דלג לתוכן העיקרי
  3. חוות דעת על מלונות בטרו ד'או דוס
מאוריציוס טרו ד'או דוס חוות דעת מאומתות על מלונות מאורחים שכבר שהו

חוות דעת אחרונות

• Shangri-La Le Touessrok, Mauritius ציון חוות דעת: 9.1

”הגעתי עם הבת שלי בת 23. בלי שביקשנו שידרגו לנו את החדר וזאת היתה הפתעה נהדרת. הריזורט יפייפה ומשרה תחושה של חופשה בגן עדן. חוף מקסים, אפשרויות של ספרט ימי כלול במחיר. צוות מדהים ולבבי. נתנו לנו תחושה שאנחנו האורחים הכי חשובים. איפשרו לנו צ'ק אין מוקדם ועזיבה מאוחרת. מיד כשהגענו הפגישו אותנו עם השף המקסים שאחראי מר LUCA GALLO על כל מסעדות המלון כדי להיענות לבקשות המיוחדות שלנו. מנהל המסעדות הנפלא מר NAVIN BALGOBIN תיאם לנו את הזמנת הארוחות למשך כל השהות. השפים של כל המסעדות ידעו על בואנו והכינו לנו אוכל מותאם. נתנו לנו את כרטיסי הביקור האישיים שלהם וביקשו שנפנה בכל בקשה. הקונסיירז' MERLIN ARMANCE היה מקסים מקצועי ואדיב, עזר לנו לתכנן מידי יום את התוכניות לאותו יום וההמלצות שלו היו מצוינות כמו כן דאג לכל בקשה. בחדר היה מיניבר מפנק והרבה דברים היו ללא עלות נוספת. סיפקו בקבוקי מים בשפע. ספא מקסים ויקר. יש בריכה למבוגרים בלבד וזה ממש חשוב זה מאפשר להתרחק מההמולה והרעש שילדים מייצרים....”

• Shangri-La Le Touessrok, Mauritius ציון חוות דעת: 9.1

”מיקום מיוחד מאוד, שקט עם גישה לאי פרטי מהמם ואתר גולף יפה מאוד. אוכל מעולה.”

• Shangri-La Le Touessrok, Mauritius ציון חוות דעת: 9.1

”חדר גדול ומפנק, צוות נחמד, נקי, ארוחת בוקר מעולה, בריכת מבוגרים מהממת”

”מלון מעולה נשמח לחזור”

• Shangri-La Le Touessrok, Mauritius ציון חוות דעת: 9.1

”מיקום מדהים ויפהפה! הצוות פשוט דואג לכם בכל פרט ופרט.”

• Friday Attitude ציון חוות דעת: 8.1

”מיקום מעולה, חוף ממש יפה”

• Shangri-La Le Touessrok, Mauritius ציון חוות דעת: 9.1

”יש שם את האנשי צוות הכי מדהימים שתגידו כל חייכם הם עושים הכל כדי שתהיו מאושרים וזה פרייסלס”

• Tropical Attitude (Adults Only) ציון חוות דעת: 8.3

”השקט של המקום השירותיות ובמיוחד החדר שזה מאוד פרטי ונוח ומהמם”

• Tropical Attitude (Adults Only) ציון חוות דעת: 8.3

”השירות נעים, החדר ממש על הים. יש אווירה טובה. בערבים הביאו זמרים ולהקות שינעימו את הזמן. חדר רחצה גדול.”

• Shangri-La Le Touessrok, Mauritius ציון חוות דעת: 9.1

”הייתי בהרבה מלונות בחיים שלי אבל זה אחד הטובים אם לא הטוב ביותר”