2. Indonésie hodnocení hotelů
  3. Indonésie hodnocení hotelů
Buleleng Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• lumbung asmara Průměrné hodnocení: 10

„Nové a moderní, pečlivě udržované apartmány nedaleko moře, ze kterých je po celou dobu pobytu cítit péče a pohostinnost paní majitelky i jejího personálu. V kombinaci s velmi vstřícným a ochotným přístupem, příjemným bazénem a skvělými snídaněmi je to pro nás jedno z míst, kam bychom se rádi znovu vrátili.“

• Villa Selina Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování bylo naprosto úžasné. Čistý bungalov s výhledem na moře v udržované tropické zahradě. Každý den úklid, vše čisté a voňavé. Snídaně velmi chutná, oběd a večeře také vynikající za velmi příjemnou cenu. K večeři byl jako překvapení skvělý domácí cheesecake. Majitelé Mat a Putu jsou úžasní lidé, kteří zajistili výlety, masáže, transfer na letiště. Prostě vše na co jsme si vzpomněli. Zde je opravdu skvělé místo na nekončící relaxaci.“

• Wanagiri sunset glamping Průměrné hodnocení: 10

„V tomto ubytování jsme strávili 3 noci. Leží v krásné lokalitě s perfektním výhledem do džungle a také přímo na této straně zapadá slunce, a tak se můžete kochat. Nad chatičkami je restaurace s menším výběrem pokrmů, ale cena poměru a kvality odpovídá. Dokonce jsme vždy po večeři dostali jako pozornost kokosové rolky a také jsme si je mohli zkusit sami vyrobit. Snídaně jsme měli v ceně a výběr asi ze 6 možnosti (palačinky, americká snídaně, polévka atd.). Také je možnost půjčení skútru za 100 000rp na den. Personál je tu opravdu milý a vstřícný. Celkově vše čisté a krásné. Moc doporučujeme.“

• Munduk Umah Cabin Průměrné hodnocení: 3

„Ubytování má krásný výhled“

• „Krásné ubytování ,hned u moře.Perfektni služby ,velká ochota zvlaste Sorni,která byla se vším napomocna..Každodenní úklid na pokoji,bohatá snídaně.Velky výběr jídel po celý den.Za nás můžeme tuto destinaci jedině doporučit.“

• Atres Sari Resort Průměrné hodnocení: 9

„Krásná lokalita v horách, při hezkém počasí nádherné výhledy ze střechy hotelu. Moc hezký bazén, dobré snídaně. Perfektní je zdarma shuttle do Munduku na výlet k vodopádům. Milý a ochotný personál, skvělá masáž.“

• Munduk Sena Průměrné hodnocení: 7

„Velmi prijemny personal, dobra snidane, pekny vyhled, moznost zapujceni skutru“

• Binaria Museum Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Líbilo se nám úplně všechno. Naprosto fantastický personál. Přijeli jsme o něco dříve. Dostali jsme welcome drink, mísu ovoce a děti mohly počkat v bazénu. Fantastické, čisté chatičky a k moři je to minutu pěšky. Ubytování má perfektní polohu. V restauraci skvěle vaří, zejména můžeme doporučit pizzu s mořskými plody. Přes Hotel jsme si rezervovali ranní pozorování delfínů a plavání s nimi. Akce měla trvat 3 až 4 hodiny. Nakonec jsme byli na moři 4,5 hod a to jsme ještě mohli šnorchlovat. Dětem se výlet moc líbil.“

• Sekumpul Bali Hidden Space Průměrné hodnocení: 10

„Nádherné umístění v přírodě, pěšky se dá dojít k vodopádům. Pokoje dobře vybavené. Personál velmi milý a nápomocný.“

• The Jing Průměrné hodnocení: 10

„Tak zde to nemá jedinou chybu, Trichodove romantické večeře, boží snídaně , nové fitko, nekonečný slaný bazén, nádherná koupelna, top služby. Půjčují skútry, brýle a snorchl.“

Buleleng – 30 nejlepších hotelů

podle 40 232 recenzí hotelů na Booking.com