Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Węgry – opinie o hotelach
  3. Gyor-Moson-Sopron – opinie o obiektach B&B i zajazdach
Gyor-Moson-Sopron Sprawdzone opinie o obiektach B&B dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• „Całkiem dobra lokalizacja…”

• „Dobry dojazd. Miła właścicielka. Czysto. Bardzo dobre wyposażenie.Sporo folderów dotyczących okolicy. Super wygodne łóżko. Wspaniale się wyspałam. Blisko do atrakcji Zamek Esterhaza. Żałuję, że byłam tam tylko jedną noc.”

• Regia Panzió Ocena: 10

„Taras, gdzie można było zjeść śniadanie czy obiad , dużo zieleni obok, widok na Dunaj”

• „Wszystko ok. Uprzejmi i pomocni właściciele. Dobre miejsce na postój w podróży. Fajny piesek.”

• Szanyi Vendégház Ocena: 10

„Lokalizacja, czystość, basen”

• „Byliśmy rodziną 2+2 na jedną noc przejazdem. Pokój ładny, zadbany z balkonem, do tego własna łazienka. Na dole kuchnia, do której goście mają nieograniczony dostęp. Na dworze spory plac zabaw dla dzieci. Cały teren zamykany bramą na pilota, więc nie trzeba się martwić o swoje auto czy rowery.”

• Relax Panzió Ocena: 9

„Wielkość pokoju. Czysto. Super parking za zamykaną bramą. Uprzejmy personel.”

• „Obsługa obiektu rewelacja pomimo mojej pomyłki odnośnie rezerwacji panowie szybko ogarnęli sprawę oraz polecili fajna restauracje ,darmowy parking i klimatyzacja ,w obiekcie bardzo czysto ,polecam”

• Villa Luca Ocena: 9

„Piękne wnętrza, przemiła gospodyni.”

• „Blisko centrum, prywatny parking,”