2. Bulharsko hodnocení hotelů
  3. Bulharsko hodnocení hotelů
Dobruja Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Casa Raul Eforie Sud Průměrné hodnocení: 7

„Čisté, vše dle podmínek ubytování. Výhodou je parkování ve dvoře a samozřejmě pláž, která je opravdu blízko.“

• La Cer Průměrné hodnocení: 8

„Po tom co jsme byly umístěni na správný pokoj, tak vypadal moc hezky. Výhled na jezero je krásný.“

• Casa David Průměrné hodnocení: 9

„Higieniclky čisté a voňavé.“

• Hostel Casa Cinderella Průměrné hodnocení: 8

„Dostupnost k moři, venkovní posezení.“

• Orient Mamaia Nord Průměrné hodnocení: 7

„Blízkost na pláž, strategické místo v Mamaia pro další aktivity, klimatizace. Dobrý pán co obsluhuje hotel.“

• The Pines Boutique Villa - Vama Veche Průměrné hodnocení: 10

„Útulné a velmi příjemné prostředí. Milý personál a snídaně byla skvělá.“

• Casa Maria Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto báječná hostitelka. Vždy reagovala ihned (i s potvrzením rezervace), byla velmi milá, lidská a nápomocná, což jsem nesmírně ocenil v den odjezdu. V ledničce byla připravená studená voda, což se při více než 30 stupních po cestování na motorce skutečně hodilo. Pokoj je skvělý. V předsíni velká komoda, v pokoji velká šatní skříň a báječná postel, zásuvky u nočních stolků, hladce fungující klimatizace, nechybělo nic. Koupelna je trochu menší, ale má funkční odsávání, takže všechno v pořádku. Všude čisto. Společná kuchyňka pro víc pokojů je výborně vybavená. Ubytování je v klidné lokalitě ve čtvrti rodinných domků a parkování na ulici je jednak vždy dostupné, jednak zdarma. Jako základna na výlety do centra a do okolí skvělé a pro plážové typy – veliká pláž je 10 minut chůze, zabloudit se nedá. Jestli se ještě někdy do Constanty podívám (mám to 1500 km) a bude to v tu dobu v nabídce a volné, neváhám a rezervuji znovu.“

• Pensiunea Mioara 2 Mai Průměrné hodnocení: 9

„Milá a ochotná majitelka pensionu. K snídani byla bohatá nabídka. Nechyběly ani domácí džemy, které nám moc chutnaly. Uvítali jsme možnost parkování v oplocenem objektu a k moři to bylo jen pár desítek metrů.“

• Suzana Garden Průměrné hodnocení: 10

„Velmi příjemný a vstřícný personál, pěkné klidné místo - oáza klidu. A k moři je to celkem blízko. Pan domácí výborně vaří!“

• Villa Mugur Průměrné hodnocení: 10

„Pokoje čisté, majitel byl ochotný a přívětivý, takový apartmán za tak nízkou cenu fakt luxusní, klidně bych si připlatila. Zahrada s vybavením na grilování, televize, vše čisté. S majitelem jsme mluvili anglicky. Kvůli poruše auta nám domluvil a snažil se pomoct. Opravdu si nemůžeme stěžovat. Doporočuju pro kohokoliv.“