Gå direkte til hovedinnholdet
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Nordland
  4. anmeldelser av hotell i Ballstad
  5. Anmeldelser av Kræmmervika Havn

Anmeldelser av Kræmmervika Havn

Kræmmervikveien 36, 8373 Ballstad, Norge

Nr. 21 av 26 hoteller i Ballstad

Folkets favoritt

Omtalescore

Basert på 148 omtaler av hotellet

7,6

Poengfordeling

  • Renhold

    7,9

  • Komfort

    7,9

  • Beliggenhet

    8,6

  • Fasiliteter

    7,5

  • Personale

    8,5

  • Valuta for pengene

    7,2

  • WiFi (gratis)

    6,6

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 25

  • Vurdert: 16. august 2022

    9,0
    «Supert opphold»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 3 netter

    Flott beliggenhet, fantastisk blid og imøtekommende personal og en eminent kokk !!

    Gjennomførte opphold i august 2022

  • Vurdert: 5. august 2022

    9,0
    «koselig og fint, litt lytt»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Hus med 1 soverom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    var litt lytt til naboene så man hørte veldig godt inn til de andre.

    veldig din beliggenhet, utrolig fint i hytten og ble svært overrasket over hvordan det så ut. veldig koselig, fikk en veldig fin hyttefølelse!

    Gjennomførte opphold i august 2022

  • Vurdert: 1. august 2022

    7,0
    «Flott rorbu i et spennende område.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    Tynne puter, måtte bruke 2. Ikke air condition, varmt på rommet, og hvis en hadde vinduet oppe, satt folk rett utenfor. Gardin var så lys at en følte at folk så inn, og var veldig lyst på morgenen.

    Nærhet til havet, samt at en kan gå rett opp på fjellet fra Rorbua. Rolig plass. Flott bad. God Seng. Spennende område, som fortjener å utforskes. Kjøleskap på rommet. Lite kjøkken på gangen. Hyggelig Personale.

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 18. juli 2022

    7,0
    «vakkert sted, veldig koselig betjening, spesielt o restauranten, men mangler en del på komforten»
    • Ferietur
    • Par
    • Hus med 1 soverom
    • Bodde 6 netter
    • Innsendt fra mobil

    Huset hadde kun mikrobølgeovn, ikke vanlig komfyr topp. Det hadde vært bedre med komfyr. det var ikke mulighet til å vaske opp kopper og kar. Det måtte vi gjøre i en veldig liten vask på badet. sofaen/ senga nede, kunne med fordel være en sovesofa, som kunne bli gjort om til vanlig sofa på dagtid, for det var dårlig med sitteplasser i huset ellers. bare to ukomfortable kjøkkenstoler.

    vakker beliggenhet, og veldig koselig personale

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 17. juli 2022

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Hus med 2 soverom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Litt smal dobbeltseng

    Flott beliggenhet. Meget god mat på restauranten

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 12. juli 2022

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Alt bra.

    Personalet var vennlig. Rommet rent.

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 12. juli 2022

    8,0
    «flott plass , sentralt»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Hus med 2 soverom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    dårlig utstyrt kjøkken ellers ok

    beliggenheten

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 11. juli 2022

    9,0
    «enkel standard, men varmt og rent rom med gode senger.»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 3 soverom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    litt lite informasjon ved innsjekk

    ente rorbuferie

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 10. juli 2022

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Kanskje tv på rommet burde vært der? Frokost på stedet.

    Trivelig plass, og god mat og drikke. Trivelig og imøtekommende betjening

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 1. juli 2022

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Tremannsrom Economy
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Alt

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 18. oktober 2021

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Par
    • Hus med 1 soverom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Beliggenhet var magisk, Sauna opplevelsen toppet det hele, Lutefiskbuffeten var prikken over i en

    Gjennomførte opphold i oktober 2021

  • Vurdert: 7. august 2021

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Hus med 2 soverom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Badet var lite og noe gammelt.

    Nydelig oppusset rorbu. Fantastisk beliggenhet. At det var restaurant der. Kunne ha med hundene våre.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 6. august 2021

    9,0
    «Fint sted.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tremannsrom Economy
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lite kjøkken🙈 Ikke så rent.

    Beliggenheten og flott personale!! Parkering. Bad og do. Fint hus også.:)

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 4. august 2021

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Litt trangt rom. Litt svakt wi-fi signal på rommet.

    Imøtekommende og serviceinnstilte verter. Veldig god mat i restauranten. God atmosfære og fyr i peisen. Kort vei ned til brygge hvor vi fikk bruke alle fasiliteter.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 13. juli 2021

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Familierom med sjøutsikt
    • Bodde 3 netter

    Veldig fin lokasjon

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 11. juli 2021

    8,0
    Meget bra
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tremannsrom Economy
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lytt i mellom rorbuene. Ganske dyr mat, men den smakte fantastisk.

    Hyggelig personale, koselig rorbu, god restaurant, korte avstander.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 9. juli 2021

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Lite rom skrå vegger. Manglet knagger til å henge klær etc. Manglet hylle på badet.

    Kjøkkenkrok. Trappeterassen. Uterom og restaurant.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 27. juni 2021

    8,0
    «Anbefalles!»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Hus med 1 soverom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Fin rorbue med alt man trenger, rekommenderas. Det endeste eg savna hvor større plass till disk.

    Gjennomførte opphold i juni 2021

  • Vurdert: 3. oktober 2020

    8,0
    «Fint opphold for å koble av og godt utgangspunkt for å utforske Lofoten.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Hus med 1 soverom
    • Bodde 4 netter

    Eneste som trekke litt ned var renhold. Fant en oppblåst smoothie plastflaske under en av sengene. Ellers ryddig og pent.

    Vi kom etter hovedsesongen i midten av September og de fleste rorbua var ikke i bruk. Fikk en gratis oppgradering siden vi reiste med en liten baby og en hund og det var generelt lite med gjester . Dette syntes vi var veldig snill av verten.

    Gjennomførte opphold i september 2020

  • Vurdert: 15. september 2020

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Hus med 2 soverom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Et vindu på et av soverommene lot seg ikke åpne.

    Fin beliggenhet. Stille og rolig. Hyggelig betjening

    Gjennomførte opphold i juli 2020

  • Vurdert: 10. september 2020

    8,0
    «Fantastiske Lofoten»
    • Ferietur
    • Par
    • Hus med 1 soverom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Fantastisk beliggenhet og strålende vertskap. Nydelige rorbuer i sentrum av lofoten

    Gjennomførte opphold i september 2020

  • Vurdert: 16. august 2020

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Hus med 1 soverom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Veldig koselig plass, trivelig betjening og god mat.

    Gjennomførte opphold i august 2020

  • Vurdert: 5. august 2020

    8,0
    Meget bra
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom Standard
    • Bodde 6 netter
    • Innsendt fra mobil

    Informasjon på forhånd.

    Ingen frokost

    Gjennomførte opphold i august 2020

  • Vurdert: 2. august 2020

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Ettromsleilighet med sjøutsikt
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Veldig trivelig personal. NYDELIG mat i restauranten

    Gjennomførte opphold i august 2020

Viser 1 – 25

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: