1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. podkarpackie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Polańczyk – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Pensjonat ALKMENA

Pensjonat ALKMENA – opinie 2-gwiazdkowy

Spokojna 36, 38-610 Polańczyk, Polska

Ocena

Na podstawie 70 opinii o obiekcie B&B

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,8

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 20 Czerwiec 2022

    10
    Jeśli będzie okazja to chętnie wrócę do Alkmeny !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Pewną niedogodnością może być kiepski zasięg internetu. Aczkolwiek jadąc w bieszczady powinniśmy się od niego oderwać. Ale zakładam że dla osób podróżujących służbowo może być to pewna niedogodność.

    Bardzo miła atmosfera. Gospodarze sprawiają że to miejsce ma duszę. Pensjonat przytulny, bardzo ładny i czysty. Świetna lokalizacja miedzy ulicą zdrojową a jeziorem.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 5 Maj 2022

    10
    MEGA miejsce ma wszystko czego trzeba 👌🥳
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny z widokiem na jezioro
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak negatywów 🤓

    Przesympatyczni gospodarze. Mega polecam przepyszne jedzenie i atmosfera. Pokoje bardzo czyste i dobrze wyposażone a z okna piękne widoki.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 14 Wrzesień 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Bardzo smaczne.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 8 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa. Czystość na najwyższym poziomie. Jesteśmy bardzo zachwyceni z pobytu.

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 30 Sierpień 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za waskie lozko dla 2 osob

    Bardzo mili gospodarze ktorzy daja duzo serca w ten obiekt. Pyszne i urozmajcone sniadania.Zawsze cos na cieplo i domowe ciasta. Polecam ten obiekt dla tych ktorzy kochaja lub chca sie zakochac w Bieszczadach. -)lub po prostu odpoczac

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 8 Sierpień 2021

    10
    Doskonałą aranżacja przestrzeni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja ok. Śniadania rewelacja.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
    • 7 noclegów

    Pyszne śniadania, rewelacyjni właściciele i dwa cudne pieski. Polecam

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 28 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pensjonacie spędziliśmy 6 nocy z nastoletnia córka .Obiekt bardzo czysty, opis i zdjęcia odpowiadają temu co jest umieszczone na stronie . Gospodarze bardzo mili ,serdeczni i pomocni (podpowiedzą co warto zobaczyć ).Śniadania i obiady bardzo smaczne ,urozmaicone , codziennie świeże słodkie wypieki . W pensjonacie panuje miła rodzinna atmosfera.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 18 Lipiec 2021

    9,0
    bardzo fajnie, b. dobra lokalizacja , b. dobry personel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z tarasem
    • 8 noclegów

    Brak klimatyzacji

    Super lokalizacja, porządek,

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 18 Lipiec 2021

    9,0
    Zdecydowanie warto
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miękki materac, małe łóżko.

    Pensjonat położony w fajniej lokalizacji, blisko plaży i portu, gdzie można wypożyczać wodne sprzęty. Bardzo mili i gościnni gospodarze służą pomocą, są dostępni niemal cały czas i dbają o to, by goście byli zadowoleni. Bardzo czysto, własny parking i obłędnie pyszne śniadania - racuchy z bananami sztos. Polecamy wszystkim 😉

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 10 Lipiec 2021

    10
    Super mega polecamy ⁷⁷⁶
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciele super bardzo sympatyczni śniadania pyszne polecamy w na 300 procent

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2021

    10
    Jesteśmy kolejny rok w tym wspaniałym pensjonacie i znowu wszystko SUPER. Polecam zdecydowanie !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 6 noclegów

    Oferowane sniadania są znakomite i różnorodne. W zupełności wystarczą jako energia do dalszych planów czyli wycieczek po szlakach górskich . A pasty własnej produkcji naprawdę polecam ponieważ jest to czysta poezja :)

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 23 Wrzesień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo fajny pensjonat . Czysto i spokojnie . Ładnie urządzony . Przyjemny klimat . Bardzo mili i uczynni właściciele . Wyśmienite śniadania .

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • 3 noclegi

    Wszystko,obsługa na medal

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 26 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bywa tak, że pod koniec pobytu na wakacjach tęskni się za swoim domem, mieszkaniem - czeka się na powrót. Tymczasem po niespełna tygodniu spędzonym w Alkmenie i cudownej okolicy, po powrocie do domu obydwoje stwierdziliśmy, że już tęsknimy za tym miejscem! Wiem, że nikt nie lubi czytać długich opinii, a naprawdę mogłabym stworzyć rozprawkę o wszystkim co nas zachwyciło i urzekło, dlatego postaram się jak najkrócej - Mówią, że aby poczuć szczęście trzeba na początku odnaleźć swój spokój. Gwarantuję Wam, że w tym miejscu jest to możliwe. Już na samym wejściu widać, jak wiele pracy wkładają w utrzymanie porządku i czystości w obiekcie - wielki szacunek dla Was. Przesympatyczni właściciele, niesamowicie pyszne śniadania i obiady, gustowny wystrój i świetna atmosfera - dodając piękne widoki, 3 kroki do plaży i ciszę - naprawdę niczego więcej dla ciała i duszy nie potrzeba ;) Bardzo dziękujemy - na pewno do Państwa wrócimy! PS: Pozdrowienia dla Lali i Tofika ;)

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 16 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów

    Czysto, przytulnie, pyszne urozmaicone śniadania. Pensjonat blisko jeziora, piękna okolica. Właściciele bardzo życzliwi, pomocni... i cudny piesio :) Gorąco polecam.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 13 Sierpień 2020

    9,0
    Polecam rodzinom z dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z tarasem
    • 6 noclegów

    Śniadania przepyszne i różnorodne.Każdy może coś wybrać dla siebie.Zawsze coś na ciepło.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 5 Sierpień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadania bardzo dobre

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2020

    10
    Gorąco polecam, właściciele są symatyczni. Czystość obiektu bez zarzutu. Pozdrawiamy właścicieli.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Dom z 3 sypialniami
    • 5 noclegów

    Śniadania były rewelacyjne. Codziennie na ciepło inna potrawa. Wybór był bardzo duży, każdy znajdzie coś dla siebie.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 26 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Sniadania wyśmienite. Wino wieczorem b duzy wybor w rozsadnej cenie

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2020

    9,0
    Super, że jest blisko jezioro co daje wiecej możliwości spędzenia dobrze czasu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów

    Zbyt małe osobne łóżka ja 182 cm syn 189 cm ; śniadania fajne jednak brakowało mi możliwości zamówienia jajecznicy każdego dnia (lubię) , czy też naleśników. Więcej możliwości w tym temacie i było by super.

    komfort , fajni właściciele z uroczym pieskiem; dobrze zaopatrzony barek ; spokojna okolica; czyściuteńko. Pomoc włascicieli w korzystaniu z uroków Bieszczad

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 18 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nieskazitelnie czysto, pyszne śniadania (nawet ja jako weganka znalazłam coś dla siebie), pomocni właściciele, fajna atmosfera, no i pies Lala :)

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 13 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Polecam, pensjonat ogółem oceniam na ocenę celującą.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 10 Lipiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili i pomocni właściciele, śniadania przepyszne! 😀 Polecam gorąco!

    Pobyt: Lipiec 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!