Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Zakopane – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Sfinks

Sfinks – opinie

Bulwary Słowackiego 20, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 724 opinii o hotelu

8,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,7

  • Komfort

    7,9

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    7,8

  • Personel

    8,7

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    9,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2018

    9,2
    Świetna lokalizacja, jeśli ktoś planuje szybko dostać się do...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja, jeśli ktoś planuje szybko dostać się do Kuźnic (blisko ronda z przystankiem, a z buta jest ok. 25min do Kuźnic). Bardzo miła właścicielka. W pokoju czysto, ciepło, słonecznie. Łóżko wygodne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    10
    Pokój spełniłał nasze oczekiwania czysto schludnie, mimo że...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój spełniłał nasze oczekiwania czysto schludnie, mimo że doba hotelowa kończy się o 10 a my jeszcze zwiedzaliśmy dalej, Pani pozwoliła sobie zostawić klucze od pokoju na wypadek gdybysmy chciali sie przebrac i oddać dopiero wieczorem jak będziemy wracać do domu. Polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    5,8
    szkoda nerwów na ten obiekt
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Z przykrością pierwszy raz wystawiam negatywną opinię o miejscu w którym nocowałem. Przy zameldowaniu właścicielka wydawała się bardzo miłą osobą. Drugiego wieczoru gospodarzom nie spodobało się jednak jak zaparkowałem samochód. Stał on pod kątem 45st. chowając się za stojący słup. Było to celowe abym rano mógł łatwo wsadzić ciężki plecak. Samochód mam dość długi więc nie chciałem stać prostopadle wystając na drogę a już na pewno nie równolegle zajmując dwa miejsca. Gospodarze w bardzo arogancki sposób nawrzeszczeli na mnie że nie umiem parkować, nie trzymam się ustalonych zasad itd. Na nic zdała się moja spokojna rozmowa, odpuściłem aby nie eskalować konfliktu. Parę chwil później zwróciłem się do właścicielki o poprawę rachunku który źle wystawiono. Z ogromnymi wyrzutami dowiedziałem się, że to moja wina ponieważ rzekomo takie dane przesłałem przez booking. Czekałem ponad tydzień na poprawę przypominając się w kilku mailach. Przyznam szczerze że nigdy jeszcze nie spotkałem się z taką impertynencją ze strony wynajmujących. Później znalazłem w internecie kilka podobnych historii nt. tego obiektu i jego właścicieli. Zapewne nie wszyscy zostali tak źle potraktowani. Ja z czystym sumieniem niestety odradzam.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    7,1
    Na samotny wypad w góry świetne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Standard łazienki, cienkie ściany przez które słychać dosłownie każde słowo. Słaby parking.

    Duże, wygodne łóżko, czajnik na miejscu. Łazienka to temat do dopracowania, ogólnie można przyjąć ze to tzw zakopiański standard. Doskonała miejscówka na wypady w góry przez wejście w Kuźnicach, lokalizacja przy stacji BP na rondzie kuźnickim.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    9,2
    Miło, czysto i przyjemnie w dobrej lokalizacji .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje baaardzo małe ... żeby umyć zęby łazienka musi mieć otwarte drzwi bo inaczej się nie mieściłem :) na krótki pobyt wystarczy :)

    Miło, czysto i przyjemnie w dobrej lokalizacji ...

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    10
    W przyszłym roku startujemy z mężem w Tatry zdobywać szczyty,nocować będziemy w Sfinksie.Amen.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Cenię sobie bardzo prywatność i pod tym względem byłam mile zaskoczona tym że właścicieli właściwie nie było ani widać ani słychać.W obiekcie mimo innych gości panowała błoga cisza,zajmowałam z rodziną pokój 4 osobowy który spełnił nasze oczekiwania,obiekt położony w spokojnej okolicy.Zdecydowanie polecam :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    5,0
    Ładny, drewniany dom w stylu tatrzańskim, klimatyczny z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko było niewygodne, czuć było sprężyny, zużyty materac. Oświetlenie było bardzo słabe, po wejściu do pokoju w przedsionku brakowało lampy. W szafie były zepsute półki. Półka spadła mi prawie na na stopę gdy brałam z niej bluzke w ostatniej chwili od skoczyłam. Kurz na szafie i półce. Tylko jeden nóż. Brakowało dla drugiej osoby noża. Brak widelcy. Brakowało mydła, kubeczka do płukania zębów, płynu do naczyń, gąbki do mycia naczyń oraz papieru toaletowego. Dostaliśmy tylko połowę rolki papieru. Drzwi i okna były nieszczelne. W nocy był hałas stukało coś. Bardzo ciasna łazienka.

    Ładny, drewniany dom w stylu tatrzańskim, klimatyczny z duszą. Widok z okna na Tatry. Był czajnik, kubki, łyżeczki, ręczniki, pościel. Dobra cena za nocleg. Można było płacić z gotówką. Prywatna łazienka w pokoju.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 25 października 2018

    7,1
    Lokalizacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jako iż łazienkę zaliczyłam do plusów to jednak jej wielkość niestety trochę przeszkadzała, bo naprawdę ciężko było się nawet obrócić. Bądź co bądź i tak lepsza taka niż wcale, więc kto co woli- mi akurat pasowało. Trochę zamieszania było również z zameldowaniem, gdyż mimo zaznaczonej wcześniej godziny przyjazdu- okazało się, ze nie ma nikogo na miejscu i trochę trzeba było czekać i wydzwaniać, abyśmy mogli się dostać do środka. Dużo opinii średnio ocenia wystrój pokojów, ale akurat nam aż tak to nie przeszkadzało. Jedynie miałam wrażenie, ze okna są nieszczelne.

    Lokalizacja! Taka lokalizacja za taką cenę to wisienka na torcie. Wszędzie blisko, a szlak na Nosal pod samym nosem. My akurat tylko chyba raz skorzystaliśmy rano z busa do kuźnic a tak to non stop na piechotę, bo nawet nie się opłacało iść na przystanek. Dodatkowo widoki i strumyk dodają niezwykłego klimatu. Co do samego miejsca- na plus łazienka w pokoju. Podstawowe rzeczy (czajnik, szklanki, talerz czy ręczniki zapewnione), dostęp do telewizji czy internetu tez nie był problemem. Ogrzewanie również na plus.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    7,5
    Bardzo dobra lokalizacja (blisko do szlaków turystycznych,...
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja (blisko do szlaków turystycznych, stosunkowo niedaleko do centrum miasta), spokojna okolica. Pokój skromnie urządzony ale czysty. Doskonała opcja dla osób nie mających wygórowanych wymagań.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    8,8
    Architektura obiektu i jego otoczenie- piękny drewniany dom...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Nie było nic takiego

    Architektura obiektu i jego otoczenie- piękny drewniany dom w stylu regionalnym w otoczeniu roślin, znakomicie ze sobą zharmonizowane. Wszystko to cieszy oczy, wzbudza przeżycia estetyczne i tworzy klimat sprzyjający relaksacji. Poza tym dobry stosunek jakości do ceny.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    8,8
    Bardzo przystępna cena w świetnej lokalizacji, na pewno wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Niektóre instalacje aż się proszą o remont - np. gniazdka wystające ze ścian :(

    Przemiła właścicielka, klimatyczny wielki drewniany dom blisko Kuźnic i centrum Zakopanego :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    10
    Super - Excellent
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Podobalo nam sie bardzo. Dobra lokalizacja - cicha, a niedaleko ronda Kuznickiego, z ktorego autobusy wszedzie. Sam obiekt w stylu goralskim - drewniany, gustowny, bardzo czysto, stan bez zarzutow, wszystko nowe. Nawet brodzik nie zbiera wode, czego chyba nigdzie nie widzialam :) Pokoj mielismy malutki, ale bardzo przytulny, niczego nie brakowalo. Ekstra wygodne lozka. Bardzo duzy, przepiekny holl. Piekny widok z okna na gory. Za ta cene rewelacja. Polecamy i z pewnoscia nie raz wrocimy. We loved our stay at Sfinks. Very good location - very quiet but close to bus stop to reach everywhere. The place is in wooden local style - very stylish, very clean, irreproachable condition of all facilities. We had a small room but very cozy, we missed nothing there. Extra comfortable beds. Big and very beautiful hall. Mountain view. Price/quality ratio excellent. Recommending and for sure will return there.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    5,8
    Byłoby super, ale wyszło przeciętnie ; )
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Otrzymaliśmy na początku pokój, który według mnie, w ogóle nie powinien być przekazany do zakwaterowania. Lokum było przesiąknięte dymem tytoniowym, po 1 nocy spędzonej w tym pokoju ( ponieważ na naszą prośbe właścicielka przeniosła nas na pozostałe noce do innego pokoju, za co wielki plus) wszystkie rzeczy były przesiąknięte tytoniowym smrodem. Oczywiście, zapach w pokoju to wina poprzednich gości, jednakże, syn właścicielki był obecny podczas naszego zakwaterowania i mimo tego smrodu nie zaproponował żadnej alternatywy. Kończąc, przydałby się aneks kuchenny, bo lodówka i mikrofalówka to troche za mało.

    Blisko do szlaków, dom z duszą, miła właścicielka, prywatna łazienka, pokoje komfortowe

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    9,2
    Zapłaciliśmy za pokoj dwuosobowy, a dostaliśmy 4 osobowy bo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zapłaciliśmy za pokoj dwuosobowy, a dostaliśmy 4 osobowy bo była taka możliwość (po sezonie), właściciele mili i sympatyczni. Na korytarzach znajdują się lodówki, mikrofala, w pokojach czajnik elektryczny. Wszędzie czysto i przyjemnie. Dobra lokalizacja do wypadu na szlaki, blisko przystanek i bar mleczny.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    9,6
    Podsumowując - polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    Jedyne czego mi brakowało to mydła do rąk i płynu do mycia naczyń - oczywiście można kupić lub przywieźć swoje jednak zdziwiło mnie, że pensjonat oferuje ręczniki natomiast mydła nie. Do minusów można też zaliczyć nieszczelne, przynajmniej w moim pokoju, okno. Myślę, że w zimie może to być problem.

