1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Aparthotel Maargick

Aparthotel Maargick – opinie

Ul.Ignacego Krasickiego 8, Podgórze, 30-503 Kraków, Polska

Nr 367 z 1 566 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 250 opinii o apartamencie

9,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,6

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9,2

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9,2

  • Bezpłatne WiFi

    8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 15 Październik 2021

    10
    Ekstra
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mila Pani właścicielka czekała na nas w niedziele aby przekazać nam klucze przy czym była bardzo sympatyczna i sprawiała bardzo miłe wrażenie

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 11 Październik 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Dużym plusem jest lokalizacja i przemiła właścicielka. Pokoje czyste, fajnie, że jest czajnik. Jedyny minus to nie działająca TV oraz brak chociażby niewielkiej lodówki.

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 23 Wrzesień 2021

    10
    Pobyt udany , Kraków piękny
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Wszystko ok.

    Super, bardzo miła obsługa

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 26 Sierpień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniała, bardzo miła i pomocna Pani właścicielka ♥️ do tego pokój i łazienka wyjątkowo czyściutkie. Świetna lokalizacja! 💥 Na pewno jeszcze tam wrócę.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 19 Sierpień 2021

    10
    Cudownie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystrój wnętrz, cena

    Byliśmy na parodniowym wypoczynku w Krakowie. Bardzo polecamy miejsce, super lokalizacja, czysto, elegancko, Właścicielka obiektu bardzo dba o klientów. Polecamy miejsce!

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 3 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super. Bardzo bardzo miła Pani właścicielka i bardzo pomocna. W pokojach czysciutko i wygodnie. Blisko na Wawel i do Rynku Głównego. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nienaganna czystość i super lokalizacja blisko połączenia tramwajowego jak i Wisły i bulwarów i Kazimierza, serdeczne pozdrowienia dla przemiłej Pani właścicielki :))

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 7 Czerwiec 2021

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto i bardzo dobra lokalizacja

    Cudowne śniadanie

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 14 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Wszystko było super

    Śniadanie było bardzo dobre, lokalizacja korzystna

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 29 Sierpień 2020

    8,0
    Bardzo udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 7 noclegów

    Śniadania były bardzo dobre .Obsługa bardzo dobra i bardzo miła.Jestem zadowolona z pobytu w hotelu.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 28 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyczny hotel usytuowany blisko centrum, jednak w spokojnej części Krakowa, posiadający własny parking. Pokoje eleganckie, urządzone ze smakiem, bardzo wygodne łóżko. Pani na recepcji bardzo uprzejma i pomocna. Śniadanie wyśmienite. Polecam każdemu!

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2020

    9,0
    Jestem bardzo zadowolony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie znalazłem niczego co by mi się nie podobało.

    Bardzo czyste pokoje, ładnie urządzone. Bardzo miła obsługa, cicha okolica.Hotel godny polecenia.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma takiej rzeczy.

    Wyjątkowo wygodne łóżko, nieskazitelna czystość i niezmiernie miła obsługa.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 16 Grudzień 2019

    10
    Sympatycznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynym mankamentem było to że w pokoju był czajnik i filiżanki - to i ze dwie saszetki herbaty mogłyby być. Poza tym wszystko super.

    Lokalizacja, czystość, bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 18 Listopad 2019

    10
    Wyjątkowy pobyt!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Doskonała lokalizacja, blisko przystanek tramwajowy, więc wędrówki na Kazimierz czy Stare Miasto były ułatwione. Bardzo wygodne łóżko. Śniadania w formie szwedzkiego bufetu. Parking na tyłach hotelu dodatkowo płatny 20 zł za dzień. Jedyny minus to brak windy, natomiast taki urok kamienicy :) Przesympatyczna właścicielka! Polecam :)

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 14 Listopad 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa , klimat hotelu i jego wystrój rewelacja! Pokoje eleganckie ,aranżacje orginalne.Polecam

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    wspaniała domowa atmosfera, przemiła obsługa, spełniająca nawet nietypowe prośby, nic nie było problemem wszystko do załatwienia:) czysto, miło, komfortowo, bardzo wygodnie, rewelacja pod każdym względem! polecam, ja wrócę na pewno:)

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2019

    10
    Polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadania mogłyby być bardziej urozmaicone za tę cenę.

    Bardzo urokliwy hotel. Czyściutko. Rewelacyjny kontakt z właścicielką. Piękne wnętrza. B.dobra lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój, łazienka, korytarze.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak windy

    Czysto, miło, przytulnie,

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 24 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel i pokój doskonały. Doskonała lokalizacja. Przesympatyczna, profesjonalna i uczynna obsługa . Super czysto i przytulnie. Obiekt ma niepowtarzalny klimat. Z czystym sumieniem polecam. Następnym razem na pewno też tam się zatrzymamy.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 20 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce godne polecenia. Miła obsługa, czyste pokoje, wszystko na wysokim standardzie za przyzwoitą cenę.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 16 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Bardzo ładny wystrój hotelu i pokoju. Wszystko bardzo gustowne. Obsługa bardzo miła, uczynna. Bardzo czysto. Codziennie sprzątane. Duży wygodny parking.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 9 Październik 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak lodówki minibaru w pokoju.

    Ubsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!