Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Gdańsk – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie hvile 104 - Gdańsk TRE MARE

hvile 104 - Gdańsk TRE MARE – opinie

Jelitkowska 73/4, 80-342 Gdańsk, Polska

Nr 669 z 3 219 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Gdańsk

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 55 opinii o apartamencie

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,8

  • Udogodnienia

    9,6

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,0

  • Bezpłatne WiFi

    10,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 31 marca 2024

    10
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Blisko do plaży

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 14 marca 2024

    10
    Wszystko na plus.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament
    • 5 noclegów

    Lokalizacja. Miejsce postojowe. Wyposażenie mieszkania. Dobry kontakt z właścicielem obiektu.

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 8 września 2023

    10
    Pobyt bardzo udany, pogoda dopisała, znakomity relaks.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 4 noclegi

    Ogólni wszystko mi się podobało

    Znakomita lokalizacja. Profesjonalna, miła obsług.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blisko morze, blisko do Sopotu. Czysto, przyjemnie. Pełne wyposażenie, pralka zmywarka ekspres do kawy. Wlaściciel bardzo pomocny i można się z nim dogadać. Polecam

    Pobyt: lipiec 2023

  • Ocena dodana: 24 lipca 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Fantastyczna lokalizacja, przyzwoita cena, czego więcej można wymagać od apartamentu.

    Pobyt: czerwiec 2023

  • Ocena dodana: 21 maja 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament
    • 6 noclegów

    Pobyt rewelacyjny, bardzo dobry kontakt z gospodarzem, apartament czyściutki w pełni wyposażony, blisko morza, polecam.

    Pobyt: maj 2023

  • Ocena dodana: 1 marca 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 4 noclegi

    Jedyny minusik za trochę niewygodne kanapy do spania w salonie.

    Wszystko super, lokalizacja, kontakt z gospodarzem, odległość do morza , wyposażenie i czystość na 10!

    Pobyt: luty 2023

  • Ocena dodana: 9 października 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Możliwość zamieszkania z psem ;) czystość apartamentu.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 15 września 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miłe powitanie. Dość korzystna lokalizacja - niedaleko do plaży, parking, zaprzyjaźnione koty na tarasie ;) Dobre wyposażenie w kuchni, sklep Żabka przed budynkiem...

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 13 września 2022

    10
    Bardzo dobrze wyposażony, czysty apartament. Dobry kontakt z osobą zarządzającą obiektem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 6 noclegów

    Bardzo dobra lokalizacja, blisko do plaży, deptak w pobliżu.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 18 lipca 2022

    10
    Naprawdę piękny apartament. Wygodne, czyste, komfortowe
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Naprawdę piękny apartament. Wygodne, czyste, komfortowe

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja, czyściutko, wszystko zgodnie z opisem

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament
    • 2 noclegi

    wszystko

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie wspaniałe zdecydowanie polecam. Super lokalizacja, blisko morza, blisko Sopotu. Piękny taras widokowy dostępny o każdej porze dla lokatorów, bilard, siłownia. Na parterze "żabka". Mieszkanie czyste, bardzo gustownie urządzone, zaopatrzone we wszystkie sprzęty jak ekspres, pralka, zmywarka. Właściciel bardzo miły, chętny do pomocy i do dogadania. Naprawdę super.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 2 maja 2022

    10
    genialna lokalizacja i wyposażenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    funkcjonalność, wyposażenie, czystość

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2022

    9,0
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wiercenie od 7 rano w budynku

    Nowoczesny apartament,

    Pobyt: marzec 2022

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt czysty, przestronny, blisko plaży, duży plus za miejsce postojowe w hali garażowej.

    Pobyt: styczeń 2022

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2022

    10
    Polecam :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja,fajnie urządzony apartament. Bardzo dobry kontakt z wynajmującym.

    Pobyt: styczeń 2022

  • Ocena dodana: 8 listopada 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfortowy wygodny apartament, świetnie wyposażony, bardzo miły uczynny gospodarz.

    Pobyt: listopad 2021

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 5 noclegów

    Lokalizacja fantastyczna. Plaża znajduje się po drugiej stronie ulicy.

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 7 lipca 2021

    10
    bardzo udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi

    świetna lokalizacja, komfortowe mieszkanie, dobrze wyposażone

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2021

    9,0
    Super apartament
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament bardzo ładnie urządzony i czysty. Obiekt znajduje się bardzo blisko plaży. Dodatkową zaletą jest ogromny taras na dachu, z którego pięknie widać morze i okolicę. Właściciel bardzo miły, polecam.

    Pobyt: czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 1 czerwca 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty, duży apartament z tarasem i miejscem garażowym.Blisko do plaży, Żabka na miejscu.Uprzejmy właściciel pozwolił nam przedłużyć dobę hotelową,bez dodatkowych kosztów

    Pobyt: maj 2021

  • Ocena dodana: 25 maja 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściwie nie było nic, co by mi się nie podobało. Jedynie czasem brakowało nam drugiego kompletu kluczy.

    Wszystko! Apartament świetnie zlokalizowany i wyposażony. Była nawet sól, czy kapsułki do prania i z kawą :) I jeszcze czekał na nas miły poczęstunek powitalny - coś dla dorosłych i coś dla dzieci. W budynku do dyspozycji mini - fitness, sala zabaw dla dzieci, bilard i piłkarzyki - alternatywa na niepogodę. Rewelacja! Na pewno chętnie tu wrócimy.

    Pobyt: maj 2021

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!