Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Wysowa-Zdrój – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Pokoje Panorama

Pokoje Panorama – opinie

Wysowa-Zdrój 242, 38-316 Wysowa-Zdrój, Polska

Ocena

Na podstawie 200 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

  • Bezpłatne WiFi

    9,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2023

    9,0
    Panorama "Wysowianka"
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ciche, spokojne, zaciszne miejsce. Idealne na odpoczynek z dala od zgiełku i hałasu. Pokój czysciutki i przytulny. Łóżko wygodne, pościel pachnąca. Do dyspozycji świetnie wyposażona kuchnia, nie brakuje absolutnie niczego. Jest wszystko co potrzebne do przygotowania posiłków. Jedyne co należy ze sobą zabrać to ręcznik do kąpieli, bo tego nie ma na stanie. Ale to jedyna rzecz, której brakuje. Gospodyni bardzo miła, uczynna i wyrozumiała, pełen profesjonalizm.

    Pobyt: styczeń 2023

  • Ocena dodana: 13 listopada 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok.

    Fajnie położony na wzgórzu dom. Widoki na okoliczne górki i Wysową. Świetny kontakt z miłą obsługą. Pokój świetnie wyposażony.

    Pobyt: listopad 2022

  • Ocena dodana: 14 października 2022

    10
    Złota polska jesień w Wysowej-Zdroju
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, integralne wejście i cisza oraz spokój.

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 11 października 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ręczników. Bezpośrednio przy wejściu do pokoju znajduje się ogolnodostępny parking, co trochę zmniejsza poczucie prywatności.

    Wygodny pokój z osobnym wejściem i niewielkim aneksem kuchennym. Przestronna łazienka. Spokojna i bardzo ładna okolica. Z okna piękne widoki na pobliskie góry. A dookoła domu przechadza się przemiły kot... :)

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 7 października 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma co dodawać, jak zawsze wspaniałe.

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 9 września 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili gospodarze. Świetne położenie obiektu, cisza spokój, to co potrzebne jest do odpoczynku a jednocześnie wszędzie blisko (do sklepu, pijalni czy restauracji). Jeszcze na pewno wrócimy. Dziękujemy - Pozdrawiamy!

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 7 września 2022

    10
    Było świetnie , polecam.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Warunki bardzo dobre, czyściutko, przemili właściciele. POLECAM

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 5 września 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miejsce cudowne. Właściciele służą pomocą w każdej sytuacji. Jednym słowem bajka! Polecamy!

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 3 września 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 5 noclegów

    Krystalicznie czysto, właściciele przemili, życzliwi i uczynni.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 1 września 2022

    8,0
    Na pewno będziemy wracać do pensjonau Panorama :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 7 noclegów

    Bardzo dobra lokalizacja, blisko do centrum. Piękny widok z tarasu na panoramę Wysowej. Bardzo mili gospodarze.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2022

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Piękne widoki, czyste pokoje, mili gospodarze :)

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2022

    10
    Bardzo udany pobyt ..gospodarze bardzo uczynni i przemili,
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 24 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja i widoki super a gospodarze przemili,

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2022

    8,0
    Fajne miejsce, odwiedziłbym ponownie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Zdecydowanie poduszki fajnie by było żeby były syntetyczne, takie, które nie tracą kształtu, koszt niewielki a robi robotę. Kuchenka elektryczna nie gazowa byłoby też ok. Jest wszystko do gotowania dla jednych to plus dla drugich minus np. jak ktoś coś gotuje po 22/23. W przypadku dłuższej wizyty to plus.

    Lokalizacja, altanka, fotele na zewnątrz, hamak, widok, cisza, parking, możliwość przechowania roweru

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 8 noclegów

    W obiekcie bardzo czysto, dobrze wyposażona kuchnia, teren wokół zadbany, sporo miejsca do wypoczynku w ogrodzie. Dobra lokalizacja. Mili właściciele.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 29 lipca 2022

    9,0
    Na pewno wrócę!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra jakość i cena, świetna lokalizacja

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 18 lipca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pięknie położony obiekt, bardzo czysto, dobrze wyposażona kuchnia.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 4 lipca 2022

    9,0
    Udany pobyt weekendowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przepiękny widok z okna. Zamykany parking. Dostęp do kuchni i altany grillowej. Bardzo mili właściciele.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2022

    8,0
    Ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogród i widoki :) Pełne wyposażenie mini kuchni i możliwość skorzystania ze wspólnej kuchni.

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 24 maja 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne widoki z okna i balkonu, cudne miejsce do rekreacji, malownicze otoczenie.

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 16 maja 2022

    9,0
    Pobyt ogólnie udany - miejsce warte polecenia :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ściany pokoi są chyba dosyć cienkie, słychać każde słowo i ruch zachowujących się niezbyt cicho sąsiadów będących w kuchni. Problematyczne staje się to wtedy, gdy sąsiadem okazuje się być rodzina z malutkim dzieckiem budzącym się o 5 rano - a rodzice trzaskają naczyniami w kuchni o tej porze nie myśląc o innych gościach.. warto przypomnieć lokatorom, że istnieje coś takiego jak cisza nocna i... kultura :)

    Pobyt ogólnie udany. Pokój czysty, przestronny, zgodny z opisem. Pani właścicielka bezproblemowa. Widoki z balkonu cudne :) Wspólna kuchnia na korytarzu świetnie wyposażona. Łazienka malutka, ale wystarczająca. Dodatkowym plusem są ogólnodostępne gry i puzzle na wypadek deszczu. Polecam!

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 7 maja 2022

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spokojne ciche miejsce. Urocza okolica.

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 3 maja 2022

    10
    Wspaniały pokój i obiekt z widokiem na góry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Trzyosobowy typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedna ze "ścian" pokoju jest roletą, która oddziela pokój od reszty domu i niestety bardzo słychać, gdy ktoś z domowników chodzi, rozmawia w tamtej części domu. Byłoby miło gdyby ręczniki były jednym z udogodnień

    Bardzo dobrze wyposażony aneks kuchenny dużo szafek wyjście na ogród piękny widok komfortowe, duże łóżko

    Pobyt: maj 2022

  • Ocena dodana: 20 kwietnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła właścicielka, która zawsze służy pomocą. Obiekt jak i pokój bardzo zadbany z bardzo wygodnym łóżkiem i widokiem na góry. Dostępna jest kuchnia z wyposażeniem. W pobliżu znajdują się sklepy, oraz karczmy jak i park. Gorąco polecam!

    Pobyt: kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja - na szlaku, z ładnym widokiem. Bardzo mili i uczynni właściciele. Zadbany ogród i uroczy kot. Dobrze wyposażona kuchnia, czysto tak, że żal wchodzić...

    Pobyt: kwiecień 2022

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!