Gå direkte til hovedinnholdet
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Nordland
  4. anmeldelser av hotell i Ballstad
  5. Anmeldelser av Kræmmervika Havn

Anmeldelser av Kræmmervika Havn

Kræmmervikveien 36, 8373 Ballstad, Norge

Nr. 24 av 30 hoteller i Ballstad

Folkets favoritt

Omtalescore

Basert på 92 omtaler av hotellet

7,9

Poengfordeling

  • Renhold

    8,3

  • Komfort

    8,1

  • Beliggenhet

    8,6

  • Fasiliteter

    7,7

  • Personale

    8,8

  • Valuta for pengene

    7,5

  • WiFi (gratis)

    7,2

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 25

  • Vurdert: 21. juli 2023

    9,0
    «Kommer gjerne tilbake.»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Room 201
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Sluket til dusjen var nesten helt tett.(201)

    Hyggelig betjening og flott atmosfære.

    Gjennomførte opphold i juli 2023

  • Vurdert: 20. juli 2023

    8,0
    «Veldig fornøyde»
    • Gruppe
    • Rorbu 11
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Eneste vi savnet var en stekeovn, men det var vi klar over i forkant takket være gode bilder.

    Veldig god valuta for pengene. Innsjekk gikk raskt og bra. Rommet rent og god standard.

    Gjennomførte opphold i juli 2023

  • Vurdert: 27. juni 2023

    8,0
    «Kommer vi til Lofoten igjen, så bor vi gjerne der igjen. 🥰😀»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Rorbu 4
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    hyggelig personale, god mat i restauranten, og ekstra service fikk vi da de lagde opp frokost til oss, med varierende pålegg, bl.a kokt egg, eggerøre, røket laks mm., to typer juice og brød. dette satte vi i kjøleskapet til neste dags frokost. Grei beliggenhet, enkel standard, rimelig pris, greit utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Kan absolutt anbefales.

    Gjennomførte opphold i juni 2023

  • Vurdert: 24. juni 2023

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rorbu 1
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Ingenting

    Fin utsikt.

    Gjennomførte opphold i juni 2023

  • Vurdert: 23. juni 2023

    7,0
    «Helt ok.»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Rorbu 9
    • Bodde 2 netter

    gammelt og noe slitent, spesielt badet. Trappa opp til soverom/hems var skikkelig bratt, litt komplisert å komme seg opp og ned, burde vært opplyst om.

    Spiste ikke frokost. Rolig område. Hyggelig og hjelpsom personale. Fint å kunne gå på brygga. Gode senger

    Gjennomførte opphold i juni 2023

  • Vurdert: 19. juni 2023

    7,0
    «Enkel standard men god service og vakker beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Par
    • Kai-bua
    • Bodde 2 netter

    Det fantes ingen oppvask sted/kom, det var tørr muselort i sengen og kokken misset på min kones allergi.

    Fint sted, utrolig hyggelig betjening. Vakker beliggenhet. Fikk mye interresant info om historien bak stedet.

    Gjennomførte opphold i juni 2023

  • Vurdert: 16. august 2022

    9,0
    «Supert opphold»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Room 201
    • Bodde 3 netter

    Flott beliggenhet, fantastisk blid og imøtekommende personal og en eminent kokk !!

    Gjennomførte opphold i august 2022

  • Vurdert: 5. august 2022

    9,0
    «koselig og fint, litt lytt»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Rorbu 8
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    var litt lytt til naboene så man hørte veldig godt inn til de andre.

    veldig din beliggenhet, utrolig fint i hytten og ble svært overrasket over hvordan det så ut. veldig koselig, fikk en veldig fin hyttefølelse!

    Gjennomførte opphold i august 2022

  • Vurdert: 1. august 2022

    7,0
    «Flott rorbu i et spennende område.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rom 202
    • Bodde 1 natt

    Tynne puter, måtte bruke 2. Ikke air condition, varmt på rommet, og hvis en hadde vinduet oppe, satt folk rett utenfor. Gardin var så lys at en følte at folk så inn, og var veldig lyst på morgenen.

