„Toto ubytování zcela doporučuji. V rámci ubytování nám bylo zajištěno vše na co jsme si vzpomněli. Od jízdy do polonnaruwa, přes safari až po cestu do Kandy. Ubytování bylo zároveň velice čisté a komfortní se skvělou tradiční snídaní i večeřemi.“
„Ubytovani jsme nemeli rezervovane a presto nebyl zadny problem. Maminka pani majitelky se o nas skvele postarala, nez majitelka prijela. Pani majitelka je moc mila, ucitelka anglictiny, takze se dobre domluvite.
Pokoj byl cisty, koupelna taky. Snidane skvela.
Poloha idealni pro vylet na Sigiri rock, a do vesnice.
Pokoj je v dome, kde bydli i majitele, ale vzajemne se nerusite. Zahrada kolem domu je krasna 😊“
„Ubytování bylo za peníze velmi výhodné. Snídaně byly dobré a jeden večer jsme s rodinou vařili lokální jídlo, což byl skvělý zážitek a určitě to doporučujeme:)
Majitel nás ochotně svezl tuktukem na Pidarungala rock a zajistil Safari s velmi dobrým řidičem, který se snažil vybrat tu nejlepší cestu.
Ubytování je dochozí na hlavní silnici, ale jinak je na samotě.“
„Výhled na Sigiria Rock, čisté, majitel nám doporučil safari se slony a bylo opravdu vydařené, viděli jsme snad 100+ slonů ve skupinkách po 10-15, proto jsme zůstali o 1 noc déle. Také nám nabídl večeři a připravil i oběd mezi ranním výstupem na Sigirir na východ slunce a safari těsně po poledni. Chutná kuchyně.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.