„Nádherné prostředí a skvělé ubytování. Mohu jen doporučit 10 z 10
Výborná kuchyně a skvělý personál
Chtěl bych poděkovat i Liimu za jeho práci a super angličtinu“
„Plaz skvela, snidane skvela, pokoj super, bazen s vyhrivanou vodou(nevim to presne, ale byla opravdu tepla), bar/restaurace vecer super, masaz super.“
„Pro pár dní relaxace na konec naší cesty po Vietnamu jsme si nemohli vybrat lepší místo. Tropická zahrada obklopující bungalovy vytváří prostředí téměř naprostého soukromí. Komfortní zázemí resortu, krásná pláž a barevný západ slunce. Kuchyň vynikající včetně evropských jídel, personál nesmírně milý a pohotový. Škoda, že jsme nemohli zůstat déle.“
„Vse perfektni. Poloha hotelu, servis. Personal je neobyčejně vstřícný a ve všem nápomocny snidane vynikající a hotelova restaurace je na vysoké úrovni. Ub:trvání zde jednoznačně doporučuji. Mnohokrát děkujeme za skvělý pobyt.“
„Nejlepší ubytování ve Vietnamu co jsme poznali (alespoň doteď 😉)
Praktické věci byly super - pokoj velký, čistota perfektní, lokalita ve městě nádherná.
Největším a klíčovým plusem je ovšem Hue a Justin, kteří guesthouse provozují.
Vytváří enormně přátelskou atmosféru a poradí se vším všudy. Dostali jsme super tipy, na to kde se najíst či napít v Can Tho.
Následně jsme si u nich koupili nabízený výlet na motorkách - asi nejvíce autentická tour co jsme kde zažili. Projeli jsme spoustu míst, kam bychom se jinak nikdy nedostali a necítili jsme se jako na turistické atrakci. Hue vše zařídila tak, abychom se komfortně cítili my i místní.
Koncem ubytování nám Hue a Justin zařídili lepší spojení na další místo, než jsme chtěli využít a následně jsme dostali i tip na itinerář cesty ve Vietnamu, kterou jsme se ochotně inspirovali.
Pokud hledáte průvodce po deltě Mekongu, poradce pro trávení času v Can Tho, příjemné domácí s dobrou angličtinou nebo jen pohodlný a velký pokoj, neexistuje lepší varianta!“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.