Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Gdańsk – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Sejf House

Sejf House – opinie

Karłowicza 86, 80-275 Gdańsk, Polska

Ocena

Na podstawie 438 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,0

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    9,0

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9,4

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 26 listopad 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #5
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Było super I tez pan który bardzo był miły

    Pobyt: listopad 2022

  • Ocena dodana: 8 listopad 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Było czysto.

    Pobyt: listopad 2022

  • Ocena dodana: 25 październik 2022

    9,0
    Znakomity
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To co mi nie pasowało to zbyt miękki materac. Ale to tylko moje odczucia i dla innych to może być wielka zaleta :) Nie rzutuje to absolutnie na pozytywny odbiór całego obiektu.

    Czysto i schludnie. Na miejscu wszystko co potrzeba do spędzenia kilku nocy. Dobrze wyposażona kuchnia.

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 23 październik 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój bardzo schludny i przyjemny. Kuchnia ze świetnym wyposażeniem, a wspólna łazienka bardzo czysta i często sprzątana. Obsługa bardzo kulturalna i przyjazna.

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 23 październik 2022

    10
    Super
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super obsługa. Miła, pomocna i dyskretna. Czysto, wygodnie, sprawnie

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 22 październik 2022

    10
    W sam raz na 1 noc
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy #2
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok

    Czysto i schludnie, dobry stosunek jakosci do ceny, idealne na 1 noc

    Pobyt: październik 2022

  • Ocena dodana: 20 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy #11
    • 1 nocleg

    Fantastyczne miejsce, polecam serdecznie.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 19 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg

    Miły i pomocny gospodarz.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 18 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #5
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wszystko było dobrze 😅

    porządek blisko do tramwaju

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 16 wrzesień 2022

    10
    Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 2 noclegi

    Brak uwag.

    Lokalizacja Sejf House jest rewelacyjna. Cicha i spokojna okolica. Przystanek tramwajowy w odległości 5 minut marszu. Kuchnia wspaniale zaopatrzona w sprzęt kuchenny. Szafki na produkty spożywcze dla każdego pokoju zamykane na kluczyk. Duże lodówki. Kawa,herbata,cukier do dyspozycji. Łóżko bardzo wygodne. Czystość w całym obiekcie wręcz sterylna. Gospodarz bardzo miły i uczynny. Serdecznie polecam.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 12 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg

    Jedyny mankament: przydałoby się psiknąć WD40 do zamka, żeby się klucz nie przycinał. Poza tym wszystko super.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 11 wrzesień 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo polecam, właściciele cudowni oraz bardzo pomocni, lokalizacja spokojna i wszędzie można dojechać tramwajem, pokoje czyste i zadbane jak reszta pomieszczeń. Napewno wrócimy ! 😊🥰

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 9 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #5
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W obiekcie jest BARDZO CZYSTO, kuchnia w pełni wyposażona, pokoje przytulne, internet działa bardzo sprawnie, właściciel pomocny i życzliwy. Jestem tu drugi raz i z pewnością nie ostatni 😄 z głębi serca POLECAM!

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 8 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa, czystość, lokalizacja bardzo dobra. Polecam!

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 8 wrzesień 2022

    10
    Super obiekt w Gdańsku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko. Cisza, spokój. Czyściutko. Dobra komunikacja. Doskonale wyposażona kuchnia. Przemiła, zawsze chętna do pomocy Obsługa. Dziękuję

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 4 wrzesień 2022

    9,0
    Miła miejscówka na jeden nocleg w Gdańsku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez wad

    Porządna miejscówka do spania. Dobrze wyposażona kuchnia i łazienka. Bardzo czysto, miło.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 30 sierpień 2022

    9,0
    Gitara
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo zadbane miejsce w dobrej lokalizacji

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 27 sierpień 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #5
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość,organizacja

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 25 sierpień 2022

    10
    Polecanko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy #2
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt czysty zadbany i pachnący .Pani która nas przyjmowała bardzo sympatyczna ,wytłumaczyła co zwiedzić i jak się dostać . Serdecznie polecam :)

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 23 sierpień 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 2 noclegi

    Pokój bardzo przytulny i czysty. Kuchnia dobrze wyposażona. Bardzo dobra lokalizacja. Właściciel bardzo sympatyczny i pomocny. Polecam ten obiekt.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 17 sierpień 2022

    8,0
    Dobry nocleg a przyzwoitą cenę!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 2 noclegi

    głośno wieczorem w pokoju od strony ulicy, przez auta i klientów Żabki

    czysto i schludnie, wystój 'statkowy', ręczniki dostępne, TV w pokoju, bez łazienki w pokoju dało się przeżyć te 2 dni, blisko do tramwajów :)

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 13 sierpień 2022

    9,0
    wspaniała jakość względem cenh
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wspaniały kontakt z właścicielem. Bardzo wygodne materace perfekcyjna czystość kuchni i łazienki

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 2 sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    super właściciel

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 31 lipiec 2022

    10
    Było cudownie. Na pewno będę tu wracać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czyściutko, bardzo ładny i przytulny pokój, czyściutka, w pełni wyposażona kuchnia. Przemiły i pomocny właściciel.

    Pobyt: lipiec 2022

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!