2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Rakousko hodnocení hotelů
Korutanská jezera Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Gasthof Zur Post Průměrné hodnocení: 6

„Umístění hotelu kousek od jezera“

• Gästezimmer La Storia Průměrné hodnocení: 10

„Přivítala nás moc milá paní, vše nám v rychlosti dostatečně ukázala a dala nám klíče. Ubytování moc hezké, vše čisté, voňavé, nikde jsme nenašli potíž.“

• Haus Andrea Průměrné hodnocení: 4

„Poloha“

• Hotel & Appartements Erlenheim Průměrné hodnocení: 7

„Cokoliv bylo špatně, snažil se to personál napravit. Dodatečný úklid, doplnění snídaně potravinami, které se primárně nenabízely, nedorozumění apod. Simone byl velice milý, ochotný a když něčemu nerozuměl (němčina není jeho mateřský jazyk), nebál se znovu přijít zeptat a ujistit se, že jsme vše dostali, jak jsme chtěli. Personál byl velice benevolentní, když hosté zůstali u snídaně sedět i dlouho po oficiálním konci snídaňové doby. Líbil se nám venkovní bazén i sauna, výhled na jezero a snadné parkování. Oceňujeme velkou společnou lednici na patře, když už chyběla v každém pokoji zvlášť. Výborný nápad s deskovými hrami pro děti také u snídaně.“

• EuroParcs Wörthersee Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování perfektní - i když na pokoji byla jen rychlovarná konvice, dole ve spol.místnosti byla k dispozici velká lednice, vše čisté, okolí upravené, lokalita vynikají, spoustu vyžití, personál velmi milý a ochotný“

• Bergbude Průměrné hodnocení: 9

„Rušná silnice i hotelu. Pan majitel příjemný a vstřícný. Vybavení jednoduché, ale vlastně dostačující a komfortní.“

• Cheers Diner & Rooms Průměrné hodnocení: 7

„Pan majitel byl velmi ochotný a vstřícný a pokoj byl velmi hezký, čistý a pěkně zařízený.“

• Gasthof-Pension Reidnwirt Průměrné hodnocení: 8

„Vynikající kuchyně a ochotný personál.“

• Pension Lipusch Průměrné hodnocení: 10

„Krásné prostředí, pokoj příjemný, posezení na balkoně bylo fajn. Všude čisto, pohodlné postele. Milá paní domácí se opravdu snaží.“

• „Ubytování je v klidné lokalitě, blízko jezera“