    Bardzo czysty pensjonat, wygodne łóżka, pachnąca pościel i ręczniki. W pokoju telewizor, szklanki, talerze, czajnik. Na każdym piętrze lodówka dostępna dla gości. Można też skorzystać z mikrofalówki. Stosunek ceny do jakości - doskonały.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    7,5
    Klimatyczny drewniany obiekt położony nad rwącym strumykiem,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Przy większych samochodach problemem może być zaparkowanie pojazdu pod obiektem, Szczególny problem może stanowić parking długich aut przy ulicy, która jest wąska. Rozwiązaniem może być wjazd na teren obiektu chociaż tam też nie ma tego miejsca tak dużo by swobodnie się poruszać, więc wymagana jest zwinność parkowania, ale dla chcącego nic trudnego :)

    Klimatyczny drewniany obiekt położony nad rwącym strumykiem, co dla niektórych może stanowić problem, ale dla innych przyjemnym relaksującym szumem, który jest o wiele przyjemniejszy niż szum aut za oknem w większych miastach. Położenie obiektu w takiej lokalizacji umożliwia zrezygnowanie z konieczności jazdy autem po mieście i zwiedzania go pieszo, jak i niedalekiego dojścia na początek tras w Kuźnicach.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    7,1
    SFINKS
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Pokój mały, wąski, ciasno! Łazienka malutka, trudno się zmieścić, na plus bardzo ciepła woda, na którą jednak trzeba chwilę (dłuższą) poczekać.

    Obiekt w bardzo dobrej lokalizacji. Aneks kuchenny z czajnikiem i sztućcami, który nie przeszkadzał bo był za ścianą.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    10
    Gdy jeszcze raz wybierzemy się do Zakopanego na pewno tam...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gdy jeszcze raz wybierzemy się do Zakopanego na pewno tam znowu zagościmy. Państwo bardzo pomocni, pokoje czyste,zadbane i do tego balkonik z świetnym widokiem. Polecam!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    6,7
    Zakopane super.Za te pieniądze co w Sfinks można wynająć coś o wiele lepszego
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciele kasują pieniądze ale nic nie dają w zamian.Stare meble,zepsute krzesła,brak kontaktu w łazience,łózka stare ,niewygodne.Pokój 3 osobowy haha-2 łóżka pojedyncze i 1 łóżko polowe.Obiekt ogólnie zaniedbany.

    Ładna okolica-Nosal i Wielka Krokiew.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    7,1
    Pobyt w Zakopanym super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Meble stare jak świat.Łózko niewygodne z 1 kołdrą dla 2 osób.Prześcieradła tak małe ze poprosiliśmy o dodatkową sztukę zeby nie spać na materacu.Było w nocy zimno bo kaloryfer nie działał.

    Piękny Dom.Super okolica.Łazienka najwsżniejsze że była 😀

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    9,6
    Lokalizacja, obsługa, cena, łazienka, czajnik z kubkami...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Troszkę brudno w pokoju podczas przyjazdu, można lepiej zetrzeć kurze i umyć podłogę

    Lokalizacja, obsługa, cena, łazienka, czajnik z kubkami talerzami i sztuccami w pokoju, telewizor

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    4,6
    Pogoda dopisała, byłyśmy tylko 2 dni więc dałyśmy radę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Pokój mały, łazienka bardzo mała, wejście do łazienki rozmiar dla małego dziecka aby otworzyć drzwi trzeba w pokoju przesunąć tapczan pod warunkiem, że akurat nikt na nim nie śpi. Wystrój bardzo skromny, kołdry ciężkie, brak ręczników, brak lampek przy łóżku. Na korytarzu 2 małe lodówki zapełnione.

    Zajmowałyśmy 2 osobowy pokój z balkonem, widok ok.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 sierpnia 2018

    7,5
    Świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Było zbyt głośno. Kołdra jak dla dwóch osób zdecydowanie za mała. Dwa małe talerzyki i dwie szklanki to jednak za mało bo nawet nie było łyżeczek.

    Świetna lokalizacja.Nie było problemu z późniejszym wymeldowaniem się z pokoju. Było bardzo czysto.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    9,2
    Zdecydowanie polecam ten obiekt. W przyszłości na pewno bedę starał się rezerwować tam pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 8 noclegów

    Przydałaby się lampka nocna w pokoju i może trochę większe lodówki.

    Świetna lokalizacja obiektu. Dla osób, które chcą chodzić po górach miejsce idealne. Bardzo miła właścicielka oraz jej syn i obsługa (pani, która sprząta). W domu cisza, a za oknem szumiący strumień.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    8,3
    Miejsce godne polecenia :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus dotyczy czystości kabiny prysznicowej, która po zamknięciu drzwi odsłaniała czarny osad :(

    Bardzo klimatyczny, góralski dom, świetna lokalizacja i wszystko co turyście potrzebne podczas pobytu w górach :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    5,4
    Nie polecam tego obiektu dla rodzin z dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi

    Bardzo nie przyjazna obsługa, nastawiona lekceważąco do gości. Doba hotelowa zaczynała się o godzinie 13.00 jednak właściciele obiektu kazali czekać nam wraz z dziećmi prawie do godziny 15.00 na deszczu. Na pytanie dlaczego mamy, aż tak długo czekać nieprzyjemny właściciel odpowiedział, że nie miał czasu posprzątać pokoju i nie interesuje go, że doba hotelowa zaczyna się od godziny 13.00. Po interwencji telefonicznej niechętnie zostaliśmy wpuszczeni na hol obiektu gdzie czekaliśmy kolejne 40 minut. Pomimo dogodnej lokalizacji nie polecam tego obiektu.

    Obiekt Sfinks znajduje się niedaleko centrum oraz w pobliżu urokliwego potoku.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 lipca 2018

    10
    Bardzo polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyne co bym poprawiła to aby można było skorzystać z aneksu kuchennego jeśli ktoś chciałby sam sobie gotować.

