Przejdź do głównej treści
  4. Marsaskala – opinie o hotelu
Malta Marsaskala Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Portside Lodge Ocena: 9,2

„Bardzo dobrze wyposażony apartament: sprzęt i przybory kuchenne, pralka, suszarka, żelazko itp. Basen nieduży, ale z pięknym widokiem. Bardzo miła obsługa. Nasz pokój był gotowy i mogłyśmy wejść już przed 13:00. Po wymeldowaniu do dyspozycji jest przechowalnia bagażu i nadal można korzystać z basenu.”

• „Dobra lokalizacja, czysto, komfortowo, przestronne mieszkanie, możliwość zostawienia bagażu w przechowalni po wymeldowaniu.”

• „Super apartament, na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Bardzo miły i pomocny właściciel. Rozwiązywał wszystkie sprawy szybko. Stały kontakt z właścicielem. Widać było, że naprawdę mu zależało żeby nasz odpoczynek się udał! Napewno tam wrócimy następnym razem. Polecam! Prysznic faktycznie jest na dwie osoby, ale się oddziela zasłonami, więc elegancko. A jak komuś przeszkadza to mocno, to przecież można pojedynczo się myć 😁 Wszystkie naczynia są na miejscu, nowy komplet noży.”

• „Lokalizacja przy samym porcie z pięknym widokiem na Zatokę. Duże przestronne mieszkanie i w dodatku dobrze wyposażone, czyste, personel przemiły i bardzo pomocny, otrzymaliśmy wszystkie wskazówki, cały pobyt oceniam bardzo pozytywnie.”

• „Duże mieszkanie, 2 łazienki, blisko morza, ciepło, ładny widok”

• Portside Lodge Ocena: 9,2

„Fantastyczny! Super lokalizacja. Doskonale wyposażone pokoje, basen na dachu z pięknym widokiem. Bardzo pomocny i zaangażowany personel, zwłaszcza Marti z recepcji, jeszcze raz dziękujemy! Obiekt godny polecenia.”

• „Wszystko było ok. Apartament czysty, wyposażony we wszystko co potrzeba. Klimatyzacja w każdym pokoju. Tuż przy plaży. Kontakt z właścicielem szybki i bez zarzutów. Polecam. Przy następnej wizycie na Malcie na pewno znowu korzystamy z tego apartamentu.”

• Maltarentapartments Ocena: 7,6

„Bardzo duży, przestronny apartament, wszystkie sprzęty kuchenne dostępne na miejscu”

• The Carobs Ocena: 9,5

„Bardzo komfortowy i w pełni wyposażony apartament blisko dawnej części portowej. Przestronne pokoje z szafami i dwoma łazienkami, duży salon i część kuchenna. Do najbliższego sklepu i kawiarni z pysznymi kawami niecałe 4 minuty, do restauracji podobnie. Apartament szczególnie polecamy rodzicom z dzieckiem lub dziećmi. Miasteczko jest urokliwe, warto je poznać nie tylko w ciągu dnia ale także wieczorem, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie (różne kuchnie, różne kultury itp.)”

• „Lokalizacja, basen z pięknym widokiem.”