Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

9,2

• Bezpłatne WiFi

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 1 maja 2026

Polecam piękny hostel
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hostel znajduje się w świetnej lokalizacji (ok. 2 min. od przystanku autobusowego). W lokalu było czysto i przyjemnie. Pokój był dobrze wyposażony w naczynia, czajnik, 2 adaptery do gniazdek oraz lampkę nocną. W łazience znajdowały się ręczniki i suszarka do włosów. Dostępny był też balkon. Kuchnia również była dobrze wyposażona.

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 20 kwietnia 2026

Zwiedzaj Maltę !
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój z łóżkiem małżeńskim, balkonik, czysto, ręczniki wymieniane, kosmwtyki do kąpieli. Na krótkie wypady na Maltę nocleg ok.

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 25 marca 2026

Polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak reakcji mimo próśb o suszarkę.

Cisza w obiekcie, lokalizacja obiektu.

Pobyt: styczeń 2026

• Ocena dodana: 18 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Kontakt z właścicielem. Możliwość pozostawienia bagaży.

• Ocena dodana: 17 marca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jedyny minus moim zdaniem to.fskt że brodzik od kabiny prysznicowej w łazience jest wyżej niż podłoga, przez co woda z prysznica zalewa całą łazienkę. Na szczęście ręczniki ratowały sytuację, a te były wymieniane codziennie - na życzenie , jeśli się wywiesi zawieszkę na drzwi

Świetna lokalizacja, pokój czysty, miłą niespodzianką była butelka wody w lodówce która na nas czekała, na dole przestrzeń wspólna i.maly aneks kuchenny. Pokój czysty, balkon bardzo mały ale fajnie wygląda.

• Ocena dodana: 13 marca 2026

9,0
    Super lokalizacja. Czysto i wygodnie. Polecam!

Wszystko było ok

Super lokalizacja. Blisko przystanek autobusowy, sklepy i restauracje. Ładny pokój. Wygodne, duże łóżko.

• Ocena dodana: 2 marca 2026

Zapach w łazience .

Świetna lokalizacja, wygodne łóżko, okolica cicha. Blisko restauracje, sklepy. Pokój odnowiony , łazienka także.

• Ocena dodana: 25 lutego 2026

Dobry wybór
    • Grupa
    • 4 noclegi

Przestronny pokój i łazienka. Czysto. Wygodne łóżko, winda, możliwość zostawienia bagaży.

• Ocena dodana: 8 lutego 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Stosunek jakości do ceny. Bardzo czysto. Cicha okolica. Blisko do autobusów. W pobliżu są sklepy, jedzonko. Zapewnia prywatność. Sami się meldujemy. Do dyspozycji kawa, herbata w pomieszczeniu ogólnym. Dostajemy w pokoju wodę. Jest lodówka i suszarka. Pokój posiada klimatyzację. Jest też czajnik. Bardzo wygodne łóżko. Pokój posiada balkon

• Ocena dodana: 11 stycznia 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Możliwość przechowania bagażu, dostęp do kawy i herbaty, woda w lodówce i wino to bardzo miły gest. Duża łazienka, 2 umywalki, wygodne łóżko. Wszędzie blisko. Bardzo miłe wspominamy ten pobyt

• Ocena dodana: 9 stycznia 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

wilgoć w łazience i pokoju

duże wygodne łóżko, dobrze wyposażony pokój -lodówka, suszarka, przejściówki do prądu, cisza, spokoj, klimatyzacja, aneks kuchenny do dyspozycji.

Pobyt: styczeń 2026

• Ocena dodana: 29 grudnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokój czysty, dobrze wyposażony, łóżko wygodne, łazienka przestronna. W części wspólnej dostępny ekspres do kawy. Przyjazna okolica, blisko przystanek autobusowy, niedaleko prom do Valetty. Bardzo dobry i przyjazny kontakt z właścicielami obiektu, czuliśmy się zaopiekowani.

• Ocena dodana: 21 grudnia 2025

8,0
    Dobra lokalizacja, super strefa wspólna
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Uwaga! Zamówiony konkretny pokój wcale nie musi być tym, który dostaniecie. Specjalnie wcześniej rezerwowalam pokój z tradycyjnym maltańskim balkonem. Dostałam pokój na dole z oknami i balkonem z widokiem na ścianę. Co prawda po nocy mogłam zmienić pokój na inny, ale również bez widoku, więc ostatecznie zostaliśmy w tym. Większość czasu w pensjonacie przebywaliśmy w strefie wspólnej.

Bardzo przytulna i dobrze wyposażona strefa wspólna z aneksem kuchennym. Dogodna lokalizacja w pięknej uliczce z kolorowymi balkonami.

• Ocena dodana: 19 grudnia 2025

• 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

obsługa, balkon, przejściówki wtyczki europejskiej,

• Ocena dodana: 4 grudnia 2025

9,0
    Dobre budżetowe miejsce. Bez luksusów.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mój balkon miał jakieś 0.5m2. Nie mogłem używać sejfu bo był zamknięty i się blokował. Woda pod prysznicem sama zmieniała temperaturę.

