„Špinavý záchody hygienické prostě kdyby jsem to věděl tak tady nejdu no ale už se stalo prostě starý hotel jenom dole to vypadá jako vinavé ale hygiena vana špinavá umyvadlo prostě záchod“
„Byli jsme ubytováni ve velkém apartmánu se dvěma ložnicemi, který se nachází mimo hotel ve vedlejší, naprosto klidné ulici s nádherným výhledem na okolní kopce s absolutním tichem. Apartmán (přízemí rodinného domu) je krásný, zařízený vším co byste měli doma, perfektně uklizený a připravený pro hosty. Všechny postele byli pohodlné, místnosti veliké, všude dostatek úložného prostoru, v kuchyni veškeré vybavení.
Parkování je před domem, na výlety se dostanete pohodlně do 30-60 minut jízdy autem a to včetně výletů do Švýcarska, které je odsud jen pár minut jízdy autem.
Majitelé jsou velmi milý a příjemní lidé, ubytovali nás ikdyž jsme přijeli dříve. Paní majitelka nám vše ochotně ukázala, vysvětlila.
Pokud chcete absolutní ticho a klid v nádherné přírodě, s výhledem na zelené kopce, bez lidí, tak jeďte sem. Tady si doopravdy odpočinete. Rozhodně doporučujeme komukoliv, kdo si chce a potřebuje odpočinout od ruchu města. Vynikající apartmán, na nádherném místě se skvělými majiteli - co víc si přát o dovolené že?“
„Moc hezký a příjemný hotel, čistý, snídaně dobré. Hezké večerní posezení na zahrádce. Parkování bezplatné hned u hotelu. Výhled na zříceninu hradu, krásná 2.5 km procházka k němu přes centrum městečka.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.