„Krásné a klidné prostředí s kouzelnou zahradou
Výjimečně milý a vstřícný personál
Čistý pokoj a funkční klimatizace
Pestrá a chutná snídaně
Možnost sníst si snídani na balkoně
Klidná atmosféra ideální pro odpočinek
Parkování před budovou bylo bezproblémové, i když není soukromé
Beautiful and peaceful environment with a charming garden
Exceptionally kind and welcoming staff
Clean room with working air conditioning
Varied and tasty breakfast
Option to enjoy breakfast on the balcony
Calm atmosphere, perfect for relaxing
Easy parking in front of the building (even though no private parking)“
„Naprosto báječná hostitelka. Vždy reagovala ihned (i s potvrzením rezervace), byla velmi milá, lidská a nápomocná, což jsem nesmírně ocenil v den odjezdu. V ledničce byla připravená studená voda, což se při více než 30 stupních po cestování na motorce skutečně hodilo. Pokoj je skvělý. V předsíni velká komoda, v pokoji velká šatní skříň a báječná postel, zásuvky u nočních stolků, hladce fungující klimatizace, nechybělo nic. Koupelna je trochu menší, ale má funkční odsávání, takže všechno v pořádku. Všude čisto. Společná kuchyňka pro víc pokojů je výborně vybavená. Ubytování je v klidné lokalitě ve čtvrti rodinných domků a parkování na ulici je jednak vždy dostupné, jednak zdarma. Jako základna na výlety do centra a do okolí skvělé a pro plážové typy – veliká pláž je 10 minut chůze, zabloudit se nedá. Jestli se ještě někdy do Constanty podívám (mám to 1500 km) a bude to v tu dobu v nabídce a volné, neváhám a rezervuji znovu.“
„Pratelsky majitel, velice dobre se s ním komunikuje v angličtině, vstřícný, pohybuje se u vily často, s našimi dětmi si zahrál i šipky. Velice pekne udržované okolí vily, paní na úklid se v areálu pohybuje stále.“
„Pokoje čisté, majitel byl ochotný a přívětivý, takový apartmán za tak nízkou cenu fakt luxusní, klidně bych si připlatila. Zahrada s vybavením na grilování, televize, vše čisté. S majitelem jsme mluvili anglicky. Kvůli poruše auta nám domluvil a snažil se pomoct. Opravdu si nemůžeme stěžovat. Doporočuju pro kohokoliv.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.