„Vše bylo výborné. Personál byl velmi milý , skvělá lokalita na kopci s parádním výhledem. Byly jsme moc spokojeni.👍“
„Hamid byl velmi vstřícný, přátelský a veselý. Dokázal poradit spoustu věcí a zařídil i masáž. Snídaně byla výborná a bohatá. Atmosféra domácí. Lokalita v klidném místě v dochozí vzdálenosti od hotelu Parador. Krásná velká koupelna.“
„Na základě skvělých recenzí, jsme si vybrali toto ubytování a byli jsme nadšeni. Motorky jsme si mohli bezpečně zaparkovat přímo před vchod domu, což pro nás bylo důležité. Na ubytování jsme přijeli ve večerních hodinách. Syn majitele nás odvezl do centra a provedl nás krásnými uličkami. Celý večer se o nás velmi mile staral a dělal nám průvodce. Byli jsme velmi nadšeni, jelikož jsme se cítili nejen bezpečně, ale nemuseli jsme nikde nic hledat. Toto ubytování určitě doporučuji i přes to, že je mimo centrum. Určitě se sem vrátíme při další návštěvě tak krásného města, které nesmíte při svých cestách po Maroku vynechat. Večerní návštěva "modrých uliček" měla skvělou atmosféru.“
„Kousek od mediny , parkování v blízko a v pohodě super 60dir za moto na noc , snídaně na Maroko slabší , ale najedli jsme se tak akorát“
Casa Layan
31. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
„“
Casa Layan má 44 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Casa Hassan
32. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 3 dnem
„Nádherné místo, příjemný personál, krásné vkusné ubytování!“
Casa Hassan – více hodnocení
RIAD CHENGLI 蓝城里
33. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
„“
RIAD CHENGLI 蓝城里 má 43 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Riad Nerja
34. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
„“
Riad Nerja má 86 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
La Petite Chefchaouen
35. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 9 dny
„“
La Petite Chefchaouen má 60 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Riad Zaitouna Chaouen
36. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
„“
Riad Zaitouna Chaouen má 99 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Riad Mosaic
37. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
„“
„Hezký pokoj, příjemný personál a dobrá snídaně.“
Riad Mosaic – více hodnocení
Dar Besmellah
38. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 8 dny
Dar Besmellah má 56 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Farm Finn
39. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 31 dny
Farm Finn má 17 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou English (UK) nebo Français .
Dar Baibou
40. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 217 dny
Dar Baibou má 31 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Dar Essaouyry
41. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 368 dny
Dar Saida Hora
42. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 9 dny
„“
„Na základě skvělých recenzí, jsme si vybrali toto ubytování...“
„Dostupnost, parkování pro motorku, velký čistý pokoj.“
Dar Saida Hora – více hodnocení
Welcomehome
43. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Dar Onsar
44. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
„“
Dar Onsar má 36 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Dar Rafik
45. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Dar Fatima
46. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 17 dny
„“
Dar Fatima má 45 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Maison d'hôte Bousaid
47. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 5 dny
Maison d'hôte Bousaid má 58 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
hôtel dar nokhba
Riad Dar Chourafa
51. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 6 dny
„“
Riad Dar Chourafa má 27 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Dar Touijar
52. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 21 dny
Dar Touijar má 53 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Dar Artisanat
53. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Hotel Dar Mounir
54. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 30 dny
Hotel Dar Mounir má 41 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Русский nebo Español .
Auberge Alwahabi
55. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 18 dny
Auberge Alwahabi má 25 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Casa Elias
56. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Hotel Princesse Ilham
57. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
„Magnifique“
„“
Hotel Princesse Ilham má 48 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Dar Zman
58. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 21 dny
„Kousek od mediny , parkování v blízko a v pohodě super 60dir...“
Dar Zman – více hodnocení
Dar Lbakal
59. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Poslední hodnocení bylo přidáno před 5 dny
Dar Lbakal má 25 hodnocení. Někteří hosté nezanechali komentář a některá hodnocení jsou Español nebo English (UK) .
Cordoba Pension
60. z 64 B&B v destinaci Šafšawán
Začátek dialogového okna
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.
Konec dialogového okna
2311730,2333560|1