2. Irsko hodnocení hotelů
  3. Irsko hodnocení hotelů
Leinster Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Yugo Explore - Ardcairn House Průměrné hodnocení: 8

„Za tu cenu obdržíte přesně to co se dá čekat, pokoj byl čistý, koupelna taky, úložný prostor byl, wifi na 24h zdarma, pod ubytováním pizza a Lidl.“

• The Log Cabin @ The Old Forge Glamping Průměrné hodnocení: 8

„Nádherné prostředí, velmi milý a ochotný personál. Gril, uhlí, dřevo, podpalovac a veškeré kuchyňské vybavení dispozici. Poměr cena výkon v této lokalitě naprosto super. Rodinná atmosféra, ale romantická lokalita.“

• Trinity College - Campus Accommodation Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování je přímo v centru města, i přes to je místo klidné. Pokoj i postele byly v pohodě, jen koupelna troškum menší. K dispozici je parkování, nicméně musíte počítat s poplatkem. My platili 17,50 Euro. Snídaně byla ok. Instrukce, jak se do areálu dostat byly super a vše jsme našli bez problémů. Personál byl velice příjemný :-)“

• Kilkenny River Court Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Velice hezký hotel s velkým pokojem a za dobrou cenu. Hotel je na dobrém a klidném místě, mimo hlavní centrum. Personál byl velice příjemný. Snídaně výborná. Hotel má k dispozici velké parkoviště pro hosty zdarma. Naproti přes silnici je skvělá hospůdka.“

• Destiny Student - Ardee Point Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování bylo v moderních pokojích v celku novém komplexu budov. V pokoji bylo čisto a uklizeno. Dostupnost do centra vynikající - pěšky za 10-15 minut.“

• Gogartys Temple Bar Hostel Průměrné hodnocení: 9

„Ciste pokoje s koupelnou,umisteni v centru, blizkost parkovaciho domu, snidane formou bufetu“

• Gardiner House Hostel Průměrné hodnocení: 10

„Všechno bylo výborné, až překvapující za tu cenu.“

• Maldron Hotel Dublin Airport Průměrné hodnocení: 9

„Líbila se mi čistota. Pokoj byl malý, útulný, klidný. Byl příjemně osvětlený. Z hotelu lze pěšky dojít na letiště.“

• easyHotel Dublin Průměrné hodnocení: 6

„Velice malé pokoje, rušný hotel. Velice špatně jsem se vyspala.“

• Destiny Student - Parkgate Průměrné hodnocení: 4

„Vzdálenost na MHD a do centra.“