Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie ALKMENA - Noclegi BB

ALKMENA - Noclegi BB – opinie

Spokojna 36, 38-610 Polańczyk, Polska

Ocena

Na podstawie 53 opinii o obiekcie B&B

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    8,9

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    8,6

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2023

    9,0
    Udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła atmosfera, którą tworzą sympatyczni gospodarze. Pyszne śniadania, każdy znajdzie coś dla siebie, nawet największe niejadki. Doskonała lokalizacja.

    Pobyt: lipiec 2023

  • Ocena dodana: 24 lipca 2023

    9,0
    Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny z widokiem na jezioro
    • 3 noclegi

    Bardzo dobre śniadanie i lokalizacja,

    Pobyt: lipiec 2023

  • Ocena dodana: 22 lipca 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super jesteśmy zadowoleni z pobytu. Przesympatyczni i pomocni pod każdym względem właściciele, śniadania przepyszne urozmaicone . Bardzo czysto i przyjemnie. Polecamy z całego serca to miejsce. Napewno jeszcze tu wrócimy.

    Pobyt: lipiec 2023

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 5 noclegów

    Śniadania bardzo dobre, świeże produkty. Polecam sery i wędliny, wędzone przez właściciela.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili właściciele pyszne śniadania. Polecam

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili gospodarze, pyszne śniadania. Obiekt bardzo czysty

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 14 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszne śniadania, super lokalizacja, czysto, pokój bardzo dobrze wyposażony. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Polecam!!!

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2022

    10
    Bardzo polecać będę znajomym
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam żadnych uwag

    Śniadania były bardzo smaczne, duży wybór wędlin, serów, rożnego rodzaju pasty, warzywa, owoce, ciasto do kawy, właściciele bardzo mili i troszczyli się o każdego wczasowicza

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 31 lipca 2022

    9,0
    Godny polecenia pensjonat
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój dosyć ciasny i "ciemny", w upalne dni trochę duszno było wieczorami. Troszkę małe łóżko jak dla dwojga osób.

    Dobra lokalizacja. Niedaleko do plaży 10 minut na ul. Zdrojową spacerkiem 10-15 minut (skrótem) Mili właściciele. W pokoju lodówka oraz szklaneczki i kubki. Woda do picia z dystrybutora (zimna, letnia i gorąca), kawa herbata dostępne przez całą dobę (na korytarzu 1go piętra) Czysto.. Dostęp do żelazka. W łazience suszarka. Dobre śniadania. Na zewnątrz trampolina i zjeżdżalnia dla dzieciaków. Piłkarzyki, dart oraz stół do ping ponga.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 25 lipca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto, smacznie i komfortowo. Właściciele pensjonatu bardzo życzliwi i pomocni. Polecam

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 24 lipca 2022

    10
    Mega zadowolony!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z tarasem
    • 2 noclegi

    Wspaniali właściciele, mega przepyszne śniadania i ten ogródek, gdzie mozna posiedzieć.Bardzo czyściutko, fantastyczne pokoje i cicha oklica. Polecam z całego serca. Myslę, że niebawem wrócimy ponownie.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 8 lipca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciele przemili, śniadania przepyszne, idealna lokalizujacja - wszędzie blisko. Polecam!

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2022

    10
    Jeśli będzie okazja to chętnie wrócę do Alkmeny !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Pewną niedogodnością może być kiepski zasięg internetu. Aczkolwiek jadąc w bieszczady powinniśmy się od niego oderwać. Ale zakładam że dla osób podróżujących służbowo może być to pewna niedogodność.

    Bardzo miła atmosfera. Gospodarze sprawiają że to miejsce ma duszę. Pensjonat przytulny, bardzo ładny i czysty. Świetna lokalizacja miedzy ulicą zdrojową a jeziorem.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 5 maja 2022

    10
    MEGA miejsce ma wszystko czego trzeba 👌🥳
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny z widokiem na jezioro
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak negatywów 🤓

    Przesympatyczni gospodarze. Mega polecam przepyszne jedzenie i atmosfera. Pokoje bardzo czyste i dobrze wyposażone a z okna piękne widoki.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 14 września 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Bardzo smaczne.

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 8 września 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa. Czystość na najwyższym poziomie. Jesteśmy bardzo zachwyceni z pobytu.

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za waskie lozko dla 2 osob

    Bardzo mili gospodarze ktorzy daja duzo serca w ten obiekt. Pyszne i urozmajcone sniadania.Zawsze cos na cieplo i domowe ciasta. Polecam ten obiekt dla tych ktorzy kochaja lub chca sie zakochac w Bieszczadach. -)lub po prostu odpoczac

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2021

    10
    Doskonałą aranżacja przestrzeni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja ok. Śniadania rewelacja.

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 29 lipca 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z prywatną łazienką
    • 7 noclegów

    Pyszne śniadania, rewelacyjni właściciele i dwa cudne pieski. Polecam

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 28 lipca 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pensjonacie spędziliśmy 6 nocy z nastoletnia córka .Obiekt bardzo czysty, opis i zdjęcia odpowiadają temu co jest umieszczone na stronie . Gospodarze bardzo mili ,serdeczni i pomocni (podpowiedzą co warto zobaczyć ).Śniadania i obiady bardzo smaczne ,urozmaicone , codziennie świeże słodkie wypieki . W pensjonacie panuje miła rodzinna atmosfera.

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 18 lipca 2021

    9,0
    bardzo fajnie, b. dobra lokalizacja , b. dobry personel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z tarasem
    • 8 noclegów

    Brak klimatyzacji

    Super lokalizacja, porządek,

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 18 lipca 2021

    9,0
    Zdecydowanie warto
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miękki materac, małe łóżko.

    Pensjonat położony w fajniej lokalizacji, blisko plaży i portu, gdzie można wypożyczać wodne sprzęty. Bardzo mili i gościnni gospodarze służą pomocą, są dostępni niemal cały czas i dbają o to, by goście byli zadowoleni. Bardzo czysto, własny parking i obłędnie pyszne śniadania - racuchy z bananami sztos. Polecamy wszystkim 😉

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 10 lipca 2021

    10
    Super mega polecamy ⁷⁷⁶
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciele super bardzo sympatyczni śniadania pyszne polecamy w na 300 procent

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 4 lipca 2021

    10
    Jesteśmy kolejny rok w tym wspaniałym pensjonacie i znowu wszystko SUPER. Polecam zdecydowanie !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 6 noclegów

    Oferowane sniadania są znakomite i różnorodne. W zupełności wystarczą jako energia do dalszych planów czyli wycieczek po szlakach górskich . A pasty własnej produkcji naprawdę polecam ponieważ jest to czysta poezja :)

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2023

    7,0
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Standard
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji w pokoju, stosunkowo mały pokój 3-osobowy.

    Pyszne śniadania, pomocni i bardzo otwarci właściciele, czystość na medal!

    Pobyt: sierpień 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!