Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Gdańsk – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Villa AgaTomDom

Villa AgaTomDom – opinie

Nidzicka 7, 80-110 Gdańsk, Polska

Ocena

Na podstawie 352 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,6

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    8,4

  • Udogodnienia

    9,0

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    9,1

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 22 lutego 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Lokalizacja super. Apartament był bardzo przytulny i czysty. Właściciele bardzo mili i pomocni. Jestem jak najbardziej na TAK! Z przyjemnością wrócę tam przy najbliższej okazji.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 17 stycznia 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takiej rzeczy

    Wszystko

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, cicho spokojnie. Czysto i przytulnie ,super wyposażone kuchnie. Panie w recepcji bardzo miłe ,super kontakt tel. Polecam w 100% AgaTomDom.

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2023

    10
    Super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nieco daleko do centrum, ale widok na panoramę miasta wynagradza te długie spacery 😉

    Bardzo urokliwe miejsce. Niesamowity klimat. Rewelacyjna atmosfera. Obsługa na najwyższym poziomie. Czułam się tam naprawdę komfortowo. Pokoje czyste, zadbane, przestronne. Dobre połączenie z komunikacją miejską. Wrócę jeszcze nie raz! 🥰

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Cisza, spokój. Świetna lokalizacja. Serdecznie polecam.

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 27 listopada 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa. Pokoje ładne czyste. Polecam, na pewno wrócę

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 14 listopada 2023

    10
    Doskonałe miejsce na pobyt dla par, super lokalizacja, adekwatna cena do jakości, bardzo czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Dojazd do obiektu drogą dość krętą, kamienną i pod górkę.

    Bezproblemowe zakwaterowanie, bardzo dobry kontakt z właścicielem, duży, przestronny pokój, odpowiednio wyposażony. Duża łazienka z prysznicem. Łóżko wygodne, szerokie. Cicha okolica. Miejsce parkingowe pod samym obiektem, blisko do centrum.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 14 listopada 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo nam się podobało. Szkoda tylko że tak krótko byliśmy. Napewno jeszcze odwiedzimy. Polecam z całego serca. Państwo bardzo przemili😊😊😊Pozdrawiamy

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 30 października 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój jednoosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce blisko centrum. Dobrze skomunikowane. Okolica spokojna, dobra na odpoczynek. Przesympatyczna Pani właścicielka. Napewno wrócę jeśli będę miała taką możliwość.

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 22 października 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła właścicielka, fajny widok z tarasu, w pełni mogę polecić

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 13 października 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Brak parkingu przy noclegu, trzeba było parkować ulicę dalej

    Duże wygodne łóżko z dużą kołdrą. Zestaw kaw i herbat. Przydatna książka z informacjami o najbliższych sklepach czy przystankach autobusowych.

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 8 października 2023

    8,0
    Jestem zadowolona z pobytu, w pokoju było czysto, ciepło, był dostęp do kuchni, utrudnieniem był schody do pokoju-bardzo
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak windy, pokój na samej górze

    W pokoju było czysto, możliwość skorzystania z kuchni

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 8 października 2023

    9,0
    Czarujące miejsce, prsmejla obsługa, doskonale warunki.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak dokładnej instrukcji jak dojechać do obiektu (którym tramwajem jechać a w który nie wsiadać - ważne). Musiałam maszerować z walizka pod okropne górki ponieważ przyjechałam nie z tej strony.

    Wiewiórka za oknem 😊 jabłka i orzechy prosto z drzewa 😊 czystość i wygoda w pokoju 😊

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 19 września 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak możliwości zmiany pościeli podczas pobytu na 3 noce

    Lokalizacja i cisza

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 18 września 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty i bardzo schludny pokój. To samo tyczy się łazienki. Wspólna kuchnia odpowiednio wyposażona. Czysta. Sympatyczna i duża jadalnia. Taras. Do Głównego Miasta ok.20 min pieszo. Polecam z czystym sumieniem. Z całą pewnością w przyszłym roku tam wrócimy

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 12 września 2023

    8,0
    Przemiła obsługa i bliskość do centrum - polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    Nieco skrzypiące schody i dość niefortunny rozkład pokoju, uniemożliwiający swobodne wejście do łazienki.

