Przejdź do głównej treści
  2. Filipiny – opinie o hotelach
  3. Mindanao – opinie o hotelach
Mindanao Sprawdzone opinie o hotelach dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• „Pięknie nowocześnie urządzone domki . Jest w nich wszystko co potrzeba . Na szczególną pochwałę zasługują domki na plaży z własnym ogródkiem . Na miejscu można zjeść całkiem smaczne posiłki. Bardzo fajny basen i zadbany ogród .”

• „Wszytsko bylo cudowne widoki pokój bajka Miła i pomocna obsługa”

• Hygge Siargao Ocena: 9

„Świetnie spędzony czas w Hygge. Duży, przestronny pokój, głęboki basen z idealną wodą i lokalizacja nieopodal Cloud9 i Carangan bridge👍 Bardzo przyjemny i pomocny personel☺️”

• „Bardzo dobre miejsce”

• „Lokalizacja przy samej plaży, śliczny domek, cisza, spokój, mozliwosc transferu z lotniska”

• „Łóżka dosyć twarde, a pokój który dostaliśmy był ciemny, z malutkim oknem. W łazience nie mieliśmy jednej płytki na suficie i dziura wychodziła jakby na zewnątrz budynku. Izolacja akustyczna słaba, zarówno było słychać hałasy z korytarza jak i zza okna. Dostaliśmy pokój na parterze, być może na wyższych piętrach jest trochę lepiej. Nocowaliśmy tam tylko jedną noc, więc aż tak bardzo nam to nie przeszkadzała, ale na dłuższą metę mogłoby być to uciążliwe. Personel w porządku, pomogli nam się dostać na lotnisko. Lokalizacja bardzo dobra, dookoła knajpki i sklepy.”

• „Trafiliśmy tutaj przez przypadek, gdy nasz poprzedni hotel okazał się porażką. Szybko dostaliśmy pokój i na życzenie zorganizowano nam niespodziankę tort urodzinowy dla mojego męża. Skutery dostępne za dobrą cenę. Polecam”

• „Lokalizacja, basen, pomocny personel”

• Bay View Inn Ocena: 4

„Lokalizacja super, centrum , blisko promów. Przyjazny personel.”

• „Przemiła i pomocna obsługa i widok z okna”