělý zážitek a určitě to doporučujeme:) Majitel nás ochotně svezl tuktukem na Pidarungala rock a zajistil Safari s velmi dobrým řidičem, který se snažil vybrat tu nejlepší cestu. Ubytování je dochozí na hlavní silnici, ale jinak je na samotě.“

• Palitha Homestay Průměrné hodnocení: 8,9

„Krásný pokoj, parkoviště, skvělá snídaně, ochotný majitel, teplá voda, možnost doplnění pitné vody“

• Sigiriya Palace View Průměrné hodnocení: 9,3

„Výhled na Sigiria Rock, čisté, majitel nám doporučil safari se slony a bylo opravdu vydařené, viděli jsme snad 100+ slonů ve skupinkách po 10-15, proto jsme zůstali o 1 noc déle. Také nám nabídl večeři a připravil i oběd mezi ranním výstupem na Sigirir na východ slunce a safari těsně po poledni. Chutná kuchyně.“

• Kassapa Home Stay Průměrné hodnocení: 9,5

„Ubytování bylo čisté, hostitelé příjemní, usměvavý. Snídaně byla vynikající. Děkujeme“