    Przestronny taras z dość ładnym widokiem na miasto, schludny pokój, przemiła obsługa i bardzo dobrze wyposażone kuchnia oraz jadalnia.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 11 września 2023

    9,0
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spokojna okolica, duży taras, miły personel, smaczna kawa.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 11 września 2023

    9,0
    SUPER
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Małe mankamenty w łazience trochę słaba wentylacja po kąpieli 4 osób trochę się naparowało, mały parking ale można stanąć na ulicy.

    Dom położony w cichej okolicy, to dwa domy, w starym są 4 piętra bez windy ale dla nas to nie był problem . My właśnie na nim byliśmy to poddasze ale w pokoju była klimatyzacja więc w upalne dni napewno nie będzie gorąco. Łóżka wygodne . W pokoju telewizor szafa . Podłogi wyłożone wykładzina więc wyciszenie jest napewno. Łazienka z prysznicem ręczniki i suszarka do włosow.W dolnej części dom dużą jadalnia dwie kuchnie dwie lodówki i salon w którym można posiedzieć. W kichni dostepna herbata kawa cukier.. wszystkie naczynia potrzebne do zrobienia posiłku Mozna skorzystać z zelazka pobrac dodarkowy recznikNasz pokój nie miał balkonu ale widziałam że część pokoi ma . Duży taras na pół piętrze można posiedzieć fajny widok. Na dole miejsce na grila . Przemiłe panie Właścicielka pomocna w organizacji wypadów na miasto. Za niewielką opłatę można wypić kawkę.dziekujemy. blisko przystanek tramwajowy którym można dojechać do centrum i na plażę oraz na dworzec

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 11 września 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój rodzinny
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo fajny i przytulny pokój składający się z dwóch oddzielnych sypialni połączonych łazienką. Sympatyczna Pani w recepcji podpowiedziała nam jak najlepiej poruszać się komunikacją publiczną po mieście. W obiekcie są dwie kuchnie,ogromny salon i na podwórku grill do dyspozycji klientów.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 10 września 2023

    10
    SUPER !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce ! Przemiła właścicielka. Świetna lokalizacja. Spędziliśmy miły weekend i pomimo późnego przyjazdu bezproblemowo mogliśmy się zakwaterować. Z pewnością powrócimy!

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 10 września 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spokojna okolica ,blisko( 20 min) do starego miasta ..

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 10 września 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obslucha, czysto, cicha okolica

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 9 września 2023

    10
    Fantastyczne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój jednoosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczny pobyt! Pensjonat położony na wzgórzu, bardzo dobrze skomunikowany z większością dzielnic Gdańska, w tym z Głównym Miastem. Właściciele komunikatywni, otwarci, bardzo życzliwi i pomocni - w razie ich nieobecności kontakt telefoniczny. Nieograniczony czasowo dostęp do salonu-jadalni, z kącikiem dla dzieci i dwiema niezależnymi kuchniami z dobrym wyposażeniem tak w sprzęt AGD jak i naczynia do przyrządzania i podania posiłków, dostępne żelazka, deski do prasowania, ręczniki na wymianę. Piękny zadbany ogródek, miejsce na grilla, hamaki. Możliwość wypożyczenia rowerów. Pokoik jednoosobowy z osobnym wejściem, tarasem "na wyłączność", niewielką, ale świetnie wyposażoną łazienką (suszarka do włosów). Wygodne łóżko, czajnik bezprzewodowy, kubek, kawa i herbata, telewizor, Wi-Fi. Wszędzie czysto, schludnie i pachnąco. Dodatkowy atut: możliwość zakupu srebrnej biżuterii z bursztynami od zaprzyjaźnionego artysty w atrakcyjnych cenach. Polecam samotnym wędrowcom i rodzinom z dziećmi.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 9 września 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładne pokoje, dobry dostęp do komunikacji miejskiej

    Pobyt: sierpień 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!