Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Norge
  3. anmeldelser av hotell i Hedmark
  4. anmeldelser av hotell i Sand
  5. Anmeldelser av Milepelen Hotel & Vertshus

Anmeldelser av Milepelen Hotel & Vertshus

Kirkevegen, Sagstua, 2120 Sand, Norge

Nr. 1 av 2 hoteller i Sand

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 82 omtaler av hotellet

8,7

Poengfordeling

  • Renhold

    9,2

  • Komfort

    8,8

  • Beliggenhet

    8,7

  • Fasiliteter

    8,2

  • Personale

    8,9

  • Valuta for pengene

    8,3

  • WiFi (gratis)

    8,8

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 42

  • Vurdert: 2. juli 2018

    9,6
    «Hyggelig opphold på Milepelen»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Noe ventetid ved innsjekking. Fikk en lapp i resepsjonen med passord til Wifi, det viste seg at passordet var feilskrevet. Wifi fungerte fint når man fikk korrekt passord. Rommet lå i underetasjen og man hadde kun utsikt til nabobygget.

    Hyggelig hotell/vertshus med fin beliggenhet. Det var gode senger, og fint lyst bad. Middag var meget bra. Frokosten var enkel, og hadde det vi ønsket og var åpen fra kl. 0600-1000 og det er meget bra.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 22. mai 2018

    8,8
    «Tull med booking og innsjekking »
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Hadde booket 3 netter og hadde dette skriftlig, ved innsjekking dobbelt sjekket jeg dette siden prisen var lavere enn det som var oppgitt. Fikk bekreftet at dette var for 3 netter og at det muligens ble litt mer med hund. Damen skulle sjekke det opp. Dag nr 2 fikk vi plutselig ikke tilgang til rommet og vi fikk beskjed om at de kun hadde booket oss for 2 netter. Dette skapte litt ekstra bry for oss men det løste seg til slutt. Gode senger. God kaffe. Fine omgivelser. Frokosten kunne ha hatt bedre pålegg. Bar preg av at det hadde stått en stund . Middagen vi bestille var heller ikke all verden. Potetene var ikke gode. Bordet ved siden av ble servert ventemat mens de ventet på middagen, men det fikk ikke vi til tross for at vi kom dit lenge før.

    Gode senger og fine omgivelser

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 31. desember 2017

    7,5
    «Frokosten var helt grei.»
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Frokosten var helt grei. Vi spiste middag og den var veldig bra. Lå veldig nærme dansesalen så det var en del støy når det skulle ryddes på natten, så jeg vil nok be om et annet rom neste gang.

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 2. november 2017

    10
    «Supert sted!»
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Minibar på rommet kanskje?

    Veldig god service. God mat,gode senger. Intimt og koselig sted. Super konsert opplevelse! Vi kommer absolutt tilbake. Har allerede anbefalt stedet for venner. Rent og pent over alt.

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 28. august 2017

    5,8
    «Gode senger»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Frokosten var elendig!! Vi kom ned til frokost litt før kl 09.00 søndagsmorgen og da var bacon og eggerøren tomt (de fylte ikke på) . Kun et brød, grønsakene var tørre og bar preg av å ha ligget der lenge. Har fikk vi absolutt ikke valuta for pengene.

    Gode senger

    Gjennomførte opphold i august 2017

  • Vurdert: 27. juli 2017

    9,6
    «Det aller meste.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • 2 rom
    • Bodde 1 natt

    Frokosten. Den varme maten var ikke varm. Ellers er det ikke noe å utsette på den heller :-)

    Det aller meste. Dessverre ankom vi litt sent. Ringte og spurte om det var noen mulighet for å ha litt mat klar til oss. De holdt like godt kjøkkenet åpent med full meny tilgjengelig! Dagen vi skulle sjekke ut fikk vi beholde det ene rommet til langt over lunch slik at vi fikk skiftet før hjemreise.

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 30. mai 2017

    10
    «Rekreasjons-sted i fantastiske omgivelser med herlig service og personale»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Likte alt!! Over all forventning!!!!

    Vi likte alt!! Personalet, service, rommet med deilige senger og sengetøy. Fantastisk beliggenhet... Helt topp!!!!!!

    Gjennomførte opphold i mai 2017

  • Vurdert: 6. januar 2019

    10
    «Fin beliggenhet for mitt opphold i området.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Fin beliggenhet for mitt opphold i området. Rent og fint. Nydelig mat i resturanten og god frokost.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 27. november 2018

    9,2
    «Veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening.»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Veldig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Gode senger.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 22. oktober 2018

    8,3
    «Grei plass»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Hastighet på WiFi var ikke god

    Stille og rolig plass. OK frokost

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 17. oktober 2018

    9,2
    «God frokost - flotte rom - trivelig betjening!»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    God frokost - flotte rom - trivelig betjening!

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 27. september 2018

    7,9
    «Helt ok sted å overnatte, anbefalt.»
    • Par
    • 2 rom
    • Bodde 1 natt

    Helt ok sted å overnatte, anbefalt.

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 17. september 2018

    10
    «God service, rent og hyggelig»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Det er noe vel dyrt til å være et motell; dobbelt av et hotell ved Gardermoen

    God service, rent og hyggelig

    Gjennomførte opphold i september 2018

  • Vurdert: 28. juli 2018

    9,6
    «Frokosten var god, alt i alt veldig fornøyd»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    Frokosten var god, alt i alt veldig fornøyd

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 29. mai 2018

    9,2
    «Utrolig gode senger.»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Utrolig gode senger. Og en meget god frokost.

