1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Gdańsk – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Sejf House

Sejf House – opinie

Karłowicza 86, 80-275 Gdańsk, Polska

Ocena

Na podstawie 417 opinii o hotelu

9,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,7

  • Komfort

    9,0

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9,4

  • Bezpłatne WiFi

    9,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 6 Grudzień 2021

    10
    Дякую :)
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miły personel, czysty i wygodny!

    Pobyt: Grudzień 2021

  • Ocena dodana: 4 Grudzień 2021

    10
    polecam !
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    czystość i mega przyjazny Pan (szef) na recepcji !

    Pobyt: Grudzień 2021

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2021

    10
    Dobrze!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój trzyosobowy #10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za mało łazienek. Kolejka do prysznica, ale cena do jakości rekompensuje.

    Jakoś vs cena. Czysto. Wszystko, co trzeba

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystrój, mile przyjęcie

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 4 Listopad 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    brak łazienek w pokojach

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 26 Październik 2021

    9,0
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 20 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cóż- wszystko zależy od ludzi, którzy w tym czasie również przebywają w obiekcie. Od ludzi i ich kultury. Ściany są cienkie, więc każdy, kto wraca w nocy z doniosłym pijackim śmiechem - po prostu budzi całe piętro. Po takich przebojach cieszyłam się, gdy pokój obok zajęli rodzice z dziećmi. Niestety okazali się wcale nie lepsi - często kilkuletnie dzieci wystawiane na wspólny korytarz, żeby się pobawiły... Wrzaski i demolka. Wspólna toaleta na ostatnim piętrze posiada dwie kabiny, więc tu od razu problem z biegającymi dziećmi, które uważają ze ciągnięcie za drzwi do kabiny, to bardzo fajna zabawa. Kiedy człowiek na 15 minut zamknął drzwi do całej toalety, żeby na spokojnie się załatwić (przy problemach z jelitami), to ogromny problem i raban bo madkom nie chciało sie zejść kilka stopni do toalet ulokowanych piętro niżej. Szczerze podziwiam właścicieli, że zachowują pozytywny stosunek do ludzi, bo ja chyba większości z nich nawet nie wpuściłabym do budynku. Obiekt ładny i czysty, ale tylko dlatego, że właściciele cały czas czuwają i sprzątają, zmywają, a nawet spuszczają wodę w ubikacji po tych wszystkich kulturalnych ludziach... Byłam 3 tygodnie, więc na wiele się napatrzyłam..

    Czysto, bezpiecznie, mili i pomocni właściciele.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 25 Październik 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, schludnie, przytulnie. Mega warto.

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 16 Październik 2021

    10
    Polecam
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odległość do łazienki i prysznica..

    Kontakt z właścicielem, bardzo wygodne łóżko, bliskość żabki ;P

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 12 Październik 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy #4
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za minus uważam wspólne toalety i prysznice zamiast prywatnych.

    świetna lokalizacja, blisko uczelni :) bardzo czysto

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 26 Wrzesień 2021

    8,0
    Idealne miejsce jako baza wypadowa
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moja żona za każdym razem schodząc do wspólnej kuchni, musiała wysłuchiwać niewybrednych komentarzy innych wynajmujących (4-5 facetóq jedzących kolację po powrocie z pracy) Po 22 dość duży hałas niosący się z korytarza i wspólnej łazienki

    Świetna lokalizacja Pełne wyposażenie dostępne na miejscu Przemija obsługa Idealnie czysto, łazienka sprzątana chyba 10x dziennie

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 20 Wrzesień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy #11
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas za oknem

    Było super 😁 tylko korkociągu w kuchni brakowało

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 16 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 2 noclegi

    Brak uwag.

    Obiekt znajduję się w idealnej lokalizacji, z dala od zgiełku. Blisko komunikacja miejska. Personel pomocny i bardzo miły, podpowiedział gdzie i czym się dostać do centrum, na plaże, co warto zobaczyć i gdzie zjeść dobre jedzenie.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 13 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce, dobrze wyposażona kuchnia i bardzo czysto w całym obiekcie :)

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 10 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość wyjątkowa, miły, życzliwy personel

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili właściciele

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 30 Sierpień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy – 12
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak najmniejszej choćby szafy. Stelaż z wieszakami to nie to samo. Jedno gniazko pod stolikiem. I choć to może fanaberia wyłącznie tvpis. Nie do strawienia, oczywiście dla mnie.

    Czystość, cisza, doskonale wyposażona kuchnia, przemiły Personel. Życzliwy, pomocny, uśmiechnięty. Dobry Dojazd do centrum miasta. Z czystym sumieniem pokecam.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 27 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjazne miejsce.kuchnia wyposazona super,gospodarze sympatyczni. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #7
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce, czysto i komfortowo

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 23 Sierpień 2021

    10
    Urlop udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cicho, spokojnie, lokalizacja bardzo dobra! Blisko do skm czy tramwajów i autobusów. Dobry dojazd na plaze i do centrum. Niedaleko dworzec Wrzeszcz i galeria. Żabka obok. Polecam te miejsce

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 16 Sierpień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 3 noclegi

    Bardzo miła i otwarta na pomoc obsługa pensjonatu

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 15 Sierpień 2021

    10
    Pobyt udany, nawet bardziej niż się spodziewałem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #1
    • 2 noclegi

    Wszystko było super... tak po prostu. :)

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2021

    8,0
    Polecamy - rodzina z 4 latkiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy #9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienki nie ma w pokoju, ale oczywiście wiedzieliśmy o tym wcześniej. Jednego wieczoru była sytuacja, że jedna z gościn zamknęła się na dłużej w ogólnej łazience (prysznic + 2 kabiny toaletowe). Na szczęście łazienki sa 2 (w drugiej są 2 toalety i 3 prysznice) w razie potrzeby, zwłaszcza dziecka.

    Właściciele i pracownicy przemili. Wszystko czyste. Zamykane szafki w kuchni na własny prowiant. W lodówce półki umowne i zdarzyło się, że ktoś poczęstował się naszym jedzeniem. Kawa i herbata dostępna ogólnie. Wiatrak w pokoju. Materace na łóżkach super, ale standardowo na dużym łóżku rozjeżdżają się. Świetna jakość do ceny. Raczej na krótki pobyt. Ogólnie jesteśmy zadowoleni i być może tam wrócimy :)

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 23 Lipiec 2021

    10
    Super giga kox
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy #2
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko się podobało

    Wszystko świetnie, miła obsługa, dogodna i spokojna okolica, blisko przystanek tramwajowy. Bez problemu przyjęli osoby nieletnie, polecam na wakacje ze znajomymi. ☺️ Giga kox

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 22 Lipiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi #3
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wygodne łóżka. Miejsce zadbane i utrzymywane w porządku. Dobrej jakości rolety pozwalają na zaciemnienie pokoju, co dobrze wpłynie na jakość snu. Jedynym minusem jest osobna łazienka. Polecam :)

    Pobyt: Lipiec 2021

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!