Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landhotel De Hoofdige Boer 3-sterren

Dorpsstraat 38, 7218 AH Almen, Nederland

#2 van de 3 hotels in Almen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 218 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Wij komen zeker weer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Als je meerdere dagen verblijft is de warme groente bij het eten steeds hetzelfde. En is er niet de mogelijkheid om een andere groente te bestellen.

    De sfeer in het hotel. Je wordt als gast gezien.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Erg ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De TV in het appartement is aan de kleine kant om vanuit bed makkelijk te kunnen kijken

    Het diner, appartement voor ons 4 en, de theetuin, de goede bedden, de badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    We fijne
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening in de tuin. Het drankje dat we daar bestelden, kregen we niet. Ontbijt was goed, maar we misten broodjes( croissants e.d.)

    De super grote kamer en de heerlijke bedden.(kamer 12)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,5
    We hebben het leuk gehad en heerlijk gefietst, mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen airco op de kamer alleen een ventilator beter iets dan niets maar bij erg warm weer is een airco toch prettig

    Goed ontbijt en personeel vriendelijk en bdhulpzaam

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    Mooi en sfeervol hotel in stil dorpje. Kamers duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    bedden erg zacht, erg warm en licht in de kamer, geen vers fruit bij het ontbijt ,kaas met erg weinig smaak, duur in verhouding tot wat je krijgt. vroeg uitchecken al om 10.00. erg stil dorp, niets te beleven, slechts twee restaurants .

    Grote kamer, prachtige theetuin waar je kon eten drinken en zitten. Mooi omgeving om te fietsen, erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf in Almen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm, er was wel een ventilator maar een airco was prettiger geweest. De tv zat op een plek waarbij je niet lekker op bed kon kijken, maar in de rechte stoeltjes moest gaan zitten.

    Hele leuke locatie en heerlijk buiten gegeten en heel aardig personeel en prettige ontvangst. Fijn ontbijt en prachtige omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    Heerlijke locatie voor wandelingen in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Positie van TV naast het bed is niet fijn. Als je op bed TV wilt kijken dan krijg je pijn in je nek.

    Prima kamer met groot balkon en nette badkamer. Vriendelijk personeel. Ontbijt met vers fruit en boerenlandbrood.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Kleinschalig hotel op een voor fietsers interessante locatie met goede keuken en prima kamers
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst in het hotel was in orde. Toegewezen kamer had een balkon en een zeer fijne, wel kleine, badkamer met heerlijke douche. Bijgeboekt tijdens de boeking een driegangen diner. Op zich was het diner goed maar niet heel bijzonder. Achteraf had ik beter mijn gerechten zelf uit kunnen kiezen. Bedden waren heerlijk. Ontbijt ´s morgens was erg goed. Alles was voldoende en de service was prima. Prijzen van de consumpties waren toch wel aan de hoge kant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    4,6
    Goed, maar....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement waarin wij verbleven. Zeer gedateerd en hoognodig aan grondige renovatie toe. Keuken niet compleet. Terras slecht onderhouden. De vraagprijs is te hoog voor het gebodene.

    Gemoedelijkheid. Goed ontbijt en diner.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    De terras is fraai.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De fietsenstalling was te vol en de ingang wordt geblokkeerd door e-bikes die daar staan op te laden via een stekkerdoos, omdat alleen daar een stopcontact is.

    De terras is fraai. De omgeving is prachtig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,9
    Prima hotel, ruime kamer, rustige ligging en een lekker ruim terras in een grote tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is echt heel matig in verhouding tot de kamerprijs. Het sap was bijvoorbeeld niet vers en er waren geen luxe broodjes. Eigenlijk gewoon net zo'n ontbijtje als thuis en dat is jammer.

    Mooie ruime en vooral schone kamer en badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Fijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niet naar rechts kijken, helaas zat de tv rechts. Op de stoel ervoor ging voor mij niet. Jammer, maar daar kunnen zij niets aan doen.

    Zeer attent personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    5,8
    Tuin en omgeving heel fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer/appartement is zeer gedateerd. Hoewel een nette nieuwe badkamer was er lauw water in de douche.

