2. Turecko hodnocení hotelů
  3. Aegean Region hodnocení hotelů
Aegean Region Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Orty Airport Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Skvēlá poloha, pozdní i ranní check in a check out a zdarma transfer na letištē i možnost večeře. Pohodlný velký pokoj, skvēle vybavený“

• Attalos Suites Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Skutečnou nádheru spatříte až za vraty ubytování. Nádherná zahrada, klid, vřelé přivítání, pozorní hostitelé, rodinná atmosféra. V ubytování se lze velmi dobře najíst, naše snídaně byla excelentní. Parkovat lze venku před objektem. Dobrá výchozí pozice pro návštěvu Akropole.“

• Celeste Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Nemám co vytknout, ubytování bylo krásně čisté, moderní a klimatizované. Hlavní pláž zhruba 100 m a snídaně byly dokonalé. Vsem moc doporučuji“

• Cella Hotel & SPA Ephesus Průměrné hodnocení: 10

„Krásný design pokojú i lobby hotelu a přijemný bazén. Velmi ochotný personál a vyborné snidanē. Blízko d o centra Selçuk s památkami i do Efesu.“

• Marko Paşa Konağı Průměrné hodnocení: 5

„Kvituji pevné závěsy co nepropusti světlo a 2 polštáře. Postel je pohodlná a široká. Lednice na pokoji.“

• Izmir Palas Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Pohodlný pokoj na skvēlém místē, blízko historickým památkám i plážové promenádē s výbornou restaurací. Balkon s výhledem na moře a západ slunce byl skvēlý bonus.“

• Hotel By Karaaslan Inn Průměrné hodnocení: 9

„Skvēlà poloha, velmi ochotný personál, výborné snídanē i s možností sedēt na terase. Krásný výhled z balkonu na moře a pŕístavištē malých lodí. Úchvatný západ slunce.“

• Ayaz Aqua Beach Hotel Průměrné hodnocení: 5

„Pokoj byl čistý“

• shah sultan Ozturk Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Krásné!! Opravdu moc doporučujeme, měli jsme ho na přespání kvůli pammukale a lépe jsme vybrat nemohli!“

• Minay Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Velice milý a ochotný majitel, cokoli jsme potřebovali, tak nám pomohl. Snaží se o co nejlepší chod hotelu a osobně na to dohlíží. Dobré umístění hotelu, na Ladies Beach procházkou 5 minut, k ostatním plážím pěšky 15 minut. Ideální vzdálenost o pobřežní promenády.“