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 7. mai 2018

    9,6
    «ok»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • 2 rom
    • Bodde 2 netter

    ok

    Gjennomførte opphold i mai 2018

  • Vurdert: 4. mai 2018

    6,3
    «Veldig kaldt på rommet.»
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Veldig kaldt på rommet.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 16. april 2018

    10
    «Nye og fine rom, meget fint bad, god frokost.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Nye og fine rom, meget fint bad, god frokost.Komfortable senger, Rent og pent på hele stedet

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 30. januar 2018

    8,3
    «Men takk for avslag fra bar og gavekort fra dere🤗»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Ingen varme på rommet og kjøleskapet virket ikke, var kaldt helt tiden

    Gjestfrie og blide og positive folk.

    Gjennomførte opphold i januar 2018

  • Vurdert: 13. januar 2018

    6,7
    «Lyse å fine rom,god plass»
    • Ferietur
    • Par
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    Lyse å fine rom,god plass

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 1. januar 2018

    7,5
    «Maten var god med store porsjoner, fine rom, gode senger og...»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Maten var god med store porsjoner, fine rom, gode senger og hyggelig personale.

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 31. desember 2017

    9,6
    «Helt greitt»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    Lyden fra et danseband

    Ekstra gode senger og god frokost

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 29. desember 2017

    9,2
    «god service blide ansatte, god mat, kjempefint rom, kommer gjerne igjen»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • 2 rom
    • Bodde 1 natt

    ikke no

    alt var bra

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 17. november 2017

    9,6
    «God mat, fint nyoppusset rom og god seng.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt

    God mat, fint nyoppusset rom og god seng.

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 30. oktober 2017

    7,5
    «Absolutt å anbefale.»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    God frokost og stort rom med uteplass. Flott beliggenhet.

    Gjennomførte opphold i oktober 2017

  • Vurdert: 21. august 2017

    10
    «Senga var bra.»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Senga var bra. Middagen nydelig

    Gjennomførte opphold i august 2017

  • Vurdert: 14. august 2017

    6,3
    «Helt greit.»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig frokost. Og lite med bare ei flat pute i senga ..

    Utsikten ..

    Gjennomførte opphold i august 2017

  • Vurdert: 1. august 2017

    10
    «Veldig bra»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Beliggenhet Terasse

    Ntstekte boller og brød

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 10. juli 2017

    10
    «Flott opphold på Milepelen»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 2 netter

    Alt var bra

    God frokost og god seng

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 3. juli 2017

    9,6
    «Senga var kjempegod😀😀»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Senga var kjempegod😀😀

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 21. juni 2017

    10
    «Nydelig seng, god frokost.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Nydelig seng, god frokost.

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 13. juni 2017

    9,0
    «Frokosten var god.»
    • Alenereisende
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt

    Hadde vært fint med et stort speil på rommet og en hårtørker på badet

    Frokosten var god. Sengen var god .Pent rom. Godt renhold

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 11. juni 2017

    10
    «Gode senger.»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Gode senger. Nydelig mat, hyggelig personale. Avslappende atmosfære. Vi kommer definitivt tilbake😊 Terningkast 6

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 4. juni 2017

    6,7
    «OK»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 3 netter

    P.g.a. ombygging var det arbeid utenfor rommet, noe somikke vilvedvare.

    Nærme dem vi skulle besøke

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 29. mai 2017

    10
    «Veldig koselig helg.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Igenting

    Alt.

    Gjennomførte opphold i mai 2017

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 15. februar 2016

    7,9
    «Stille og rolig overnatting litt ut av allfarvei, men ikke...»
    • Ferietur
    • Alenereisende

    Det var ikke etterfylt med toalettpapir. Gikk tom om kvelden og fikk ikke hentet mer før dagen etter.

    Stille og rolig overnatting litt ut av allfarvei, men ikke store omveien på tur sørover fra Østerdalen. Fiskegratengen til middag smakte fortreffelig.Helt OK frokost og god seng.

  • Vurdert: 7. oktober 2015

    9,6
    «Pent og rent alle steder,kjempe pluss med veranda på rommet.»
    • Gruppe

    Dusjen hadde dårlig stråle og trykk.

    Pent og rent alle steder,kjempe pluss med veranda på rommet.Sentral beliggenhet i samme hus som Kino,Bibilotek -kulturhus.

  • Vurdert: 2. august 2015

    10
    «Et veldig greit sted, men skulle bare være en natt, så...»
    • Gruppe

    Litt forvirrende med innsjekkingen i restauranten, men så klart praktisk for de som jobber der.

    Et veldig greit sted, men skulle bare være en natt, så derfor begrenset med kommentarer..

  • Vurdert: 23. juni 2015

    7,5
    «beliggenheten - stille og rolig, terrasse med oversikt...»
    • Ferietur
    • Par

    litt kjedelig frokost. brødmat, tørt pålegg og ekstremt hardkokte egg. Ikke blendingsgardiner på rommet så når sola sto opp våknet jeg...og det var litt tidligere enn jeg hadde tenkt.

    beliggenheten - stille og rolig, terrasse med oversikt utover parken og vannet. Idyllisk.

  • Vurdert: 26. januar 2016

    8,3
    «Hyggelig personale ved innsjekk og i resturanten.»
    • Ferietur
    • Par

    Frokost under middels

    Hyggelig personale ved innsjekk og i resturanten. Lite, intimt og hyggelig vertshus. Veldig god mat i restauranten på kvelden.

  • Vurdert: 2. januar 2016

    8,8
    «Trivelig rom,trivlig betjening.»
    • Ferietur
    • Par

    Trivelig rom,trivlig betjening.

  • Vurdert: 20. september 2015

    9,2
    «Fin beliggenhet, passe avstand til mange fine steder»
    • Ferietur
    • Par

    Fin beliggenhet, passe avstand til mange fine steder

Det finnes 14 gjesteomtaler uten tekst. Disse har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 42

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: