2. Srí Lanka hodnocení hotelů
  3. Srí Lanka hodnocení hotelů
Cultural Triangle Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Pidurangala View Home Stay Průměrné hodnocení: 10

„Skvělé rodinné bydlení s opravdu příjemnými lidmi, kteří rádi pomohou s čímkoliv potřebujete (zařídí taxi, tuk tuk), na přání uvaří výbornou večeři za super cenu! Opravdu kousek pěšky na horu Pidurangala nebo 20minut pěšky na Lions rock, památka UNESCO. Určitě doporučujeme!“

• Sura Homestay Kandy Průměrné hodnocení: 8

„Příjemný personál, dobrá snídaně.“

• Sungreen Cottage Sigiriya Průměrné hodnocení: 10

„Toto ubytování zcela doporučuji. V rámci ubytování nám bylo zajištěno vše na co jsme si vzpomněli. Od jízdy do polonnaruwa, přes safari až po cestu do Kandy. Ubytování bylo zároveň velice čisté a komfortní se skvělou tradiční snídaní i večeřemi.“

• Smashing Inn Průměrné hodnocení: 10

„velmi přátelské a milé rodinné prostředí, úžasná ochota, večeři nám paní uvařila i po příjezdu skoro v devět večer, perfektní servis i v oblasti výletů za slony, tuktuk na Dambulla Rock Temple, Pidurangalu... skvělé jídlo. Velmi doporučuji, když hledáte klídek, ochotu a vstřícnost. Moc děkujeme za krásné dva dny, které díky majitelce byly naplněné od rána do večera... majitelka doporučuje i jednoho z nejlepších chlápků, který vás vezme na slony... ten je úžasný též.“

• S P City Resort Průměrné hodnocení: 9

„Ubytování i společná koupelna byli čisté. Prima byl vážně prýma :-D Po celém dni chození po Anuradhapuře bylo pivko z ledničky, které má v nabídce úžasným osvěžením. Domluvil nám přes kamaráda s jeepem výlet do Mineryie na pozorování slonů a svým tuk tukem nás tam i zevezl. Cestou nam ukázal pár zajímavých míst o kterých jsme neméli ani tušení a jinak bychom je neviděli, protože jsme neměli v plánu tam jít. Pak nás z parku zavezl až na ubytování v Sygirii. Strávil tak s námi celý den, za což mu děkujeme :-) :-D“

• Lily's Garden Resort Průměrné hodnocení: 10

„Ubytovani jsme nemeli rezervovane a presto nebyl zadny problem. Maminka pani majitelky se o nas skvele postarala, nez majitelka prijela. Pani majitelka je moc mila, ucitelka anglictiny, takze se dobre domluvite. Pokoj byl cisty, koupelna taky. Snidane skvela. Poloha idealni pro vylet na Sigiri rock, a do vesnice. Pokoj je v dome, kde bydli i majitele, ale vzajemne se nerusite. Zahrada kolem domu je krasna 😊“

• Oleena Home Stay Průměrné hodnocení: 10

„Jednoznačně nejlepší ubytování během naší cesty po Srí Lance! Jeewa je opravdu skvělý, milý a nápomocný hostitel, kterého v okolí každý zná a dokáže tak zařídit všechno možné. Skvělá komunikace už před naším příjezdem, vyzvedl nás na autobusové zastávce, v průběhu pobytu zařídil safari do Minneriya NP (se skvělým řidičem/průvodcem - určitě mohu doporučit), výlety po okolí (obvykle s vámi pojede sám, ale v době našeho pobytu musel být doma kvůli vrtání nové studny a odvezli nás tak jeho kamarádi), masáže a další. Jeho manželka skvěle vaří, snídani vám případně zabalí i na cesty, pokud je to potřeba. Pokoje vypadají ve skutečnosti možná lépe, než na fotografiích; v okolí je opravdu klid (ideální na relax na terase či zahradě), přesto pokud chcete do centra, trvá to max. 15 minut chůze. Pokud máte ve svém harmonogramu nějaký den navíc, určitě ho využijte zde a zůstaňte tu déle.“

• Kalana Homestay Průměrné hodnocení: 8

„Vše bylo přesně podle očekávání. Hostitelka byla velice příjemná.“

• The Grove Průměrné hodnocení: 8

„The Grove je velmi pěkné ubytování, dům je designově velmi zajímavý, moderní a příjemný. Výhledy jsou zde jedinečné. Snídaně rozmanité a výborné.“

• Marvel Hills Kandy Průměrné hodnocení: 9

„Pokoj s vlastni koupelnou a kuchyni na terase. Moc hezke vybaveni pokoje, z terasy byl vecer hezky vyhled na mesto a okoli. K dispozici jsme meli lednicku. Majitel moc fajn, poradil nam, kam mame jit a jak se dostat do dalsiho mesta 😊 Do centra se dalo prochazkou dojit pesky (cca 30 minut) - 20 minut pesky je vlak a autobus.“