„Dobrá poloha na výlety po okolí na kole, kola možno uschovat do uzamčené garáže zdarma, snídaně moc dobrá, připravená přímo pro vás ,majitelé velice příjemný ,pokoj byl v přízemí, takže je vše při ruce auto, kola ,posezení venku, určitě se rádi vrátíme.“
„Krásné a velmi útulné místo v centru. Potěšila nás možnost přípravy čaje a kávy přímo na pokoji. Snídani nám paní majitelka doporučila v příjemné pekárně hned za rohem a byla vynikající. Ubytování zde vřele doporučuji.“
„moskytiéry v oknech, čistá koupelna s bílými ručníky. check-out v 11 hod.
rychlá výměna nevhodného pokoje v přízemí (stůl s bavicimi se kuřáky hned u oken, starý flekatým koberec, žádné soukromí... ) za pokoj s více soukromí o patro výš.
10 km vzdálené město Budyšín!“
„Prostředí příjemné , uklidňující a bylo pro nás nostalgické .Prostě to miluji. Je to spíše pro nás starší kteří už nepotřebujeme žít ve stresu a hluku moderního světa .Doporučuji.“
„Penzion jsme si vybrali pro dovolenou, protože jsme se chtěli věnovat turistice v Žitavských horách. Bylo vidět, že nedávno proběhla rekonstrukce, protože vše bylo funkční, čisté, nové. Pokoj měl klidnou část na spaní a část obytnou s gaučem, TV a ledničkou - obě části byly odděleny chodbou, ze které se vstupovalo do koupelny s wc. Snídaně podávané v přízemí byly dostatečně bohaté, na každém stole prostřeném k snídani stála termokonvice s výbornou čerstvou kávou. K dispozici bylo jak ovoce, tak zelenina, uzeniny, sýry, vejce, pečivo, paštiky, pomazánky, marmelády, čaje, džusy, voda. Personál (česky mluvící) byl velmi příjemný, vstřícný a ochotný. Ubytování můžeme s čistým svědomím doporučit. :-)“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.