2. Irsko hodnocení hotelů
  3. Irsko hodnocení hotelů
Munster Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Harmony Inn - Glena House Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování bylo ve výborné lokalitě s dobrou dostupností do centra. Subway hned naproti, když přijde hlad. Pokoj byl čistý. Snídaně vynikající.“

• Castlemaine House B&B Průměrné hodnocení: 9

„Pokoj byl útulný a čistý, personál velmi milý. V nabídce byla i snídaně, kterou jsme ale nakonec nevyužili. Výborné umístění k prozkoumaní poloostrova Dingle. V blízkosti restaurace s živou hudbou.“

• Bethel Guesthouse Průměrné hodnocení: 10

„Útulný domeček v klidné lokalitě poblíž moře. Zařízení krásné, čisté, v místním stylu. Snídaně bohaté. Hostitelé byli velmi přátelští, pomohli nám vyřídit další ubytování a předat doporučení na návštěvu dalších pěkných míst.“

• Annaswood B&B Průměrné hodnocení: 10

„Krásná lokalita v rodinném domě na farmě. Ubytování je v pokoji v patře, kde jsou celkem dva pokoje pro hosty. I přes to, že se jedná o ubytování v rodinném domě, měli jsme naprosté soukromí. Majitelka je velice příjemná dáma a navíc dělá skvělé snídaně :-) Venku je možnost posezení. U domu je možné parkování. Lokalika je skvělá pro výlety v okolí. Ráno můžete z okna koukat jak se venku pasou krávy a ovce :-)“

• Seagull Cottage B&B Průměrné hodnocení: 9

„Velmi pěkný a útulný baráček na okraji Portmagee v docházkové vzdálenosti od Kerry Cliffs a kousek od přístavu. Pokoj byl čistý, útulný a dobře vybaven. Hostitel byl velmi milý a snídaně byla také vynikající.“

• The Lodge, Monkstown Průměrné hodnocení: 10

„Pěkné moderní čisté vybavení“

• Seafield House at the beach Průměrné hodnocení: 9

„Lokalita perfektní.“

• Harbour View Accommodation Průměrné hodnocení: 10

„Krásný prostorný pokoj, skvělá snídaně. Velmi přátelská majitelka.“

• An Stór Townhouse Průměrné hodnocení: 7

„Velmi milý personál a bohatá nabídka u snídaně.“

• Cappa House B&B Průměrné hodnocení: 10

„Fran je naprosto fantastická hostitelka a kuchařka. Cítila jsem se tu jako doma.“