2. Německo hodnocení hotelů
  3. Bavorsko hodnocení hotelů
Bavorsko Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• ADEBAR Stadthotel Průměrné hodnocení: 9

„Vše perfektní.“

• „Na základě našich zkušeností z loňska jsme se do hotelu vrátili. Vše zůstalo k naší spokojenosti - čistota, pořádek, milý a ochotný personál, výborné snídaně, dva bazény, dostatek parkovacích míst v podzemních garážích, snadný přístup výtahem do pokoje. Hotel je na klidném místě nedaleko dvou lázeňských komplexů. Drobný problém s poruchou trezoru na pokoji ihned vyřešen.“

• SL Hotel Průměrné hodnocení: 10

„vše bylo super, ubytování, personál i pokoj s balkónem prostě super. Všude čisto. Kousek od vody, ticho a pohoda. Moc děkujeme a už teď přemýšlíme, že si pobyt zopakujeme.“

• Hotel Rothenburger Hof Průměrné hodnocení: 8

„Výborná snídaně , hotel je jen 10 min chůze od centra“

• Vitalesca Průměrné hodnocení: 4

„Parkoval jsem přímo pod okny, hotel byl liduprázdný. Majitelé byť asiati příjemní a komunikativní.“

• Hotel Seidl Průměrné hodnocení: 10

„Klidná lokalita, vstřícný majitel, plně vybavený byt, kvalitní a pestrá snídaně - bezlepkové a bezlaktózové potraviny, pohodlná matrace“

• Das Weitblick Allgäu Průměrné hodnocení: 10

„Klidné prostředí kolem hotelu, možnost dlouhých procházek v krásné přírodě, vyhřívaný bazén, sauny, moderní vybavení pokojů, milý personál, vynikající bohatá snídaně, lahodná káva :-)“

• Tourist Hotel Boehm Průměrné hodnocení: 8

„Milá paní Slovenka nás velice pěkně přivítala.“

• Brauereigasthof zur Münz seit 1586 Průměrné hodnocení: 3

„Výhodou je lokalita-centrum města, blízkost k Legolandu a vlastní parkování přímo u hotelu. Celkem pohodlná manželská postel.“

• „Velmi milý usměvavý personál,výborná snídaně , všude čisto, průchod do termálních lázní tunelem s možností jít rovnou v županu .“