    Bardzo fajny pokój,udało nam się otrzymać z balkonem-wieczorem siedzieliśmy z mężem i mogliśmy odpocząć po całym dniu. Lokalizacja super,blisko spacerkiem wszędzie. Polecam!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    10
    Lokalizacja robi robotę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja robi robotę. Jest trochę do przejścia z PKP, ale za to na pobliskim rondzie można znaleźć bar mleczny serwujący dobre jedzenie w przystępnej cenie oraz przystanek, z którego busem dojedzie się w pobliże Morskiego Oka.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 8 lipca 2018

    7,9
    Jestem zadowolony, lokalizacja super, zameldowanie i wymeldowanie było takie jakie oczekiwałem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Pokoje wydają się mniejsze niż na zdjęciach + dodatkowo w jeden dzień brakowało ciepłej wody (w pozostałe woda powili się nagrzewała). Kolejnym problemem (małym, bo jednak nie to było celem wyjazdu), była zacinająca się co jakiś czas telewizja. Programy działały dobrze np. 30 min, a potem przez następne sygnał był przerywany. Wiadomo, że nie do końca zależy to od właściciela, ale jednak problem czasem się pojawiał.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 czerwca 2018

    5,4
    Miało być miło wyszło słabo
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -przyjechaliśmy wczesniej niż rozpoczynała sie doba hotelowa. Na miejscu nie zastaliśmy właścicieli. Jednakże telefonicznie zostaliśmy poinformowani jak wejść na teren posiadłości oraz który pokój jest dla nas. Dostaliśmy wiekszy pokój. Było to miłe zaskoczenie ale na tym koniec naszego pozytywnego nastawienia do tego ośrodka. W pokoju było zimno. Pogoda deszczowa. Właścicielka sama przyznała, że jest w domu bardzo zimno i pierwszego dni zostało włączone ogrzewanie na 2 godziny. W nocy znowu zrobiło sie zimno. Drugiego dnia wieczorem pytając (telefonicznie) czy bedzie dziś włączone ogrzewanie bo jest zimno, mamy mokre rzeczy, ręczniki, Pani stwierdziła, że nie bo to tylko tak wyjątkowo było, że piec jest ustawiony na tryb letni a na koniec tłumaczeń powiedziała, że tak w sumie to sie wczoraj piec zepsuł i nic nie poradzi. Po chwili wykonaliśmy kolejny telefon z innymi pytaniami, gdy zapytałam gdzie możemy ją znaleźć na terenie ośrodka to Właścicielka po prostu sie rozłączyła. Na SMS czy mozemy dostać suche ręczniki bo te co mamy przez dobę nie wyschły, nawet nie zareagowała w żaden sposób. Być może gdyby nie deszczowa pogoda i niska temperatura (w pokoju taka że siedzieliśmy pod kocem) to wrażenia byłby pozytywne lecz postawa właścicieli była totalnie nieadekwatna do panujących warunków. Gdybyśmy nocowali pod namiotem to ok ale nie w domu... Podejście w stylu „Kasa pobrana to sobie radźcie co nas to obchodzi”. Tym bardziej mnie to zdziwiło bo wiele osób określiło właścicieli jako miłych... -mały parking, głównie na drodze przed bramą, na posesji kilka miejsc wzdłuż podjazdu. -wyposażenie pokoi troche stare ale w dobrym stanie -malutka łazienka -pościel już mogłaby być nowsza. -tv i antena (kanały nie zawsze odbierały) -nieprzyjemny zapach na korytarzu -czajnik i szklanki w pokoju -pokoje i łazienka posprzątane -niska cena -dobra lokalizacja, przy potoku, blisko Krupówek.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    9,2
    Na pewno bedziemy czesciej korzystac z ulug obiektu.
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Lozka bardzo wygodne,toaleta czysta,jedynie brakowalo mi zawieszki w srodku na recznik ale to taki maly szczegol.Pierwszy raz bylem w tym obiekcie wiec nie wiem jak jest w innych pokojach ale na pewno moge ten obiekt polecic znajomym,fajna lokalizacja.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 22 czerwca 2018

    10
    Bardzo miła obsługa, nie było problemu z wcześniejszym...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Bardzo miła obsługa, nie było problemu z wcześniejszym zameldowaniem oraz z wymeldowaniem. Pokój czysty i przytulny. Super lokalizacja ok. 15 min spacerkiem do Krupówek. Polecam!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2018

    9,6
    Położenie domu przy potoku Bystrym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położenie domu przy potoku Bystrym. Dom w góralskim klimacie. Blisko do centrum. Miła pani właścicielka. Czysto i przyjemnie. Ładny hall na drugim piętrze.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 8 czerwca 2018

    7,5
    Cisza i spokój za niską cenę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka w naszym pokoju była bardzo mała, w prysznicu nie można się spokojnie schylić, bo albo się uderzysz albo zakręcisz sobie wodę. Brak wspólnej kuchni. Podczas rezerwacji nie zwróciłam na to uwagi i bardzo zdziwiłam się brakiem kuchenki i zlewu, przez co zrobienie sobie śniadania (oprócz kanapek) jest niemożliwe. Zabrakło mi też herbaty, choćby tylko na powitanie, a tak każdy gość z osobna musi kupić całe opakowanie, a to tego jeszcze kilo cukru...