    De tuin bij het hotel is geweldig. Het eten van het restaurant was ook goed. Wij hadden wat problemen en die zijn naar tevredenheid opgelost.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,8
    Een goed hotel met een schitterend terrastuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima maar simpele kamer op bovenste etage met mooi uitzicht over dorp en terrastuin. Prachtig terras aan overzijde weg. Het eten in het restaurant was boven verwachting Zeer vriendelijk personeel Behulpzaam met aanwijzingen om weer op Pieterpad te komen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    TV stond naast bed, waardoor we niet samen TV konden kijken...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    TV stond naast bed, waardoor we niet samen TV konden kijken vanaf het bed. Enkel vanuit de twee stoeltjes in de kamer. Van kamer gewisseld echter wel met bijbetaling van 10 euro per nacht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,1
    Ontbijt en diner uitstekend, vriendelijk personeel .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer geboekt voor mensen met een beperking , maar met twee beugels naast het toilet kom je er niet. Van te voren medegedeeld dat er iemand irolstoel afhankelijk was. Antwoord: geen probleem. Met de rolstoel niet bij de wastafel, op de kamer rolstoel niet keren, vanuit het bed geen t.v. Dat viel erg tegen. Klachten wel bij de directie geuit. Behalve de kamer hebben we genoten

    Ontbijt en diner uitstekend, vriendelijk personeel .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    8,3
    Prachtige omgeving, lekker rustig en relaxed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks, maar wat we niet hadden bedacht toen we ook boekten om er warm te eten, dat er eigenlijk geen keuze was en er een vastgesteld menu was met veel vlees, zowel in het voorgerecht als hoofdgerecht. We konden in plaats van het voorgerecht nog soep krijgen, toen we er om vroegen. Maar wil je echt keuze hebben, dan kun je beter alleen de overnachting boeken en apart het restaurant reserveren.

    Prachtige omgeving, lekker rustig en relaxed. Goed dat de mogelijkheid er was om eenpersoonskamers te boeken voor een redelijke prijs. Goed ontbijt, gewoon een prima verblijf gehad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    De omgeving is heel mooi en landelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn te zacht en schuiven uit elkaar. Gehorige kamers

    De omgeving is heel mooi en landelijk. Het ontbijt is goed. Gastvrouw is heel vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Landelijk gelegen, redelijk hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en vloerbedekking kamer

    Kleine kamer inderdaad klein, viezig tapijt met vlekken, de badkamer was modern en prima. Kamerwanden dun en zeer gehorig. Ontbijt heel eenvoudig, goede koffie, bediening prima, restaurant goed, wel te grote porties voor 1 persoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    10
    Mooi en rustig gelegen hotel in het centrum van Almen. In alle opzichten voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets!

    Geweldig mooie kamer op de begane grond. Heerlijke maaltijd 's avonds en een zeer goed en verzorgd ontbijt. En het personeel is zeer attent. Mijn echtgenote wilde zoutloos eten bij het diner en dat is perfect geslaagd. Was tevoren gevraagd en men refereerde aan tafel aan dat verzoek. We gaan hier snel nog eens naar toe!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein ongemak: het ventilatierooster op de kamer kon niet dicht, daardoor duurde het langer voordat de kamer lekker warm was (onze kamer was in het oude gedeelte van het hotel).

    Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt en een gemoedelijke sfeer in het hotel. Almen is een sfeervol dorp in een prachtige omgeving. Heerlijk geslapen op een prima bed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Een lift naar de tweede verdieping zou goed zijn. Nu moesten we onze bagage helemaal naar boven sleuren (4 trappen).

    Vriendelijk onthaal. Mooie comfortabele kamer. Lekkere lunch en ontbijt. Parking heel dichtbij, maar 's avonds was er een feestje in de nabijgelegen feestzaal waardoor de parking helemaal volzet was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,3
    Prima uitgangspunt voor het bekijken van de omgeving en wandelingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was vrij saai, zonder uitzicht. Na klacht kregen we een kamer op zolder. Aardig, ruim. Maar alles mag nogmaals geupgrade worden, naar de hedendaagse normen.

    Vriendelijke ontvangst. Heerlijk ontbijt. Goed gegeten, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    Een prettig welkom met hulp voor de bagage van de eigenaresse.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarming lekte in de badkamer (doorgegeven).

