Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Wysowa-Zdrój – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Pokoje Panorama

Pokoje Panorama – opinie

Wysowa-Zdrój 242, 38-316 Wysowa-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 200 opinii o hotelu

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

  • Bezpłatne WiFi

    9,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 8 maja 2024

    10
    Majówka w Wysowej
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja i czystość na najwyższym poziomie. Nieograniczony dostęp do aneksu kuchennego z wyposażeniem.

    Pobyt: maj 2024

  • Ocena dodana: 1 maja 2024

    10
    Szkoda, że tak krótko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Łatwo trafić, dobra droga do samego domu wraz z zamykanym parkingiem. Sterylny porządek tak wewnątrz jak i na zewnątrz domu, wszystko działa. Wygodna kuchnia wraz z wyposażeniem. Internet ( Wi Fi ) hula. Ciekawe położenie domu z okien i balkonów ładny widok, cisza i spokój dookoła. Miejsce odpowiednie na pobyt z dziećmi. Sympatyczna Gospodyni.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2024

    10
    Zdecydowanie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W zasadzie od samego powitania wszystko na najwyższym poziomie

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2024

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy
    • 5 noclegów

    Poduszki trochę małe.

    Z pokoju były piękne widoki z balkonu, pokój był przestronny, Dodatkowo do dyspozycji była kuchnia dla wszystkich gości. W tej cenie ciężko by było o lepszą kwaterę.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2024

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok z pokoju na wieś, wygodny parking, dostęp do kuchni wyposażonej we wszystko, co niezbędne.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 26 lutego 2024

    9,0
    Godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodny, bardzo czysty pensjonat o konkurencyjnej cenie. Położony niedaleko centrum, ale raczej dla zmotoryzowanych. Dobrze wyposażona kuchnia do dyspozycji gości.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 24 lutego 2024

    9,0
    Bez większych zastrzeżeń
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobry kontakt z właścicielem, dobra lokalizacja blisko szlaków.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spokojne miejsce, dość blisko parku i szlaków. Czysty i przestronny pokój z widokiem na góry, wyposażona kuchnia do dyspozycji. Duży plus za brak opłat za pieska i elastyczność co do godziny wymeldowania. Bardzo miła właścicielka obiektu.

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 22 grudnia 2023

    10
    Cisza , relaks i cudowne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko nam się podobało .

    Cisza.

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 5 listopada 2023

    9,0
    Polecam Pokoje Panorama
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mili gospodarze, dobra lokalizacja, parking na terenie posesji, ciepło w pokoju, wygodna kuchnia.

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 14 października 2023

    9,0
    Bardzo fajne miejsce, polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny
    • 2 noclegi

    Lokalizaja bardzo dobra,lekko oddalona od centrum, z widokiem na całą miejscowość.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 1 października 2023

    9,0
    Bardzo udany rodzinny pobyt w Wysowej w Pokojach Panorama.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na początku pobytu w kuchni brakowało ściereczki lub ręczników papierowych, ale potem się pojawiły, więc wszystko ok.

    Piękny widok, wygodny pokój, aneks kuchenny dostępny na piętrze.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 25 września 2023

    10
    Chętnie wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mamy żadnych zastrzeżeń.

    Bardzo sympatyczna właścicielka. Czuliśmy się komfortowo. Zaraz na wstępie otrzymaliśmy niezbędne informacje. Mieliśmy wszystko co jest potrzebne, czysto i przyjemnie.

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 4 września 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój rodzinny
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    piekne miejsce,włascicielka miła,wszystko wyjasniła i zapewnila pomoc,ale tylko gdy sam o to poprosze😁

    Pobyt: wrzesień 2023

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2023

    8,0
    Bardzo miłe miejsce, czysto, super obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny ogród, bardzo czysto

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Bardzo mili i uczynni gospodarze. To nasz kolejny pobyt w tym miejscu. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Miła obsługa, dobra lokalizacja, odpowiednie udogodnienia (kuchenka indukcyjna, lodówka, samodzielna łazienka), atrakcyjna cena.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Cena jak najbardziej adekwatna do tego, co oferuje Panorama. Czystość, spokojna okolica, piękne widoki na otaczający Beskid Niski i profesjonalne podejście właścicieli. Do tego przyjaźnie nastawiony kot i dobra lokalizacja sprawiają, że z czystym sumieniem mogę polecić ten obiekt.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2023

    9,0
    Polecam - oferta zgodna z opisem!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja - spokój, koncert świerszczy pod oknem. Pokój bardzo czysty, ma funkcjonalny balkon. Świetny stosunek ceny do jakości. Polecam :)

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny
    • 11 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękna roślinność.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miło będziemy wspominać ten pobyt, pokój i łazienka komfortowe, przesympatyczna Pani Gospodyni, wszystko ok.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 9 lipca 2023

    9,0
    Było warto przyjechać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 5 noclegów

    Trudno cokolwiek zarzucić. Jedyny zgrzyt podczas przedłużonego weekendu Bożego Ciała był związany z moim gapiostwem w parku zdrojowym, Zostawiłem kijki trekkingowe przy jednym ze źródeł i kiedy po 3-4 minutach dotarł do mnie fakt, że ich nie mam, wróciłem. Niestety ktoś je przywłaszczył.

    Gospodarze właściwie nieobecni przez 6 dni pobytu, co pozwoliło czuć się swobodnie i prywatnie. Obiekt położony nieco na uboczu, do sklepów czy najbliższych restauracji 10-12 min pieszo, do parku zdrojowego nieco dalej. Sama Wysowa-Zdrój zaskoczyła pozytywnie - nie było tłoczno, do tego wspomniany park zdrojowy pełen uroku. Co ważne, w okolicy sporo tras do łażenia po niskopiennych górach - z tego korzystałem, też niezłe trasy rowerowe. I miejsce, czyli Panorama, i uzdrowisko na plus!

    Pobyt: czerwiec 2023

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trzeba pamiętać o papierze toaletowym😁

    Właściciele mili, uczynni, nie narzucający się. Dużo miejsca do wypoczynku na zewnątrz. Widoki. Polecam😃

    Pobyt: czerwiec 2023

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili i uczynni właściciele. Czysto schludnie , kuchnia dobrze wyposażona .

    Pobyt: czerwiec 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!