2. Maroko hodnocení hotelů

8,3

• WiFi zdarma

7,5

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 4

• Hodnocení napsáno: 16. července 2025

1,0
    Nikdy více Dar Hbabi ani Booking.com – švábi, lež a neochota.
    • Pár
    • Apartmá s výhledem na město
    • 5 nocí

❌ Nikdy více Dar Hbabi ani Booking.com – švábi, lež a neochota Plánujete dovolenou v Agádíru? Narazili jste na ubytování Dar Hbabi? Utíkejte co nejdál. Tento „penzion“ je dokonalým příkladem toho, jak se může proměnit dovolená ve stresový zážitek – a Booking.com vás v tom nechá úplně samotné. 🪳 Švábi jako první hostitelé Po příjezdu večer jsme očekávali běžné podmínky. Místo toho nás čekal šok: pokoj zamořený šváby a jejich larvami. Nešlo o jednoho brouka – šlo o invazi lezoucí po zdech, podlaze, pod postelí. Pod matraci jsem se radši ani nepodíval. Hygiena nula. Zdravotní riziko sto. Bez váhání jsme ubytování opustili a našli si jiné – čisté, obyvatelné a bezpečné. 📸 Důkazy? Nestačí, pokud Booking.com nechce slyšet Oficiální oznámení s fotografiemi jsme poslali 12. 7. ve 01:58. Klíče jsme osobně vrátili následující ráno. Reklamace podaná v systému Booking, včetně fotodokumentace. Výsledek? Odmítnutí vrácení peněz. Prý jsme „nepočkali na řešení“. Čekat co? Až nám švábi přelezou do kufrů? Hotel místo standardního vrácení částky na kartu nabízel hotovost – v dirhamech, osobně, v kanceláři, podle vlastního kurzu. A Booking? Mlčel. 🧾 Lež, výmluvy a odvádění pozornosti Hotel tvrdí, že jsme odešli bez upozornění – nepravda. Nabízel nám jiný pokoj? Ano – také zamořený. Vrácení peněz? Jen osobně a částečně. V roce 2025. V turistickém městě. A Booking.com? Skrývá se za fráze „nejsme poskytovatel služby“ – ale platbu drží, pravidla určuje a reklamaci přijal. ⚠️ Shrnutí pro ostatní cestovatele: Dar Hbabi je švábí invaze s postelí – naprosto neobyvatelné a hygienicky neakceptovatelné místo. Booking.com se aktivně vyhýbá odpovědnosti, nechrání zákazníka a hází vinu na hosta. Stane-li se vám problém, zůstanete na vše sami – bez podpory, bez pomoci, bez náhrady. Doporučení? Ubytujte se raději ve stanu. Tam aspoň víte, co na vás leze.

Prezentace ubytování na Booking.

Termínem pobytu byl červenec 2025

• Hodnocení napsáno: 9. ledna 2025

9,0
    Fantastické
    • Skupina
    • Apartmán s výhledem na město
    • 1 noc

V tomto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Termínem pobytu byl leden 2025

• Hodnocení napsáno: 9. ledna 2025

9,0
    Fantastické
    • Skupina
    • Apartmán s výhledem na město
    • 2 noci

V tomto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Termínem pobytu byl leden 2025

zobrazeno 1 – 4

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!