Niezła lokalizacja w pobliżu sklepów czy przystanku autobusowego. Krótki spacer do promenady. Pokoje odświeżone i czyste. Dobry kontakt z personelem. Miły kącik kawowy.

• Ocena dodana: 30 listopada 2025

Polecam wszystkim

Brak

Bardzo polecam wypoczynek u Evolve Coliving Guesthouse. Wszystko w jak najlepszym porządku. Świetna lokalizacja, przystanki, sklepy tuż obok. Pokój duży, łazienka również. Czysto, bez żadnych zapachów. Wygodne, duże łóżko. Było cicho, żadne hałasy nie przeszkadzały. Sprawna klimatyzacja. Butelka wina i wody na powitanie. Polecam wszystkim.

• Ocena dodana: 14 listopada 2025

Bardzo dobry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Ciężko było odnaleźć niezbędne elementy do kuchni bo na parterze bylo ich bardzo malo. Dopiero po paru dniach zorientowaliśmy się, że są one na samym dole hotelu w innym pomieszczeniu. Plus pościel wyglądała na zużyta i wiekowa pomimo, że była wyprana i czysta.

Pokój bardzo przestronny z balkonem i własną lodówka co było naprawdę na plus. Możliwość pozostawienia bagaży jeśli chce się jeszcze pokorzystać z atrakcji Malty. Bardzo blisko do przystanków autobusowych, którymi można w 30 min dojechać do Valletty czy na prom na Gozo. Ogólnie pobyt bardzo przyjemny.

• Ocena dodana: 12 listopada 2025

• Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Słaby minusik to zbyt niski prysznic, woda leci na łazienkę.

Wszystko super Cześć wspólna robi robotę Można zrobić każdy posiłek o każdej porze,wypic kawe bo ekspres tez jest.Polozenie obiektu całkiem fajne ,kilka minut nad zatokę. Czysto i schludnie.Dobry kontakt z właścicielem nawet w języku polskim.Bardzo spokojna i cicha lokalizacja.

• Ocena dodana: 6 listopada 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Właściwie nie ma się do czego doczepić. Standard adekwatny do ceny. W pokoju jedno krzesło ale to z racji miejsca . Przydatna byłaby mikrofalówka.

Lokalizacja , obok kilka barów -tych tańszych, sklepy ,w tym całodobowy ze wszystkim . Obok przystanek autobusowy np. do Valetty.kilka minut do przystani , promenady z jednej i drugiej strony. Kontakt bezproblemowy, kawa,herbata gratis.

• Ocena dodana: 23 października 2025

♡ Malta ♡
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wilgoc na Malcie (przynajmniej o tej porze roku- pazdziernik) kiepsko schną ubrania i śmierdzą mokrą szmatą, wszędzie na wyspie są remonty, trzeba się przyzwyczaić do lekkigo hałasu prac budowlanych po 8 rano i jeżdzących szybko aut. Dla "lekko śpiacych" polecam stopery do uszu, albo wino przed spaniem.

Miła i pomocna obsługa, świetna lokalizacja, wygodny pokój, żadnej awarii, wszystko działało, wtyczki europejskie były, sprzatanie super, wszędzie blisko, dookola Sliemy śliczna promenada, blisko promy i autobusy, sklepy i centrum gastronomiczne. Wygodne duże łóżko. St Julian zbyt głośne i komercyjne, imprezownia, Valetta i Birgu prześliczne, ale bez plaży i dużo więcej ludzi. SLIEMA JEST IDEALNA na nogleg i odpoczynek. Pamiętaj że na Malcie wszędzie jest pod górę lub z góry, płasko to tylko na poziomie morza, dla nas super okazja by spalić zjedzone kalorie. Restauracja Artna i Calama Super !♡ Kawiarnia specjality coffee za rogiem ( coffee&strangers) jedna z bardzo niewielu na Malcie.

• Ocena dodana: 15 października 2025

Polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobra lokalizacja, a zarazem cicha okolica. Bezproblemowy kontakt z gospodarzem.

• Ocena dodana: 6 października 2025

Bardzo dobry
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety ręczniki mimo że zakładam, że były świeże, to brzydko pachniały, podobnie pościel, ale mniej. Pokój wyposażony w przejściówki do kontaktów, co jest miłym akcentem, ale niestety miałam problem z ładowaniem (płaska wtyczka wypadała).

Dobra lokalizacja, sam pokój raczej w stylu z lat 2000, na plus wielki taras i cicha okolica. Za to uwaga na cykady, są głośne 😅 Ogólne wrażenie bardzo dobre, kilka drobnych niedociągnięć.

• Ocena dodana: 26 września 2025

Polecam, fajne miejsce w dobrej cenie
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Swietne miejsce, generalnie nam wystarczylo to co bylo, a obsluga byla bardzo mila i czesto dopytywala czy wszystko mamy podczas pobytu

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 4 września 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Czysty, bardzo dobrze wyposażony apartament, który spełniał wszystkie wymagania :) Właściciele bardzo kontaktowi i mili.

Pobyt: wrzesień 2025

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!