    Łóżko było bardzo wygodne. Dobra lokalizacja, pomiędzy szlakami górskimi, a restauracjami i sklepami. Mimo dość wysokich temperatur, ogrzewanie zostało włączone, aby goście mogli wysuszyć mokre ubrania. Właścicielka to przemiła kobieta.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 czerwca 2018

    10
    tesknie juz za powrotem w ten cudowny zakątek Polski.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi

    Bardzo miły pobyt,polecam bardzo mocno.CZysto i przetronnie.Naprawdę nie mozna do czego miec zastrzezenia.Jestem pewna ze przy nastepnej wizycie tez bede chciala tam nocowac.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 7 czerwca 2018

    8,3
    Na pewno wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Materace niestety niewygodne i twarde. Standard wyposażenia troszkę przestarzały. No i obraz na telewizorze śnieżył. Z drugiej strony nie telewizję przyjechaliśmy oglądać.

    Mogliśmy zameldować się wcześniej i odpocząć. Cisza i spokój w budynku, można było odetchnąć po wyjściu w góry. Blisko do Kuźnic oraz do skoczni a także 15 minut drogi na Krupówki. Ręczniki, czajnik, kubki.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 27 maja 2018

    9,6
    lokalizacja super pare minut na szlaki na Nosal ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    nie mamy wiekszych zastrzezen bylo ok fajnie

    lokalizacja super pare minut na szlaki na Nosal Kasprowy Wierch itd,pare minutek do ronda gdzie kursuje mnostwo busow np. do Morskiego Oka.Czysto schludnie lodoweczka suszarka do wlosow zelazko z deska do prasowania na pieterku.Mili wlasciciele obiektu polecamy

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,2
    Ogólnie super, bardzo miła P.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyna uwaga to brak miejsca na suszenie ( np. ręczników) bo łazienka malutka i bez grzejnika. Ale może było jakieś inne miejsce, bo przyznam że nie dopytywałam:)

    Ogólnie super, bardzo miła P.Właścicielka, fajna lokalizacja.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,2
    Bardzo czysto, właścicielka miła, darmowy parking na posesji...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    trochę daleko na Krupówki (około 1.5 km)

    Bardzo czysto, właścicielka miła, darmowy parking na posesji, mogliśmy bez problemu zameldować się godzinę wcześniej, piękny strumyk obok obiektu, w okolicy knajpy i sklepy, wi-fi działa bez zarzutu, polecam!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2018

    10
    Jako baza wypadowa w góry polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -brak aneksu kuchennego-na korytarzu jest mikrofalówka i 2 lodówki do użytku dla gości przy dłuższym pobycie może być to niewystarczające -mały prysznic w pokoju

    -baza wypadową w góry - Kuźnice 2. 5km -łatwość kontaktu z właścicielami (wcześniejszy przyjazd jak i możliwość pozostawienia dłużej bagaży przy wymeldowaniu) -czystośc -na korytarzu dostęp do żelazka i deski do prasowania

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 4 kwietnia 2018

    6,3
    Przestronny, czysty pokój za niewielkie pieniądze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Dość dużym minusem jest brak dostępu do kuchni. Kuchenka mikrofalowa to jednak za mało :)

    Przestronny, czysty pokój za niewielkie pieniądze. Na weekend w sam raz :) Korzystne położenie (niedaleko od Centrum, Skoczni).

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 15 marca 2018

    4,2
    Nielogiczne, niepraktyczne rozplanowanie pokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Bardzo daleko od dworca PKP, PKS w porównaniu do innych noclegów, z których korzystałam w podobnej cenie. Telewizor zawieszony na scianie 'nielogicznie'. Żeby oglądać go w pozycji leżącej trzeba położyć się odwrotnie (tu gdzie normalnie powinny znajdować się nogi). Pokój posiadal tzw. zabudowany balkon. Duzo okien, jednak nie wszystkie posiadaja rolety, co powoduje budzenie rowno ze slońcem. Jeżeli nie jest to problemem w marcu, to sadze, że w lato może to byc wielkim problemem. W łazience umywalka jest miniaturowej wielkosci, nawet zeby umyc i wyplukac wymagalo niemalego wysilku. Moja opinia jest opinia porownawcza do innych noclegu, nawet w samym Zakopanem, gdzie nie bylo wyzej wymienionych problemow.

    Trudno coś napisać w porównaniu do innych obiektów, z których miałam okazje korzystać. Internet byl dobrej jakości, niedaleko do wyciagu narciarskiego Nosal.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 10 marca 2018

    7,5
    dobra lokalizacja (blisko skoczni, TPN, kolejki na Kasprowy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów

    pokój skromnie wyposażony, bardzo mała łazienka

    dobra lokalizacja (blisko skoczni, TPN, kolejki na Kasprowy i stoku pod Nosalem), ładny dom w stylu zakopiańskim

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 10 marca 2018

    9,6
    Bardzo czysto, przytulnie.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przydałby się jakiś aneks kuchenny dla gości (płyta elektryczna, zlew), bo sama mikrofalówka jest niewystarczająca przy dłuższym pobycie.

    Bardzo czysto, przytulnie. ;)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    9,6
    Polecam. Cena adekwatna do warunków. Miło spędzony czas z dziewczyną.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogólnie wszystko ok. Minusem może być to że z racji tevo że jest to budynek starszy i drewniany słychać było odgłosy z sąsiednich pokojów oraz odgłosy chodzenia po schodach. Przydał by się wieszak w łazience oraz grzejnik bo w okresie którym byliśmy temperatury spadału do -15° i było w niej bardzo zimno.

    Cisza. Dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Mimo że doba hotelowa trwa do 10 mogliśmy zostać do 13 po wcześniejszym uzgodnieniu. Pokój w miarę przestronny, telewizor, czajnik, szklanki,talerzyki na wyposażeniu, do dyspizycji dwie lodówki oraz mikrofalówka na piętrze na którym mieliśmy pokój.. Łazienka może mała ale dla nas to nie stanowiło problemu.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    9,2
    Skromnie lecz przytulnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przez mrozy było naprawdę zimno i trzebabyło dość długo grzać by ocieplić pokój,

    Małe i przytulne, bardzo wygodne łóżko i wystarczająco dużo miejsca na nocleg, nie potrzeba więcej

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    7,5
    Cena, mega czystość, miła obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój malutki, stare wyposażenie ale wystarczające w takiej cenie. Najbardziej doskwierało połączenie dwóch pojedynczych łóżek w jedno podwójne, które non stop się rozjeżdżały ....

    Cena, mega czystość, miła obsługa

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 10 lutego 2018

    9,2
    Idealny pokój na zwiedzanie miasta
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Krótkie łóżko, jeżeli ktoś jest wysoki. Trochę małe prześcieradło i kołdra jak na dwie osoby. Były wyczuwalne lekko sprężyny. Brakowało mydła w łazience.

    Miejsce bardzo fajne, idealne na parę dni chodzenia po Zakopcu. Lokalizacja bardzo fajna - blisko na Kasprowy Wierch, na Krupówki 15 minut z buta. Pokój był nadzwyczaj czysty, łazienka mała ale zadbana. Ciśnienie z prysznica było mocne i nie było problemu z ciepłą wodą. Był balkon, a z niego ładny widok. Na korytarzy była lodówka z zamrażarką, papier toaletowy, mikrofalówka i suszarka czego się nie spodziewaliśmy a jest to miłe zaskoczenie. Gospodarz bardzo miły i pomocny :)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    9,6
    Wrócę tam kiedyś :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Łazienka mogłaby być troszkę większa.

    Maksymalna prywatność, mimo zakazu palenia- wyznaczony taras dla palaczy na zewnątrz. Bardzo dobra lokalizacja- spokojna ulica, wszędzie blisko. Można spacerem dotrzeć do Nosala, Wielkiej Krokwi, Krupówek, autobusu, PKP itp. Bardzo dobra restauracja blisko.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    6,7
    Naczynia i czajnik w pokoju, mikrofalówka i lodówka wspólna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za mały pokój jak na 3 osoby.

    Naczynia i czajnik w pokoju, mikrofalówka i lodówka wspólna na korytarzu. Lokalizacja dość dobra. Około 1000m do skoczni narciarskiej i około 1500m do Krupówek, blisko do parkingu na Kasprowy, spokojna okolica. Generalnie polecam dla osob, ktore na kwatere raczej przychodziły by tylko spać. Być może tylko ja trafiłam na niezbyt zadowalający pokój dlatego moja opinia jest raczej na + .

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2018

    9,6
    Obiekt położony w dogodnej lokalizacji z ładnym widokiem na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Jedynym minusem jaki mogliśmy zauważyć były cienkie ściany, które mogą być problemem dla niektórych podróżujących.

    Obiekt położony w dogodnej lokalizacji z ładnym widokiem na góry. Dodatkowo dźwięki przyrody otaczającej obiekt były bardzo przyjemne i relaksacyjne. Pomimo godziny rozpoczęcia pobytu o godzinie 13.00 mogliśmy zakwaterować się już od samego poranka, tak samo było z wymeldowaniem - mogliśmy zostać o kilka godzin dłużej, a bagaże mogliśmy przechować do momentu odjazdu w oddzielnym pomieszczeniu. Zaskoczyło mnie bardzo szybki internet, na którym bez problemu było można oglądać filmy w jakości HD.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2018

    9,6
    Było fantastycznie :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 4 noclegi

    Bardzo sympatyczny personel, dostaliśmy wspaniały pokój z widokiem na strumyk i góry. Do dyspozycji gości pościel, ręczniki, czajnik, sztućce, talerze, żelazko,lodówka, a nawet deska do prasowania. Niedaleka odległość do Wielkiej Krokwi, straganików, bardzo blisko karczma z regionalnym jedzeniem, bar mleczny, cukiernia i sklepik. Serdecznie polecam, z chęcią wrócimy latem.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2018

    7,5
    Lokalizacja,czystość, lodówka przy pokoju żelazko suszarka...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    TV przerywało , łóżko zbyt twarde

    Lokalizacja,czystość, lodówka przy pokoju żelazko suszarka możliwość skorzystania. Duży spokój z dala od ulicy , bliskość potoku .Pobyt oceniam na plus

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2018

    7,1
    Ogólnie bardzo przyjemny ośrodek! Polecamy! Jesteśmy zadowoleni z przyjazdu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo cienkie ściany, słyszeliśmy każde słowo sąsiadów. Trzeba było pilnować co się mówi :) Przydałby się chociaż jeden mały ręcznik, bo ręce wycieralismy w duże do kąpieli, które suszyły się na krzesłach w pokoju. Łazienka mogłaby by być ciut większa i przydałoby się chociaż mini mydełko, gdyż po przyjeździe i po skorzystaniu z toalety nie mieliśmy jak umyć rąk, dopiero następnego dnia kupiliśmy.

    Obiekt typowo Zakopiański. Dobra lokalizacja. Cisza i spokój w ośrodku. Cieplutko w pokoju, gdyż mieliśmy dwa grzejniki :) Wygodne łóżka. Właściciel pozwolił nam się później wymeldować, co było super! Naszym zdaniem wymeldowanie o 10 (tak jest w większości ośrodków w Zakopanem) jest nieporozumieniem. Za granicą zawsze jest to minimum 12-13. Pamiętajcie, aby wcześniej napisać o której przyjedziecie, booking nie zasugerował,aby podać godzinę przyjazdu i myśleliśmy,że to ośrodek z recepcją, gdzie zawsze jest ktoś,aby nas zameldować. Mieliśmy szczęście, bo akurat właściciele wychodzili i jeszcze udało nam się szybko dostać pokój, tak to pewnie trzeba by było dzwonić i czekać,aż ktoś przyjdzie. Bardzo porządne Wifi! Brawo! Przyjemny potok obok hotelu. Na korytarzu lodówki i mikrofala oraz fotele ze stołem - bardzo fajne!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2018

    7,5
    Miejsce idealne dla wybierających się na wycieczki w Tatry.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Pensjonat pamięta już niestety poprzednią epokę i przydałoby mu się kilka zmian i ulepszeń - np. wymiana szwankującego zamka w drzwiach wejściowych czy zepsutego korka w umywalce. Drobne rzeczy ale psują komfort pobytu.

    Miejsce idealne dla wybierających się na wycieczki w Tatry. Bardzo dobra relacja ceny do jakości.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2018

    9,2
    Z chęcią tu jeszcze wrócimy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    - niewielka łazienka - brak lampek przy łóżkach - brak choćby niewielkiej wycieraczki na buty w pokoju, przydatnej szczególnie w zimie

    - bardzo dobry stosunek jakości do ceny - lokalizacja - dobra zarówno jeśli chodzi o bliskość szlaków, jak i centrum miasta - sporo przydatnych udogodnień, m.in. czajnik i telewizor w pokoju - dobrze działające Wi-Fi - miła i sympatyczna obsługa - drewniana, zabytkowa willa, wyróżniająca się stylem od coraz bardziej współczesnej zabudowy Zakopanego

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2017

    7,1
    jeśli bardziej zwracacie uwagę na cenę niż na udogodnienia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    wnętrze to klasyczny PRL (umeblowanie) ciężko przyrządzić sobie posiłek (na stanie jedynie mikrofala i czajnik)

    dobra lokalizacja - 500m od krokwi, ok 1km do końca krupówek widok z okna na góry bardzo uczynny gospodarz

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2017

    9,2
    Wszystko super, POLECAM!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Pokój z balkonem, szumiącym potokiem tuż obok oraz z cudownym widokiem na góry! Bardzo dobra lokalizacja, łatwość poruszania się pieszo po Zakopanem i okolicy. Czysto i schludnie, wygodne łóżka. Sympatyczni właściciele, wielki plus za możliwość wcześniejszego zakwaterowania i późniejszego opuszczenia pokoju!

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2017

    9,2
    W pokoju było ciepło dopiero w 3ci dzień pobytu, może warto...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju było ciepło dopiero w 3ci dzień pobytu, może warto nagrzac pokój przed przyjazdem gości ? :) W łazience w naszym pokoju miescilam się ja, gdy wchodził normalnej postury mężczyzna już było ciasno

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2017

    8,3
    Z całego serca polecam. Warto tu się zatrzymać
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Bez zastrzeżeń. Naprawdę wszystko wyśmienicie.

    Super właścicielka, czysta pościel, ręczniki, widok z okna na góry, przyjemny dźwięk rzeki za oknem, łazienka choć malutka, ale prywatna, ciepło, wygodnie. Co jeszcze jest potrzebne do szczęścia?

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2017

    7,5
    Czysto i schludnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Ciemne pomieszczenia (brak światła w przedpokoju). Bardzo mała łazienka. Zamek/klucze do głównego wejścia do weryfikacji ;)

    Czysto i schludnie. Wygodne łóżko. Dobra lokalizacja jeśli ktoś nastawia się na chodzenie po górach i nie tylko. Pokój ciepły co zimą ma znaczenie. Woda w łazience szybko ma pożądaną temperature. Pomocni i życiowi właściciele. Ogólnie polecam i prawdopodobnie tam wrócimy.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 29 listopada 2017

    9,6
    Bardzo udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Brak lampek nocnych

    Bardzo miła, komunikatywna Pani Właścicielka. Klimatyczne, wykończone drewnem wnętrza. Wysoki stosunek jakości do ceny, dla osób nie oczekujących luksusów, obiekt idealny. Bardzo blisko do przystanku busów do Palenicy i Kuźnic, gdzie pieszo wędrówka zajmuje ok. 15 minut, jak również do Skoczni. Blisko dobrze zaopatrzony sklep oraz kilka restauracji.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 27 listopada 2017

    10
    Duże przestronne pokoje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duże przestronne pokoje. Do dyspozycji czajnik a na każdym piętrze lodówka i mikrofala. Udostępnione nawet żelazko i suszarką dla gości. Polecam za świetną lokalizację i super ceny.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 listopada 2017

    10
    usatysfakcjonowani wyjazdem na weekend :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Bardzo gościnni i uczciwi gospodarze - należy to podkreślić bowiem byliśmy z dziećmi - gospodyni sama zproponowała późniejszy check-out co nas tylko utwierdziło że jesteśmy w przyjaznym otoczeniu , lokalizacja super bo stanowi doskonałą baze wypadowa na spacery :) Pokoje czyste i przytulne , przestrzeni może nie ma za wiele ale za to jest klimat i jeśli chodzi o cenę jest ona absolutnie adekwatna :)

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 1 listopada 2017

    5,4
    Położenie jest oki.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na start dostalismy małe ręczniki i prosząc o wymianę na większe właścicielka przyszla z pretensjami ze jak moglismy prosic o wymiane ręczników.wlascicielka niezbyt miła.Śmieci nie wyrzucane przez caly czas naszego pobytu i nikt sie tym nie zainteresował.Wi_Fi owszem działa ale słabo.

    Położenie jest oki.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    9,6
    Pewnie jeszcze wrócimy. ☺
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wifi nam nie dzialało i czasem kiepski obraz w tv.

    Niedrogo i wszędzie blisko! Czysty, przytulny pokój. Cisza i spokój. Dobry kontakt z wlaścicielami. Lodówka, mikrofala, żelazko, deska do prasowania, suszarka

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 6 października 2017

    8,8
    Bardzo udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Właścicielka niezwykle uprzejma. Dotarliśmy na miejsce w środku nocy i nie było żadnego problemu, żeby obudzić właściciela, otrzymać wskazówki itp. Obiekt bardzo blisko Ronda w drodze do Kuźnic, gdzie można złapać busiki jadące w kierunku wielu szlaków.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 29 września 2017

    6,3
    Świetna lokalicaja, blisko Kuźnic.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 11 noclegów

    Niestety dużym minusem była łazienka, która jest przewidziana na małą osobę. Ogrzewanie działało dość nieprzewidywalnie. Opis udogodniej na stronie jest też lekko przesadzony, a kontak z właścicielami na miejscu ciężki.

    Świetna lokalicaja, blisko Kuźnic. Miejsce ciche i spokojne.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 25 września 2017

    10
    Niesamowity wypoczynek...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Wspaniały widok z okna pokoju, szum płynącego potoku który pozwolił się zrelaksować i zapomnieć o troskach dnia codziennego. Obsługa bardzo miła, sympatyczna i służy pomocą. Pokoje czyste, schludne i nie słychać współlokatorów. Gorąco polecam ten obiekt dla każdego.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 września 2017

    8,8
    Pobyt udany, ośrodek pozostawił pozytywne wrażenie, tylko pogoda nie dopisała.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów

    Cienkie ściany, mała umywalka, dodatkowo przydałby się w pokoju większy parapet lub namiastka blatu.

    Łóżko wygodne, w pokoju czysto, świeża pościel, pełna prywatność (pokój dwuosobowy).

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 23 września 2017

    7,5
    Schludne i czyste pokoje, lodówka i mikrofalówka do użytku,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mała łazienka, brak ręczników w pokoju, brak mydła, słabe oświetlenie, jak zimno na dworze to w pokoju też.

    Schludne i czyste pokoje, lodówka i mikrofalówka do użytku, czajnik w pokoju. Dobra lokalizacja, taras dla palaczy.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 10 września 2017

    8,3
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było w porządku pomijając tylko dwie wpadki. Pierwsza to brak kubka w pokoju - małe niedociągnięcie. Druga to w dniu wymeldowania (informacja że do 10) o 9 sprzątaczka dobijała się do pokoju z odkurzaczem.

    Pokoje schludne. Cena adekwatna do wyposażenia.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 4 września 2017

    8,8
    Blisko do sklepu oraz do baru z dobrymi posiłkami .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi

    Zagospodarować przed domem zieleń. Ławeczki lub leżaki. Trochę kwiatów.

    Blisko do sklepu oraz do baru z dobrymi posiłkami . W pobliżu szumiący pod oknami strumyk.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2017

    8,8
    Bardzo miła właścicielka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów

    Bardzo miła właścicielka. Pokoje były czyste i klimatyczne. Na korytarzu stoją lodówki, więc nie trzeba się martwić o zepsucie się jedzenia. Lokalizacja bardzo dobra, blisko zarówno na Krupówki jak i do szlaku górskiego.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2017

    7,5
    Moim zdaniem standard zakopiański.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Moim zdaniem standard zakopiański. Trochę wiekowy :-) Wady: oświetlenie słabe, kontakty rozłożone nijak (wodę w czajniku gotowaliśmy na korytarzu - nie było jak podłączyć i jednocześnie postawić czajnik w pokoju.

    Moim zdaniem standard zakopiański. Trochę wiekowy :-) Generalnie OK. W pokoju czteroosobowym wystarczająco miejsca dla czwórki osób, każdy miał swój kąt :-) . Stół i 4 krzesła + 4 łóżka + telewizor + szafa + 2 półeczki. Łazienka mała, ale wszystko czyste. Lodówki, mikrofalówka na korytarzu. Duże korytarze, hole z fotelami i stolikami. Na pewno wystarczające na dłuższy pobyt. My byliśmy 3 dni i spędzaliśmy w pokoju wyłącznie wieczory... Generalnie jesteśmy zadowoleni. W przyszłości będziemy rozważali powrót w to miejsce.

    Pobyt: Sierpień 2017

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Sfinks zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: