2. Itálie hodnocení hotelů
Severní pobřeží Jaderského moře Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Brioni Mare Průměrné hodnocení: 8

„Lokalita, čistota“

• Pra' delle Torri Village Průměrné hodnocení: 7

„Cisty kemp, bungalovy jsou fakt velke a prostorne…“

• Hotel Carlton Průměrné hodnocení: 7

„Osvěžující bazén. Vše v okolí hotelu. Lehátka na pláži k pokoji. Personál super 👍“

• Hotel Las Vegas Průměrné hodnocení: 10

„Byli jsme velice spokojeni. Lokalita naprosto skvělá. Hotel přímo na velké a čisté pláži. Jidlo naprosto luxusní. Obsluha skvělá, přátelská. Holky na recepci vždy usměvavé a ochotné se všim poradit. A hlavně slečna Monika, ze Slovenska, ta byla úplně nejlepší, vždycky když jsme něco potřebovali tak nám okamžitě byla k dispozici. Po příjezdu na hotel nam obsluha odnesla kufry na pokoj a pak nas doprovodili golfcarem na kryte parkoviště kousek od hotelu a odvezli zpet na hotel. Vse bylo vzdycky rychle a nikdy jsme na nic necekali.“

• Hotel Garni San Carlo Průměrné hodnocení: 8

„Dobrý hotel, který se nachází v blízkosti moře. Pokoje nejsou příliš velké, ale čisté a útulné. Snídaně by měla být pestřejší“

• Centro Vacanze Opera Nascimbeni Průměrné hodnocení: 8

„Poloha, soukromá pláž hned u hotelu. Sprchy a prevlekarny. Pokoj skromně vybaveny. snídaně slabší, ale vybere si každý.“

• Hotel Domingo Průměrné hodnocení: 8

„Na jednu noc OK, výborné snídaně, vlastní lehátka na pláži.“

• Hotel Ai Pini Průměrné hodnocení: 7

„Lokalita, bazén a whirlpool, káva.“

• Hotel Desiree Průměrné hodnocení: 8

„Blízko k moři, blízko do centra, vynikající snídaně, parkování zdarma hned u hotelu, velice ochotný a vstřícný personál.“

• Hotel Jesolo Sand Průměrné hodnocení: 10

„Výborná snídaně, velký výběr. Velké poděkování za bezlepkové produkty navíc.“