    Diner en ontbijt waren erg lekker en de kamer voldeed uitstekend. Laten weten dat we in het voorjaar terugkomen voor een fietsvakantie wegens de prachtige omgeving.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,5
    Goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wat tegenviel was dat ondanks dat men wist dat wij kwamen de verwarming nog niet aan stond en het heel lang duurde eer wij de eerste avond er behaaglijk bij zaten!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    5,0
    Ondanks prachtige omgeving en vriendelijke mensen toch wat teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is m.i. niet geschikt voor 4 volwassenen. Het extra bed is echt een slaapbankje, dus wellicht acceptabel voor kinderen. De foto's van de site komen niet overeen met de werkelijkheid in onze kamers.

    De theetuin is prachtig en de bediening was er vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    7,5
    een hele lieve gastvrouw en heel vriendelijk personeel in een mooi hotel en in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    De kamer was wat aan de kleine kant met uitzicht op een schuur en een kerk. En het had wellicht wat meer stofvrij gemogen. Misschien een keer boven op de kast en naar het plafond kijken.

    de gastvrouw was erg aardig

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    We hebben het een paar dagen wel naar de zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden stonden te ver uit elkaar voor een echtpaar (stel) 2 nachtkastjes er tussenin waar anders geen plaats voor was, als je de bedden tegen elkaar aan wou schuiven. dus echt apart slapen

    het ontbijt was eenvoudig , maar wel goed. De bedden lagen goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Goed verblijf in prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer, alles was er wel, maar weinig ruimte en weinig sfeer.

    Gastvrij en vriendelijk personeel. Mooie, gezellige ontbijtruimte en goed ontbijt. Heerlijke voorafjes als hoofdgerecht gegeten s'avonds.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    ontbijt was voldoende maar niet zoals je in Duitsland gewend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten

    s' avonds zat je moederziel alleen in het hotel een wijntje te drinken die ook nog eens peperduur was

    ontbijt was voldoende maar niet zoals je in Duitsland gewend bent stoelen in de kamer zaten voor geen meter

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Het diner was erg goed, grote pluim voor de keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoonsbed was groot maar te zacht. We kregen een upgrade cadeau naar een suite, maar de oorspronkelijke keus voor twee aparte bedden zou ons een veel betere nachtrust gegeven hebben. De douchestraal was zwak en werd niet warm genoeg, en het ontbijt viel tegen omdat er geen suikervrije muesli/noten/zaden/granen waren en geen belegen kaas(soorten).

    Het diner was erg goed, grote pluim voor de keuken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Een gezellig hotel in een mooie omgeving met een prima keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets.

    Wij hebben een prima verblijf gehad in Almen. Vriendelijk personeel. Leuke zitjes. Complete kamer en uitstekend gegeten, zowel ontbijt als diner. Echt top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,1
    Voor die prijs hadden we wat meer verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was klein en eenvoudig ingericht, geen nachtkastjes. De tv hadden ze naast het bed geplaatst zodat het moeilijk kijken was. Het ontbijt was eenvoudig.

    De ligging was prima als vertrekpunt voor fietsers. Vriendelijk personeel en mooie theetuin.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,0
    Een tegenvallend geheel er was niets dat er uitsprong om over te juichen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer (junior suite) is ruim, maar het uitzicht zeer beperkt, zicht op achterkant van de kerk.. Ook erg warm in de kamer en niet koel te krijgen. Het was buiten 23 graden dus niet heet. Moet er niet aan denken als het 30 graden is buiten. Investeren in airco's dus. Met raam open 's nachts steeds waker van de kerkklok. Sanitaire ruimte erg klein met waterballet tijdens douchen in bad. Deurtje sluit niet naar behoren. Ook geen haakjes om kleding en handdoek op te hangen. Zelfs geen toiletpapierhouder aanwezig.

    Ontbijt was goed, jammer van de vieze koffie uit een kannetje en niet uit het apparaat zoals op terras / restaurant wordt geserveerd. Een gemiste kans.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Prima verblijf in hotel met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De informatie op de site over het Happen en Trappen was niet helemaal kloppend, waardoor we onnodig hebben moeten uitwijken naar een andere route. Die was overigens wel heel mooi! ;-)

    De theetuin was prachtig! Na het Happen en Trappen konden we daar rustig nagenieten van een heerlijke dag!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Prachtige plek om te wandelen en/of te fietsen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit. Kamer en restaurant zijn te duur. Voor dit geld hadden we ook twee overnachtingen kunnen boeken in veel hotels (gelijkwaardig).

    Kamer (beneden) was goed met een mooie inloopdouche (prettig). Gelukkig konden we wisselen naar beneden, want boven was het heel warm zonder airco en geen inloopdouche. Ramen konden niet open ivm de muggen. Er is een mooie tuin, waar je heerlijk kan zitten. Gebied is prachtig om te fietsen en wandelen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    ontbijt + warm eten was goed, kleine kamer (wat een beetje...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ipv een ligbad hadden wij graag een douche gehad en horren want wij hadden last van muggen!!

    ontbijt + warm eten was goed, kleine kamer (wat een beetje tegen viel) De locatie was erg prettig, fietsen gebruik dat vonden wij zeer prettig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Mijn verwachtingen n a v de plaatjes op de site viel kwa ligging en accomodatie dus tegen.
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein en erg lawaaig.naast de keuken en geroep en geklepper van pannen ging tot vrij laat door. Het ontbijt was goeiig en behalve de lauwe koffie niet erg bizonder!

    Het personeel was alleraardigst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Eten en ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur van de kamer viel tegen. Was niet op elkaar afgestemd en daardoor sfeerloos.

    Eten en ontbijt was prima. Ruime kamer met een goed bed en goede douche. Bonus was de theetuin.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,8
    je krijgt hier waar voor je geld !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 4 nachten

    een van de leeslampen deed het niet- daar had ik eigenlijk meteen melding van moeten maken, maar dat heb ik verzuimd.

    zowel kamer alsook het ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    10
    Uitstekend hotel met gastvrije ontvangst en hoflijke service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Kamer was deze keer klein, maar dat was vooraf al duidelijk kenbaar gemaakt. Douchen moest ik in bad. Dat vereist wel enige behendigheid. Met name om in- en uit te stappen. Ik ben behoorlijk op leeftijd. Volgende keer zal ik vooraf informeren of mijn Kamer over een douche beschikt. Dus zonder bad!

    Ontbijt heerlijk. Diner eveneens

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    8,3
    Leuk hotel, vriendelijk personeel en lekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamer heeft geen sfeer. Dit valt tegen ten opzichte van het restaurant en de theetuin. Een hor voor de ramen tegen de muggen is een aanrader.

    Leuk hotel, gezellige theetuin en lekker eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,4
    We hadden een 'Top deal' geboekt, echter blijkt dat...
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een 'Top deal' geboekt, echter blijkt dat dit zonder ontbijt is??? Dan is het uiteindelijk toch een behoorlijke prijs voor 1 nacht en weet ik niet wat er zo top is geweest aan de deal. Het hotel zelf en de kamer is niet bijzonder en vrij basic. Jammer dat er geen oplossing is gekomen, behalve dat we ontbijt alsnog konden bijkopen. Daarbij zeer vervelend dat op een zaterdag om 7.30 uur de werklui de radio al aardig op volume hebben, wellicht kunnen jullie vragen of ze hier rekening mee willen houden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    geen luxe maar gewoon gezellig! doen !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    niets !

    gemoedelijk hotel met zeer vriendelijk personeel. prijs-kwaliteit meer dan oké; juist wat we zochten voor een dagje verkennen in mooie regio. gezellig en degelijk restaurant. met professionele bediening;

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,9
    Fijn verblijf in charmant dorpje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer op zich prima, maar matrassen voor ons veel te zacht (weet niet of dat op alle kamers zo is) en schoonmaak niet opperbest.

    Mooi gelegen kleinschalig hotel in charmant dorpje. Hartelijke ontvangst en lekker eten (iets aan de prijzige kant). Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    5,0
    Het slechtste hotel ooit geboekt ! Weggegooid geld !!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden, de grootte van de kamer was onder de maat, terwijl hij gekwalificeerd stond als een kamer voor iemand met een beperking. Zo klein , wij konden elkaar nergens passeren. Het ontbijt was wat wij thuis ook hebben, niets bijzonders erbij, je verwacht toch wel wat extra's als het Pasen is. Stoelen van oud rotan , zaten slecht en hadden geen stofdoek gezien.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,3
    Ik heb het heel prettig gehad in de Hoofdige Boer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen lift.