    Nærhet til havet, samt at en kan gå rett opp på fjellet fra Rorbua. Rolig plass. Flott bad. God Seng. Spennende område, som fortjener å utforskes. Kjøleskap på rommet. Lite kjøkken på gangen. Hyggelig Personale.

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 18. juli 2022

    7,0
    «vakkert sted, veldig koselig betjening, spesielt o restauranten, men mangler en del på komforten»
    • Ferietur
    • Par
    • Rorbu 10
    • Bodde 6 netter
    • Innsendt fra mobil

    Huset hadde kun mikrobølgeovn, ikke vanlig komfyr topp. Det hadde vært bedre med komfyr. det var ikke mulighet til å vaske opp kopper og kar. Det måtte vi gjøre i en veldig liten vask på badet. sofaen/ senga nede, kunne med fordel være en sovesofa, som kunne bli gjort om til vanlig sofa på dagtid, for det var dårlig med sitteplasser i huset ellers. bare to ukomfortable kjøkkenstoler.

    vakker beliggenhet, og veldig koselig personale

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 17. juli 2022

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rorbu 9
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Litt smal dobbeltseng

    Flott beliggenhet. Meget god mat på restauranten

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 12. juli 2022

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Par
    • Rom 203
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Alt bra.

    Personalet var vennlig. Rommet rent.

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 12. juli 2022

    8,0
    «flott plass , sentralt»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rorbu 1
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    dårlig utstyrt kjøkken ellers ok

    beliggenheten

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 11. juli 2022

    9,0
    «enkel standard, men varmt og rent rom med gode senger.»
    • Ferietur
    • Par
    • Rorbu 4
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    litt lite informasjon ved innsjekk

    ente rorbuferie

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 10. juli 2022

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Par
    • Room 201
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Kanskje tv på rommet burde vært der? Frokost på stedet.

    Trivelig plass, og god mat og drikke. Trivelig og imøtekommende betjening

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 1. juli 2022

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Kai-bua
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Alt

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 18. oktober 2021

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Par
    • Rorbu 10
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Beliggenhet var magisk, Sauna opplevelsen toppet det hele, Lutefiskbuffeten var prikken over i en

    Gjennomførte opphold i oktober 2021

  • Vurdert: 7. august 2021

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rorbu 2
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Badet var lite og noe gammelt.

    Nydelig oppusset rorbu. Fantastisk beliggenhet. At det var restaurant der. Kunne ha med hundene våre.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 6. august 2021

    9,0
    «Fint sted.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Kai-bua
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lite kjøkken🙈 Ikke så rent.

    Beliggenheten og flott personale!! Parkering. Bad og do. Fint hus også.:)

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 4. august 2021

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Par
    • Rom 202
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Litt trangt rom. Litt svakt wi-fi signal på rommet.

    Imøtekommende og serviceinnstilte verter. Veldig god mat i restauranten. God atmosfære og fyr i peisen. Kort vei ned til brygge hvor vi fikk bruke alle fasiliteter.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 13. juli 2021

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Rorbu 12
    • Bodde 3 netter

    Veldig fin lokasjon

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 11. juli 2021

    8,0
    Meget bra
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Kai-bua
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lytt i mellom rorbuene. Ganske dyr mat, men den smakte fantastisk.

    Hyggelig personale, koselig rorbu, god restaurant, korte avstander.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 9. juli 2021

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Par
    • Room 201
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Lite rom skrå vegger. Manglet knagger til å henge klær etc. Manglet hylle på badet.

    Kjøkkenkrok. Trappeterassen. Uterom og restaurant.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 27. juni 2021

    8,0
    «Anbefalles!»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Rorbu 10
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Fin rorbue med alt man trenger, rekommenderas. Det endeste eg savna hvor større plass till disk.

    Gjennomførte opphold i juni 2021

Viser 1 – 25

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: