Gå direkte til hovedinnholdet
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Innlandet
  4. anmeldelser av hotell i Sand
  5. Anmeldelser av Milepelen Hotel & Vertshus

Anmeldelser av Milepelen Hotel & Vertshus

Kirkevegen, Sagstua, 2120 Sand, Norge

Nr. 1 av 1 hoteller i Sand

Folkets favoritt

Omtalescore

Basert på 33 omtaler av hotellet

8,5

Poengfordeling

  • Renhold

    9,1

  • Komfort

    8,6

  • Beliggenhet

    8,8

  • Fasiliteter

    8,3

  • Personale

    8,9

  • Valuta for pengene

    8,4

  • WiFi (gratis)

    9,2

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 25

  • Vurdert: 10. desember 2023

    8,0
    «Bra»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Menyen var litt liten

    Rommet

    Gjennomførte opphold i desember 2023

  • Vurdert: 8. oktober 2023

    10
    «Kommer gjerne tilbake😊»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Litt dårlig kommunikasjon med personalet, men fikk hjelp etterhvert.

    Fantastisk god seng

    Gjennomførte opphold i oktober 2023

  • Vurdert: 17. september 2023

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Sovesofaen.

    Frokosten kunne vært bedre, eggerøra falt ikke i smak.

    Gjennomførte opphold i september 2023

  • Vurdert: 24. august 2023

    8,0
    «ok»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    xxxx

    Bra frokost, men for syklister hadde det vært bra om dere hadde korn, havregryn …

    Gjennomførte opphold i august 2023

  • Vurdert: 13. august 2023

    10
    Over all forventning
    • Jobbreise
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Lite koselig hotel med flott beligenhet med utsikt over parken og vannet

    Gjennomførte opphold i mai 2023

  • Vurdert: 13. juli 2023

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Muligheter til å ha med hund. Fint å få rom med utgang direkte fra rommet når du har hund med. Personalet var trivelige og ga god service.

    Gjennomførte opphold i juli 2023

  • Vurdert: 25. juni 2023

    8,0
    Meget bra
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Badet var litt lite og trangt.

    Frokosten var kjempe god. Rommet var rent og fint + gode senger å sove i.

    Gjennomførte opphold i juni 2023

  • Vurdert: 12. mars 2023

    10
    «Kommer definitivt tilbake hit!»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Veldig gode senger og utrolig hyggelig og serviceinnstilt personale! Her blir man møtt med gode og varme smil! Usedvanlig stort hotellrom, med god plass til koffert og også en sittegruppe på rommet, som var veldig praktisk.

    Gjennomførte opphold i mars 2023

  • Vurdert: 4. mars 2023

    8,0
    Meget bra
    • Jobbreise
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Norges beste hotellsenger.

    Gjennomførte opphold i mars 2023

  • Vurdert: 2. mars 2023

    10
    Over all forventning
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    God atmosfære og nydelig natur.

    Gjennomførte opphold i februar 2023

  • Vurdert: 22. januar 2023

    8,0
    «Flinke og hyggelige personale. Rene og store rom.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    store og fine rom

    Gjennomførte opphold i januar 2023

  • Vurdert: 17. september 2022

    10
    Over all forventning
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    frokosten var grei, OK for oss, men kanskje litt enkel.

    Hele opplegget var bra!

    Gjennomførte opphold i september 2022

  • Vurdert: 31. juli 2022

    8,0
    «Hyggelig betjening og fin beliggenhet»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Beliggenheten, med nærhet til sjø og turområder. God parkeringsplass. Hyggelig betjening. God frokost, tilgjengelig fra tidlig morgen.

    Gjennomførte opphold i juli 2022

  • Vurdert: 13. juni 2022

    9,0
    Fantastisk
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Litt drøy pris.

    Gjennomførte opphold i juni 2022

  • Vurdert: 15. mai 2022

    10
    «Kjempe fin plass.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Frokosten var helt i orden. Ferske brød og rundstykker. Lå like ved rommet, så det var perfekt for oss . Kommer absolutt tilbake. Personalet var hyggelig.

    Gjennomførte opphold i mai 2022

  • Vurdert: 28. mars 2022

    8,0
    «God beliggenhet, god mat og service.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Frokosten var meget god. Den inneholdt alt du kan ønske deg av en god frokost.

    Gjennomførte opphold i mars 2022

  • Vurdert: 14. november 2021

    10
    Over all forventning
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Savnet brunosten og varme kokte egg.

    Gjennomførte opphold i oktober 2021

  • Vurdert: 29. juli 2021

    8,0
    Meget bra
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Når det regnet, rant vannet fra terrassen over, ut i et rør, over plattingen til rommet . Dusj..

    Veldig hyggelig betjening. Nydelig middag. Gigantiske rom.

    Gjennomførte opphold i juli 2021

  • Vurdert: 10. februar 2024

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Denne anmeldelsen inneholder ingen kommentarer.

    Gjennomførte opphold i januar 2024

  • Vurdert: 11. november 2023

    9,0
    Fantastisk
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Denne anmeldelsen inneholder ingen kommentarer.

    Gjennomførte opphold i november 2023

  • Vurdert: 8. april 2023

    10
    Over all forventning
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Denne anmeldelsen inneholder ingen kommentarer.

    Gjennomførte opphold i april 2023

  • Vurdert: 20. februar 2023

    10
    «FINT LITE OPPUSSET HOTELL»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 2 netter

    Denne anmeldelsen inneholder ingen kommentarer.

    Gjennomførte opphold i januar 2023

  • Vurdert: 6. februar 2023

    8,0
    Meget bra
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Denne anmeldelsen inneholder ingen kommentarer.

    Gjennomførte opphold i februar 2023

  • Vurdert: 30. januar 2023

    7,0
    Bra
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    Denne anmeldelsen inneholder ingen kommentarer.

    Gjennomførte opphold i januar 2023

Viser 1 – 25

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: