2. Turecko hodnocení hotelů
  3. Turecko hodnocení hotelů
Belek Coast Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Sirene Belek Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Lokalita, strava velmi dobrá a různorodá. Personál vždy milý a ochotný“

• Kirman Belazur Resort & Spa Průměrné hodnocení: 5

„Dvě části aquaparku a dětský koutek – skvělé pro malé děti • Malý areál – vše bylo blízko, včetně hezkého mola • Dostupnost jídla přes celý den“

• Granada Luxury Belek - Family Kids Concept Průměrné hodnocení: 7

„Jidlo v Granada je naprosto užasne, bazeny velice velke a čisté. Na skluzavkách je ale spousta omezení. Pro děti v tomto rezortu je mnoho připravené zábavy a animační tým je velice příjemný.“

• Asteria Family Resort Belek Průměrné hodnocení: 5

„Hezká pláž“

• „Největší hightlighty tohoto ubytování je čistota pokojů a výborné jídlo. Všudypřítomný personál a vždy usměvavý. Je o Vás vždy prvotřídně postaráno. Byli jsme v restauraci a la carte - Sultán- jídlo bylo skvělé. Největší překvapení celého pobytu byl dort, přání a lahev vína na pokoji v den mých narozenin.“

• Kirman Belazur Resort & Spa Průměrné hodnocení: 10

„Hotel byl krásný, čistý, personál příjemný a ochotný. Při příjezdu nás přivítala a seznámila s hotelem manažerka hotelu, což bylo velmi milé. Jídlo bylo neskutečné. Tak obrovské množství jídla na jednom prostoru jsem nikdy neviděla. Všechno bylo skvělé, čerstvé, výborné. Štíhlá linie se v takovém hotelu nedá držet. Měli jsme s sebou miminko, hotel na to byl skvěle připravený. Kromě postýlky poskytl box s věcmi pro dítě, jako ohřívač lahví, bryndák a tak. Všichni byli k miminku moc milí.“

• Megasaray Club Belek Průměrné hodnocení: 9

„Lokalita, vybaveni, kulturni program“

• „Výborné jídlo, velký výběr. Na pláži veškerý servis, denně čisté osušky. Tobogány 4h denně. Super bar na recepci. Autobus na pláž jezdil pravidelně každých 20 minut.“

• Sarp Hotel Kadriye Průměrné hodnocení: 7

„Snídaně byla dobrá, hodně zeleniny a každý den čerstvý a chutný meloun. Obědy a večeře byly velmi chutné, ale málo vegetariánských možností. Nápoje dobré. Personál velmi milý a vstřícný, zejména pan Engine. Panuje tam rodinná atmosféra, cítili jsme se tam velmi bezpečně. Do pokojů není slyšet hluk z bazénu a hudby na baru tak moc, jako tomu je v jiných hotelech.“

• Selectum Luxury Resort Belek Průměrné hodnocení: 8

„Vstricny personal, dobre jidlo, pekne prostredi.“

Belek Coast – 30 nejlepších hotelů

podle 21 857 recenzí hotelů na Booking.com