Przejdź do głównej treści

Najnowsze opinie

• La Piazza B&B Ocena: 10

„Czystość”

• Adeline Ocena: 10

„Miałam przyjemność spędzić czas w obiekcie Adeline nad jeziorem Como i muszę przyznać, że był to niezwykle udany pobyt. Już od samego przyjazdu zachwycił mnie piękny widok z balkonu, który dodawał uroku każdemu porankowi. Śniadania były po prostu pyszne – świeże, smaczne, idealne na dobry początek dnia. Właścicielka obiektu była bardzo sympatyczna i otwarta, co sprawiło, że czułam się jak w domu. Pokój był czysty i zadbany, a w nim znajdowało się wszystko, czego potrzebowałam, aby komfortowo spędzić czas. Zdecydowanie polecam Adeline każdemu, kto planuje wizytę nad jeziorem Como. To miejsce ma swój wyjątkowy urok i zapewnia wspaniałe doświadczenia!”

• „Widok, lokalizacja”

• Bregagno B&B Ocena: 10

„- gospodyni pomocna, uśmiechnięta i bardzo sympatyczna - cudowne widoki - czystość - smaczne śniadania - przytulny pokój”

• Villa del Cigno Ocena: 10

„Piękna umiejscowiona willa w ogrodzie. Fantastyczna pani prowadząca obiekt. Dobre śniadania w stylu włoskim. Klimatyczne wnętrza. Najcudowniejszy piesek na miejscu🐶.”

• „Lokalizacja Blisko sklep Łazienka w pokoju”

• Casa al Lago Ocena: 10

„Świetna lokalizacja, piękny widok i niesamowita obsługa. Pan przekazał nam mnóstwo informacji o jeziorze i okolicznych atrakcjach. Mogliśmy też przechować bagaż po wymeldowaniu.”

• R&B al lago Ocena: 10

„Niesamowite miejsce,wychodzisz z posesji skręcasz w lewo i jesteś na plaży. Cudowne widoki wokół jeziora Leżysz na plaży,widzisz taflę wody i ogrom otaczających gór. Wszyscy byliśmy zachwyceni. Gospodarze niesamowicie mili i troskliwi. Chciałbym tu bardzo wrócić. Cudowne miejsce.”

• B&B Belvedere Ocena: 9

„Widok.”

• B&B L'erica Ocena: 10

„świetna lokalizacja blisko jeziora, wygodne i bezpieczne miejsca parkingowe, smaczne śniadania i dzięki ogromnemu zaangażowaniu przemiłej Gospodyni czuliśmy się jak w domu”