    Het ontbijt was prima, de kamers ook. Moest alleen douchen in het bad. Toen ik dat meldde werd ogenblikkelijk een andere kamer met douche geregeld.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,3
    Mooie plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed in de kamer die wij geboekt hadden was aan de kleine kant, maar dat was waarschijnlijk een uitzondering

    Mooie plek. Prettige atmosfeer. Goede keuken

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    De kamer was uitstekende en het ontbijt was super.
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was maar een heel zacht straaltje , het was net als er niet genoeg water naar toe stroomde.

    De kamer was uitstekende en het ontbijt was super.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    9,6
    het was fijn weer eens in Almen te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was koud toen wij binnenkwamen. Nu was het één van de eerste dagen dat het nodig was de verwarming aan te zetten, maar het was attenter geweest als wij in een verwarmde kamer aankwamen.

    mooie kamer, hartelijke bediening

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    9,2
    We komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een feest in de zaal vlak naast ons appartement en daardoor konden we tot 24:00 uur niet slapen. Het was wel fijn geweest als we dat van tevoren hadden geweten.

    Het hotel is prachtig gelegen , kraakhelder en het personeel is heel aardig. Leuk appartement, lekker vers ontbijtbuffet.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    Uiterst vriendelijk ontvangst en bediening
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uiterst vriendelijk ontvangst en bediening

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    prima edres
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    weet niet

    klantvriendelijkheid, kamer en maaltijden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,0
    Rustig gelegen hotel, met een goede keuken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbreken in de kamer van( klok)radio

    Ontbijt was goed, maar rekening houdend met de prijs , zou het ontbijt wel iets uitgebreider mogen zijn

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,7
    Mooie locatie om in een prachtige omgeving te fietsen en musea te bezoeken en goed eten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs-kwalteitsverhouding van de kamers.

    De prachtige theetuin en de locatie en omgeving van Almen om te fietsen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    Nette kamer met een goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt en prachtige omgeving om te fietsen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    De gezellige huiselijke sfeer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de keukenafvoer was heel de avond te horen

    De gezellige huiselijke sfeer. Rustige omgeving, vriendelijke mensen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    Het hotel biedt waarde naar geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel biedt waarde naar geld. Voldoende comfort en gezelligheid voor een hele redelijke prijs. Bonus waren de tuin voor het hotel en de omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Het rustig buiten zitten in de heerlijke tuin bij het hotel
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het rustig buiten zitten in de heerlijke tuin bij het hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Dit is een hotel om nog eens terug komen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was lekker en de kamer was in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Mooie plek, rustig dorpje, mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie plek, rustig dorpje, mooie omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Gezellig hotel in mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt . Jammer , geen vers geperste sinaasappels. Goede kamer en moderne badkamer Goed restaurant Prachtige tuin

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    Het leuke terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het leuke terras

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Lekker vertoefd
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Alles

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    fantastisch
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Het verblijf was in alle opzichten prima. De hartelijke ontvangst door de eigenaresse was bijzonder hartelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Geweldig, prima kamer, lekker ontbijt, vriendelijk personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het geheel was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    De locatie en de wandelmogelijkheden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg zacht.

    De locatie en de wandelmogelijkheden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    Zeer goed verblijf in een prachtige streek.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mogelijkheid om in het restaurant s'avonds is goed. De portie is wel aan de kleine kant voor toch wel een behoorlijke prijs.

    Goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Rust alles was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heb nergens wat op aan te merken.

    Het ontbijt was uitstekend we hadden een prachtige kamer. Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Goede uitval voor museum en fietsen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede uitval voor museum en fietsen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Van top tot teen perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets!

    De aangename huiselijke sfeer en gastvrijheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,6
    Natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Natuur

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Al was het voor ons ca. 2 uur rijden, het was de moeite waard. Helaas zat het weer niet mee.
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren hier voor een feest. Prima buffet, goed ontbijt. Personeel zeer vriendelijka

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was prima verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,8
    Prachtige theetuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige theetuin

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: