Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Gdańsk – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Sejf House

Sejf House – opinie

Karłowicza 86, 80-275 Gdańsk, Polska

Ocena

Na podstawie 635 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,0

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    9,0

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    9,4

  • Bezpłatne WiFi

    9,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2024

    10
    Bardzo lubię tu wracać!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Niestety niektórzy goście kochają nocne rozmowy i to trochę przeszkadza, bo ściany chyba cienkie.

    Bardzo korzystna lokalizacja - blisko do stacji Gdańsk - Zaspa, blisko do komunikacji miejskiej (tramwaj, autobus); Cicha okolica, ale bardzo blisko do sklepów spożywczych - Żabka tuż obok hostelu - i nie tylko (drogeria, papiernik i apteka też niedaleko). Sejf House odwiedziłam już kolejny raz. Czysto, wygodnie, przemiły i pomocny właściciel.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2024

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy #11
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, dużo restauracji, sklepów, przystanki w niewielkiej odległości. Spokojna okolica.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 27 marca 2024

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto I spokojnie 🙂

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 10 marca 2024

    10
    Extra
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty. Mila obsluga

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 9 marca 2024

    9,0
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy #11
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynie prysznic na piętrze zapewnia odrobinę prywatności po wyjściu spod niego. Ale najważniejsze że łazienki są czyste.

    Czysto. Wygodne łóżka. Każdy pokój ma swoją szafkę w kuchni. Kawa, herbata, cukier dla gości. Dobrze wyposażona kuchnia.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 9 marca 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy #11
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zadbane, czyste. Wystrój z ciekawym pomysłem. Bardzo miła obsługa - zdaje się właściciel. Kuchnia do podstawowego gotowania.

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 6 marca 2024

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wad.

    Miejsce sprawdziło się znakomicie. Proces zameldowania oraz wymeldowania przebiegł bezproblemowo, właściciel obiektu bardzo uprzejmy i pomocny. Wszelkie udogodnienia zdecydowanie umiliły nocleg. Lokalizacja perfekcyjna, w pobliżu można było znaleźć sklepy, galerię, restauracje, miejsca rozrywki oraz przystanki komunikacji miejskiej. Polecam zarówno na jedną noc, jak i na dłuższy pobyt.

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 4 marca 2024

    9,0
    Naprawdę przyjemnie :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 1 nocleg

    Nie zauważyłam czegoś, co mogłoby mi się nie podobać. Wybierałam obiekt adekwatny do swoich potrzeb.

    Bardzo przyjemny obiekt. Na miejscu było wszystko czego potrzebowałam, tj. wyposażona kuchnia: lodówka, naczynia, sztućce, szafki w kuchni przydzielone do pokoju + kluczyk do szafki, kawa, herbata, czajniki, kuchenka mikrofalowa. Miejsce bardzo czyste, to ważne. Toaleta i prysznice - wspólne, ale nie odczuwałam dyskomfortu z tego powodu. Nie wiem czy obiekt posiada np. pralkę, to już dla rodzin z dziećmi, którzy odwiedzają Gdańsk na dłużej. Przyjemna obsługa. Naprawdę polecam:)

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 8 lutego 2024

    10
    Super właściciele , cisza , spokój i bardzo czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 7 lutego 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy #9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, w pełni urządzona kuchnia.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok

    Czystość, wygodnictwo, lokalizacja

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2024

    9,0
    Bardzo dobra opcja budżetowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy #9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko podwójne oferowane w ogłoszeniu to tak naprawdę dwa łóżka zsunięte ze sobą z dziurą pośrodku- niezbyt wygodne

    Miła obluga, nowoczesny budynek, urocza i dobra lokalizacja

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2024

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #5
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jestem zadowolona z pobytu w hotelu. Czysto, kuchnia dobrze wyposażona, miły właściciel. Na wyróżnienie zasługują również bardzo wygodne łóżka w pokojach. Świetny stosunek jakości do ceny.

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 21 grudnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #5
    • 1 nocleg

    Czystość, wygoda, ładne pokoje :)

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy #9
    • 1 nocleg

    Najlepszy stosunek jakości do ceny, obiekt bardzo czysty, świetna obsługa, łóżka wygodne. Ocena inna niż maksymalna byłaby niesprawiedliwa.

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2023

    10
    ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 3 noclegi

    Internet mogły sprawniej działać.

    Czysto, cicho, dobrze wyposażona kucania, bardzo wygodne łózka. Żabka pod obiektem. Blisko komunikacja miejska.

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2023

    10
    bardzo dobry kontakt z Panem, który prowadzi hotel, bardzo czysto, bardzo dobrze zaopatrzona kuchnia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 1 nocleg

    nic

    bardzo dobry kontakt z Panem, który prowadzi hotel, bardzo czysto, bardzo dobrze zaopatrzona kuchnia

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 27 listopada 2023

    8,0
    Pobyt był krótki, ale udany.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój czteroosobowy #9
    • 1 nocleg

    Korzystna lokalizacja. Ciche i czyste pokoje, wyposażona kuchnia. Czyste łazienki. Blisko sklep spożywczy i kościół. Polecam.

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 20 listopada 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nocleg super, nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo miła recepcja!

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 18 listopada 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy #10
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zazwyczaj na przekąskę powitalną były orzeszki a ostatnim razem zastałam precle. Przyznam że trudno mi było znaleźć coś do czego się można przyczepić ;)

    Bywam w Poznaniu i lubię się tu zatrzymywać. Bardzo miła obsługa i super czyste pokoje.

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 16 listopada 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problem z zaparkowaniem samochodu w pobliżu

    Świetna lokalizacja . Przemiła obsługa.

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 12 listopada 2023

    10
    Polecam z całego serca
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super

    Bardzo czysto, super zaopatrzona kuchnia, wygodne łóżka, pokój przestrzenny, łazienka fajna, cudowny właściciel Polecam z całego serca!

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 9 listopada 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, sklep spożywczy za rogiem, czysto, miła obsługa

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 31 października 2023

    10
    Mój pobyt był krótki ale z pewnością odpoczelam w obiekcie Sejf House. Dziękuję!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko tylko na plus.

    W tym obiekcie tylko można dac pozytywne podsumowanie. Czystość, spokój i również gospodarze bardzo sympatyczni. Lokalizacja znakomita, polecam przyszlym turystom, bo czułam się jak u siebie w domu i z pewnością wrócę do Sejf House.

    Pobyt: październik 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!