„Nové a moderní, pečlivě udržované apartmány nedaleko moře, ze kterých je po celou dobu pobytu cítit péče a pohostinnost paní majitelky i jejího personálu. V kombinaci s velmi vstřícným a ochotným přístupem, příjemným bazénem a skvělými snídaněmi je to pro nás jedno z míst, kam bychom se rádi znovu vrátili.“
„Ubytování bylo naprosto úžasné. Čistý bungalov s výhledem na moře v udržované tropické zahradě. Každý den úklid, vše čisté a voňavé. Snídaně velmi chutná, oběd a večeře také vynikající za velmi příjemnou cenu. K večeři byl jako překvapení skvělý domácí cheesecake. Majitelé Mat a Putu jsou úžasní lidé, kteří zajistili výlety, masáže, transfer na letiště. Prostě vše na co jsme si vzpomněli. Zde je opravdu skvělé místo na nekončící relaxaci.“
„V tomto ubytování jsme strávili 3 noci. Leží v krásné lokalitě s perfektním výhledem do džungle a také přímo na této straně zapadá slunce, a tak se můžete kochat. Nad chatičkami je restaurace s menším výběrem pokrmů, ale cena poměru a kvality odpovídá. Dokonce jsme vždy po večeři dostali jako pozornost kokosové rolky a také jsme si je mohli zkusit sami vyrobit. Snídaně jsme měli v ceně a výběr asi ze 6 možnosti (palačinky, americká snídaně, polévka atd.). Také je možnost půjčení skútru za 100 000rp na den. Personál je tu opravdu milý a vstřícný. Celkově vše čisté a krásné. Moc doporučujeme.“
„Krásné ubytování ,hned u moře.Perfektni služby ,velká ochota zvlaste Sorni,která byla se vším napomocna..Každodenní úklid na pokoji,bohatá snídaně.Velky výběr jídel po celý den.Za nás můžeme tuto destinaci jedině doporučit.“
„Krásná lokalita v horách, při hezkém počasí nádherné výhledy ze střechy hotelu. Moc hezký bazén, dobré snídaně. Perfektní je zdarma shuttle do Munduku na výlet k vodopádům. Milý a ochotný personál, skvělá masáž.“
„Líbilo se nám úplně všechno. Naprosto fantastický personál. Přijeli jsme o něco dříve. Dostali jsme welcome drink, mísu ovoce a děti mohly počkat v bazénu. Fantastické, čisté chatičky a k moři je to minutu pěšky. Ubytování má perfektní polohu. V restauraci skvěle vaří, zejména můžeme doporučit pizzu s mořskými plody.
Přes Hotel jsme si rezervovali ranní pozorování delfínů a plavání s nimi. Akce měla trvat 3 až 4 hodiny. Nakonec jsme byli na moři 4,5 hod a to jsme ještě mohli šnorchlovat. Dětem se výlet moc líbil.“
„Tak zde to nemá jedinou chybu,
Trichodove romantické večeře, boží snídaně , nové fitko, nekonečný slaný bazén, nádherná koupelna, top služby.
Půjčují skútry, brýle a snorchl.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.